Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Szédült szántó kitakarításánál csak az a szomszéd számít bele a létszámba, aki visszaigazolta a meghívásodat!
    Aki még csak halványan látszik, az nem számít bele!
    Ha eléred a 12 (+ 1, ami saját magad vagy) visszaigazolt szomszédot, akkor megvan/lesz/ a Szédült szántó kitisztításához szükséges létszám, amíg ezt nem éred el, nem tisztul ki teljesen a Szédült szántód!

2. nex42

nex42 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

smoldering kedveli ezt.
  3. Szamóca

Szamóca Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen

Kuzdern kedveli ezt.
  4. w-edit

w-edit Fórum-zöldfülű

Sziasztok, a Bahamarama szigeten a mogyorótaposónak nem fogadja el a tápot, pedig 167 darab van belőle. Ha újonnan keverek tápot azt elfogadja. Előre is köszönöm a segítséget.
    Néw: w-edit
    ID kód: 56666724

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Van elegendő elefánt a pajtában, hogy a mogyorótaposó műhelyes ólat munkára foghasd?

Az ilyen ólaknál az állat tápja (elefánteleség) mellé meghatározott állat is szükséges. A mogyorótaposó ólhoz táponként 2 elefánt is szükséges.

Termény:
    Mogyoróvaj

Termény pajtaértéke: 2.512

Mogyorótaposó
    Műhelyben megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db elefánttáp, 2 db elefánt
    Szükséges szint: 1. baha szint és a szentély 2. kamrájából kiváltott elefántaréna szobor.

Ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-2#post-860732

stb_farmer kedveli ezt.
  6. tercsi

tercsi Aktív író

Sziasztok.

Szeretném megkérdezni, mert lehet hogy fontos mielőtt újra vásárolnák valamit a farmjaimra.
    Eddigi vásárlásaim során a kártya szám és az érvényességi idő megadása után mindig meg kellet adnom a bank által küldött megerősítő sms- ben lévő kódot is, mind a három farmon külön-külön.
    A legutóbbi vásárlásnál azonban csak az első farmon kellett az sms-ben küldött kódot megadnom a másik két farmon már nem volt rá szükség, sms nem jött, de nem is kérte a vásárláshoz.
    Nagyon meglepődtem és nem tudom, hogy ez így rendben van-e, vagy inkább ne vásároljak így többet.

7. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérjük, nézz utána, kaptál-e arra a farmra visszaigazoló e-mailt, ahol nem kért a rendszer a vásárláshoz sms-es kódot.
    Ha nincs visszaigazolás, akkor is nézd meg a banki oldalon, volt -e költésed abban az időben arra a farmra.

Mindenképpen érdeklődj a bankodnál, miért nem kaptál sms - megerősítést az új vásárláshoz!

Nézd meg, volt-e levonás a bankodban, vagy az nem történt meg?
    Ha volt levonás, akkor megérkezett-e a tárgy a farmra ... ha nem (kilépés, kikapcsolás után visszalépéssel sem) - akkor a Payment Supportra kell a fizetési adatokkal jelezni, visszaigazoló e-mail és egyéb dolgok segítségével, hogy utána tudjanak nézni. Amennyiben a Supportnak írsz, és ott kapsz választ, az levéltitoknak minősül. Kérjük, hogy a levéltitok miatt a Supportos levelezésből ne hozzál adatokat a fórumra.

Köszönjük!

8. tercsi

tercsi Aktív író

Szia.
    Köszi a gyors választ. A vásárlást visszaigazoló e-mailt és a vásárolt terméket is mind a három farmra rendben megkaptam.
    A banknál fogom megkérdezni, hogy a három különálló vásárlást miért intézték el egy biztonsági, megerősitő sms-el.
    Lehet hogy azért mert a szolgáltató ugyan az (BIGPOINT), csak eddig nem így működött.

Enike** kedveli ezt.
  9. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Állandóan kifagy a játék csomag átvétel közben, de a mostani "minijáték is semmire való, KIFAGY AZ OLDAL!!!!!!!
    Nem unjátok még? *********** megvan a pár de nem megy tovább, Hmmmm???? El is buktam a hiba által a pontot, KÖSZÖNÖM!

----------------------
    ****** Link törölve nem fórumra való szóhasználat miatt! / Enike**

10. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, lépj ki a játékból, majd utána vissza! Próbáld meg a klienses verziót a böngésző helyett.

