Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tutus81

Tutus81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehet hogy csak nálam, a Húsvéti eventben kapom a Szójatejet,de nem tudom leadni a nyusziknál, mit tanácsoltok?
    A legnagyobb baj az,hogy a beadási ablak nem ugrik fel!
    köszönöm a választ!

Supernagyi50 kedveli ezt.
  2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Szia!
    Előfordulhatnak gondok, a karakterek etetése egyes játékosoknál problémát mutathat - hiába kattintanak, nem indul az animáció, nem lehet eteni, nincs ajándék ezek nyomán
    Javaslat, elemzés alapján:
    - ott, azokon a farmokon jelentkezik, ahol nagyított kép méretben (zoomolva) játsszák a játékot;
    - javasoljuk, hogy vegyed le 100%-ra, (mentés) ; majd ellenőrizd a nyúl-pocok páros etetését, sikerrel jársz-e?
    OLyan is előfordulhat a Chrome böngészőn, hogy 100%-on sem megy ...-> javaslom, hogy próbálj 80%-ra kicsinyítve, hogy működik-e ebben a beállításban.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Tutus81

Tutus81 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget,kicsinyítve már működik :)

Kuzdern kedveli ezt.
  4. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Remélem jó helyre teszem fel a kérdésem, van-e mód arra, hogy a szomszédaimnak képet küldjek, most pl. Húsvét alkalmából. Nem értek a szg.-hez, de ha lehetséges, akkor útmutatás alapján megcsinálnám. Válasz előre is köszönöm,valamint Áldott, Békés Ünnepeket kívánok!

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nincsen, sajnos.
    A Bagolyposta erre nem alkalmas.

-ágianyu33- és Lenczy kedveli ezt.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Jó lett volna, köszönöm!

7. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Kedves Moderátorok!

Sajnos a levélírási gondom továbbra is fennáll, nem tudok üzenetet küldeni. (a Kacsa Kata üzenetem megjavult, az az egyetlen, de erősen korlátozott lehetőségem) :cry:
    Néhány naponta megpróbálom, hátha, de semmi változás nincs, nem ugrik fel az üzenet elküldve ablak és nem jelenik meg a kimenő leveleim között sem.
    A fentebbi javaslatokat sajnos hiába próbáltam.
    Van e más lehetőségem, ami segíthet, vagy barátkozzak meg vele, hogy a baglyom elhagyott és nem levelezhetek (kivéve a véges számban igénybe vehető Kacsa Kata üzeneteket)?

A segítő szándékot előre is köszönöm!

8. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. A segítségeteket kérem. A Gazdakörben megcsináltam a Baha-vadaskert 3. Valamit rosszul csinálok, hogy nem tudok betenni ólakat? Köszönöm előre is a segítségeteket.

9. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérünk szépen farmnevet és ID-azonosítót, hogy tudjunk segíteni neked.

Köszönjük.

VáriNorbert2288 kedveli ezt.
  10. egresinebobe1

egresinebobe1 ID: 23601229

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Gazdakörben egyetlen raktárház sem nyerhető. Ott a meglévő raktárházak fejlesztéséhez szükséges építési terveket lehet megszerezni.

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Minden probléma nélkül tudtam írni az említett gazdának üzenetet a farmodról (megírtam neki, hogy mi a szitu).
    Kérlek próbáld meg másik böngészőből, gépről, illetve takarítsd ki a gépedet.

13. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Kedves Moderátorok !
    Aprócska gondom van, de egyre dühítőbb. A képernyő bal alsó sarkában levő, békésen locsolgató nyuszi nem hajlandó átvenni a szójatejet már a játék kezdete óta. Egyre többet találkozom vele, s mindig ki kell lépnem, hogy esetleg másik nyuszi jöjjön. Köszönöm, ha megoldható a helyzet. Szép napot Mindenkinek !

14. Enike**

Szia!

Megpróbálnád a locsolós nyúl esetén ezt a kattintásos lépést?

A kattintás helyét kell "ügyesen megválasztani":

A lényeg, ne a feliratos részt kattintsuk az egérrel, hanem a szélső valamelyik - színesen jelzett részt a kapcsolón célozzuk meg. A színezés csak segítő elem a képen.

Szokatlan lépés, de kivitelezhető, sikeres megoldást nyújt. Többen így etetik a locsolásra összpontosító nyuszit.

Ivibaba54 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sikerült, köszönöm . Szép napot !

Enike** kedveli ezt.
  16. Enike**

Szia!

