Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggel kedves gazdák!

Szereteném a segitségeteket kérni.

Történt ugyanis, hogy az én,a Gyopárosvölgyemben szerettem volna a meggyfát megszerezni, és természetesen, rutin hiány miatt(pedig olvasgattam is, itt is szivtam magamba a tapasztalatot)a barackot fejlesztettem az első nehezen megszerzett jelvényemmel.
    Sebaj gondoltam ez is eredmény, és inditottam is az ültetést és boldogan szüreteltem az első 10 darabos terményt.Igen ám de a későbbiekben már csak maradt az alap 5 darabos termény.

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.Miért nem lehet kivágni a Gyopárvölgybe a letermett fákat? Már munkásokat is vettem és azzal sem sikerült.Köszönöm
    Gazda:mirtil00
    User:12282243

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Marcsika!
    Fatermések
    • Minden fa meghatározott darabszámú fatermést biztosít minden növekedési fázis végén (az utolsót kivéve).
    • A mennyiség függ a növekedési fázistól. Kezdetben növekszik a mennyiség, majd csökken (5, 10, 15, 25, 20, 15, 10).
    • Az utolsó fázisban már nincs érésidő és fatermés sem, ilyenkor a fát már csak kivágni lehet.
    GYÍK #3

Szia!
    Kérlek, nézz be a raktáradba, előfordulhat, hogy kapacitás túllépése miatt nem tudod kivágni a fákat. A fatuskók száma miatt. Alakítsd át, így felhasználva és lesz hely a továbbiaknak.

Sali~*.*.* és mirtil00 kedveli ezt.
  4. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

Sajnos ugyanez a probléma a -mami53- Id:49076944,itt sem lehet kivágni a fákat,csak itt már nem pocsékolom a farmaranyomat munkásokra,mert 5-6 fát kézzel is ki tudnék vágni,ha engedné a rendszer.Köszönöm

Köszönöm a segítséget,így már sikerült a favágás.gazda mirtil00 és -mami53-

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.12.22
    Sali~*.* kedveli ezt.
  5. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

szia. nálam sem működik 1.pályán a tévé. ID:27388232. előre is köszönöm.

6. Sali~*.*

Ha nem engedi kézzel, aratóval sem fogja engedni.:)

Sali~*.*.* kedveli ezt.
  7. Szomszika

Szomszika Rutinos

Én is megkaptam az elmaradt síbérleteket, de nálam sem lehet learatni. Gondolom, hogy "egybe érik " a többivel. 3 óra múlva lehet aratni a többit, majd meglátom.

8. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem tudom kivágni az alpesi sárgabarack fáimat. Már nincs helyem újakat kitenni. Mi lehet a hiba és mi lehet a megoldás?

9. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Kb 20 centivel a hozzászólásod felett olvashatod a választ. :)

10. hamorieva

hamorieva Utánpótlás-írogató

Szia! Az e-mailemre kaptam ezt a kódot de nem tudom beváltani.
    INGYENES BÓNUSZKÓD
    FAE9-U748-RGA1-CZ5A *
    *2022. december 31-ig érvényes
    Ez a kód a következő felhasználó számára van fenntartva: User ID: 17715366.
    Köszönöm!

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A végéről sem a szóköz, sem a csillag nem kell. Az eleje az F, a vége az A. Így másold, vagy gépeld be.

hamorieva kedveli ezt.
  12. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Köszönöm!

13. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

gyopárvölgyben rá mentem a tíz kulcsra,és nem kaptam semmit,előre is köszi.

14. Sali~*.*

Szia!
    Termelési helyek feloldására használható a Főkulcs. Kérlek nézz kövül a lehetséges termelési helyeken. Ácsműhely, Fűrészmalom.

Sali~*.*.* kedveli ezt.
  15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Pontosabb leírásra törekedj legközelebb. Melyik részlegben és hol vásároltál kulcsot.

Az is jó lenne, ha farmazonosítót adnál, mert a konkrét helyzetet lehetne ellenőrizni.

Ezek hiányában egy általános válasz - a képek tesztképek:

Ha az ácsműhelyben kattintottál, akkor ezt a gombot nyomtad?
    termelési hely 10 kulcsért.png

Az eredményesség így látszik:
    ácsmunka vásárlás utáni helyen.png

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. supi77

supi77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Adventi kalendárium második sáv elvégzése után 2 Marin talányos tenyészetet kellett volna kapnom, de sehol nem találom. Kérlek valaki nézzen utána :)

17. mamarygen

Szia!

Lemaradt az írásodból a legfontosabb adat:
    Farmnév és ID nélkül nem tudunk segíteni!
    Legyél kedves írj azonosítókat, ez a Te érdeked!
    Köszönöm.

18. supi77

Elnézést:
    Gazda: supi77 ID: 57199303

19. mamarygen

Szia!

Köszi az utólagos adatokat.

Megkaptad a 2 titokólat: 2022-12-12-én 06:53:42 órakor.

Ki is helyezted, beértek, feltárva a titkukat:
    egyiket: 2022-12-12 19:18:06 órakor arattad: Csincsillaodú 1. szint: sárga
    másikat: 2022-12-12 11:59:39 órakor arattad: Kékszajkófészek 1. szint: sárga

20. supi77

Köszönöm szépen, nem tudtam még kezdőként, hogy ezek a jutalmas ólak abból származnak :) köszönöm mégegyszer.
    Lenne még egy kérdésem: városban a bankban vásárlási bónuszon belül átléptem a 3. sávot, ami 65 farmarany vásárlást igényel.Kellett volna kapjak egy dzsinn ládát, úgy irja, hogy azt kinyithatom. Viszont nem találom sehol.Utána tudnál kérlek nézni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.