Próbáld meg újra játszani a minijátékot. Jelezz vissza, mit tapasztaltál.

Ha pedig ellenőrzést szeretnél, add meg a farmnevet és az ID- azonosítódat.
    Köszönöm.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szervusztok! (Remélem jó helyen kérdezek.)
    A Káposztát akartam nemesíteni, de nem találom a táblán. Ennyire rosszul látok? Bennem van a hiba? Kérlek nézzétek meg.
    mimineni ID 10641913

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Megnéztem!
    Ez a [​IMG] nálam sem érhető el az Üvegházban a nemesítések között. A hiba nem bennünk van.;)

Sali~*.*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  13. Mogyi

Mogyi Aktív író

Sziasztok!
    Prémium tagságom 3nap 16óra múlva lejár ,illetve az állapot és felmondásnál írja,hogy09.01-én.
    Még megújítani nem tudom. Kérdésem az,hogy a szupertáp keverésnél ha per pillanat indítok 1 tápot,az idő fele,mert prémium gazda vagyok,de a 2. tápnál már hosszabb időt vesz figyelembe,a 3.tápnál pedig 9órát, de miért?
    3napom van még,mint prémium gazda,akkor miért keverné ennyi ideig a tápokat?Nem végig tart a fürge malom?
    Megújítanám,de még ugye,nem engedi.
    Köszi.ID12136618

Utoljára szerkesztett: 28.8.22
  14. smoldering

Szia!

Tápkeverési időnél, ha a tápkeverés ideje hosszabb, mint a Fürgemalom érvényességi ideje, akkor már az eredeti tápkeverési időt jelzi ki a Malom.
    A Fürgemalomból mennyi van még hátra?
    Erre nézzél rá.

Mogyi kedveli ezt.
  15. macska49

macska49 Utánpótlás-írogató

Szia! Lefagyott a minijáték.Számtalan ki-be lépés,frissítés után sem működik.Kliens verzióm van és Firefox böngészőm.Köszönöm!

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Böngészős felületen tudunk ellenőrizni, ha van farmazonosító adat a Játékos hozzászólásában.
    Nálad ez elmaradt.

A kliens felületén van ez a lefagyás?
    Vagy a firefoxos böngészős változattal játszva tapasztaltad a leírt gondodat?

Klienses forma esetén:
    Megtennéd, hogy kikapcsolod a gépedet? A routert is pár perc erejéig vond ki a "forgalomból".
    Majd amikor visszakapcsolsz fordított sorrendben, akkor megnéznéd, hogy hogyan áll minijáték a memóriás felületen a kliensben?

Van változás? Tudsz párosítással haladni az eventben?

A böngészős felületen van arra lehetőséged, hogy másik böngit használj? (Edge, Opera, Chrome)
    Ha van, akkor nézd meg kérlek egy próba erejéig, működik-e a minijáték arról a felületről? Természetesen a firefox böngit is kipróbálhatod.

köszönöm, ha segítesz a gond feltárásában, megoldásában!

17. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy milyen operációs rendszeren működik a Farmerama, ha a régieken nem? Kliens letöltése nélkül.
    Böbebaba60 ID: 4507014

Utoljára szerkesztett: 29.8.22
  18. smoldering

Szia!
    Elsősorban a következőket ajánljuk olvasásra

Unity - Böngészős verzió (Unity/WebGL)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-unity-webgl-verzió-megjelenése-2020-december.20333/
    Unity - Önálló Unity kliens
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-unity-kliens.20387/

A régebbi típusú windows 7 operációs rendszer az utóbbi időben sok problémát mutatott- mutat.
    Újabb rendszer lenne jobb ...

Vannak még játékos tapasztalatok a Unitys topikban, itt találod őket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-unity-kliens.20387/

zsani_apja kedveli ezt.
  19. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Nagyon szépen köszönöm!

Kuzdern és smoldering kedveli ezt.
  20. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok!Remélem,hogy jó helyen kérdezem a Rackó ajándékkal kapcsolatban.Augusztusban sajnos két napot nem tudtam kinyitni mert epe műtétem volt és kórházban voltam!Nem zárult be a ládám,és most való színű,hogy nem kapom meg a szeptemberi ajándékot!Lesz rá lehetőség,hogy meg vásárolajam?,vagy valahogyan hozzá jussak?Köszönöm szépen,ha választ kapok rá!.szöszi50 ID 24826308

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.