Köszönjük, hogy visszajeleztél, és örülünk, hogy sikerült megoldani a problémát. További sikeres eventezést. :)

Ivibaba54 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. egresinebobe1

Kedves Tamás. A Gazdakörben megcsináltam a Baha-vadaskert 3.

18. Enike**

Szia!

Mint kollegám írta, az általad elvégzett gazdaköri feladatban csak fejlesztési terveket lehet szerezni a baha-vadaskerthez.
    Maga a vadaskert, mint raktárház az alábbi módokon szerezhető meg kizárólag, és csak ezután tudsz bele ólakat helyezni:

Baha-vadaskert (állatos ólak)
    1. >>2016. 07. 21.<< 45 AB a szentély 7. kamrájában
    2. >>2016. 07. 21.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    3. >>2017. 05. 19.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    4. >>2018. 03. 07.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    5. >>2019. 01. 30.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    6. >>2020. 01. 14.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    7. >>2021. 04. 07.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból

Tudni kell, hogy egy területre 5 db azonos raktárház (pl.5 db vadaskert) helyezhető ki, ha ennél többel rendelkezel, azt másik területre tudod már csak kihelyezni. Ha van meglévő vadaskerted, amit Aranybanánért kiváltottál, vagy farmaranyért vásároltál, az általad elvégzett feladatokból nyert fejlesztési tervekkel tudod fejleszteni, kapacitását növelni.

A vadaskertek működéséről itt találsz bővebb információt:
    GYIK - Vadaskert - az első raktárház | Farmerama HU

egresinebobe1 kedveli ezt.
  19. egresinebobe1

Nekem már meg van a Baha-vadaskertem, de a fejlesztés, ami a 3. szint, azt is megcsináltam, hogy több ól elférjen benne. Na már most, azt nem tudom, hogy a többi ólat hogyan tudom ott elhelyezni. Erre kértem segítséget. Lehet, hogy először nem jól fogalmaztam és félreérthető volt. Tehát a 2. szintem készen van, vannak is bent ólak. A kérdésem az lenne, hogy további ólakat, hogyan tudok benne elhelyezni. Köszönöm.

20. Enike**

Szia!

Az előző válaszban hoztam neked egy linket, ott szerepelt benne, hogyan tudod a meglévő vadaskertet a gazdaköri feladatokból szerzett fejlesztési tervekkel magasabb szintre fejleszteni.
    Hozom alább képeken, illetve leírásban is:
    vadaskert fejlesztése.png

A pirossal keretezett részre kattintva, először további 2 (tehát összesen 6 ól), majd még egyszer elvégezve a műveletet, maximálisan 8 ól elhelyezésére teszed alkalmassá a vadaskertedet, amennyiben a rendelkezésedre áll a megfelelő mennyiségű baha-vadaskert fejlesztési terv.
    Íme a követelmények hozzá:
    (a fejlesztések költségei azonosak a farmon található vadaskertekével):

Az első fejlesztés megszerzéséhez szükséges:
    • 4 db Vadaskert építési terve
    • 6 db fúró
    • 6.000 db fa
    • 4 db fakalapács

A második fejlesztés megszerzéséhez szükséges:
    • 8 db Vadaskert építési terve
    • 12 db fúró
    • 12.000 db fa
    • 8 db fakalapács

Alap Baha-vadaskert, első fejlesztése, második fejlesztése:

Egy vadaskertnek maximálisan 8 ól a befogadóképessége. Ez azt jelenti, hogy adott vadaskertet nem tudsz tovább fejleszteni, tehát hiába van hozzá fejlesztési terved, ha nincs másik vadaskerted, akkor nem tudod felhasználni azokat. További vadaskerteket csak Farmaranyért lehetséges vásárolni.

Baha-vadaskert (állatos ólak)
    1. >>2016. 07. 21.<< 45 AB a szentély 7. kamrájában
    2. >>2016. 07. 21.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    3. >>2017. 05. 19.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    4. >>2018. 03. 07.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    5. >>2019. 01. 30.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    6. >>2020. 01. 14.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    7. >>2021. 04. 07.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból

Tudni kell, hogy egy területre 5 db azonos raktárház (pl.5 db vadaskert) helyezhető ki, ha ennél többel rendelkezel, azt másik területre tudod már csak kihelyezni. Ha van meglévő vadaskerted, amit Aranybanánért kiváltottál, vagy farmaranyért vásároltál, az általad elvégzett feladatokból nyert fejlesztési tervekkel tudod fejleszteni, kapacitását növelni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.