Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ditrich54

ditrich54 Járnitanuló

Sajnos sehol nem tudom megettetni az áállatokat.Laratom.trágyázom utána vissza ugrik.mintha nem csináltam volna semmit.reggel jött elö

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kézzel elláttam 1-2 ólamat, sikeresen.

Lehet, hogy az internetkapcsolattal van baj. Arattál, trágyáztál és esetleg túl gyorsan kattintgattál.
    Így az adatok nem jutottak el a szerverhez; ez akár egy pillanatnyi net-kimaradás miatt is bekövetkezhetett. Így aztán nem is történtek meg a tevékenységek, csak látszólag.
    Próbálj meg kicsit lassabban tevékenykedni.
    Illetve, ha Wi-fin játszol, kábelre áttérni a játék idejére legalább.
    Most ünnepek, szabadságolások vannak, sokan neteznek.
    Ez lassíthatja a netet.
    Remélem, segít valamelyik tippem. :)

Boldog Karácsonyt! :inlove:

stb_farmer, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

köszönöm szépen. kellemes ünnepeket kívánok.

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  4. atyka88

atyka88 Fórummogul

van 1 csillagbokor fam megert es nem tudom leszedni.. nem tudom miert? boldog karacsonyt mindenkinek

5. Othep

Szia.

Hát én se tudom, mert nem részletezted, hogy mit tapasztalsz pontosan. :)

De lehetségesnek tartom, hogy valami takarja, és azért.

Ebben az esetben a játékbeállításaidon kell változtatni:

A További beállítások fül alatt, állítsd át kérlek az "Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" és a "Információ mutatása egérkattintásra" opciót "BE" állapotra:

Ne feledd a Mentés gombot megnyomni utána.
    Ez várhatóan megoldja majd a problémát.

Boldog Karácsonyt! :inlove:

stb_farmer kedveli ezt.
  6. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Nem tudom, mi az oka, de manapság a játék ideje és a jelenlegi idő nem követi egymást.
    Pontosítva a növényem jelenleg 13 perc múlva aratható, de ha az ikonjára nyomok 21 perc. Manapság egyre többet találkozok ezzel a hibával is. De említhetném a ládák nyitását, ugyanis a nyeremények a ládák nyitása alá csúsznak, ha nem figyelek oda, pedig nem nyomom gyorsan a nyitást, sokszor KO a felületnek, aztán megint a frissítésnek kell jönnie, hogy betöltődjön a valami, a vagy megkaptam, vagy kifagyott és nem.
    Nagyon nincs rendben a játék!
    De linkelhetném azt az új "játékot" is ahol nem kapok semmit, de mindent adjak be 5 percenként, ott maga a rendszer írja ki a szerverhibát. Nagyon nincs rendbe a játék, 7 perc múlva aratok a játék felületen még mindig a 21 perc, ez gáz.

7. Othep

Szia.

A hibák többsége az új terület bevezetésével keletkezett.
    Ismertek a Központ számára és javítás alatt vannak. Hogy hol tartanak ezek a javítások, nem tájékoztatnak róla minket.
    Mostanában valóban többet kell a játékot frissíteni, mint máskor.
    A szerverhibát valószínűsítem, hogy az alpesi megrendelők esetén írja ki.
    Másnál, nálam is előfordul, hogy sokáig nem jelenik meg a megrendelő.
    Hasonló lehet a helyzet, mint a gazdakörnél, hogy az adatbázis nagysága miatt nem jelennek meg azonnal. Főleg, ha a Gyopárosra lépést követően azonnal hozzájuk lépsz.
    Egy ideig tevékenykedj máshol, majd nézz vissza hozzájuk.
    Előbb-utóbb megjelennek.
    Hogy ötpercenként kérnek valamit, és nem adnak érte semmit, azt kétlem.
    Tanulmányozd át a Gyopárosvölgy ismertetőjét és beszélgess a Gyopárosról a Csevegőjében, ha valamit nem értesz, nem tudsz.

Területismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő.23079/

Alapvető infók kisokos: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-43#post-1293080

Csevegő: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/

Boldog Karácsonyt!

stb_farmer kedveli ezt.
  8. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Kiváltottam a Mufurc 3 felhősort, ahol tetszőleges dekorokat lehet elhelyezni, ám nem fogadja, visszairányít a játékoldalra. Frissítettem, semmi. Választ köszönöm!

9. Othep

Szia.

Mivel ez egy háromfelvonásos event, és a felhősort a 3. felvonásban szerezzük majd meg, ezért majd akkor lehet felpakolni ás birtokba venni a felhősort.

Lenczy és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen, azt hittem a megvételével használhatom is. Kellemes Ünnepet kívánok!

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  11. ...szimat...

...szimat... Fórum-zöldfülű

A trágydombot szeretném tovább növelni, de 300-nál nem tudom nagyobbra és nem tudom mi lehet az oka.
    ...szimat... ID: 36054530
    Köszönöm a segítséget!

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Lehetne fejleszteni a trágyadomb kapacitását a bölcs tölgynél 2000 adag trágyáig is. (tovább csak a prémium-tagság teszi lehetővé, azzal +800 adagos lesz a domb az adott előfizetésig)

Nálad az a feltétel hiányzik, hogy nincs a tölgy rúnáinál folytonosság a trágyadombon való kiváltáshoz.
    Tedd meg, hogy az "alatta", előtt elhelyezkedő egyik rúnát aktiválod.
    Azután már a bővítés gond nélkül megtörténhet a csillagok, csillagjaid végességét tekintve persze. :)

...szimat... és stb_farmer kedveli ezt.
  13. ...szimat...

...szimat... Fórum-zöldfülű

Nagyon köszönöm!!!
    Tényleg volt alatta egy hézag a folytonosságban. Igen, így már sikerült! :inlove:Ez fel sem merült, hiszen korábban már feljebb is fejlesztettem pl. a vizet.

14. csillacicca

csillacicca Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Lett egy tigris kifutóm, de sajnos nem tudok tápot előállítani, mert nem hozza fel a malom. Végig nézetem többször , egyszerűen nincs.
    Köszönöm előre is!

csillacicca id: 25837573

15. mamarygen

Szia!

Tigriskifutó
    Gazdaboltban megvehető az alapól.
    Szükséges szint: 1. baha szint és a szentély 9. kamrájából 75 aranybanánért kiváltott tigriskifutó szobor

Kérlek, ellenőrizd, keresd meg a tigriskifutó szobor helyét a maja majmok szentélyében.

Leírás a tigriskifutóról és egyéb adatokról -> Enciklopédia -> Állatok, termények és ólak a játékban alcím - tigris szó kattintása a felsorolásból:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-és-ólak-a-játékban.16260/page-8#post-1272637

stb_farmer kedveli ezt.
  16. Clabo

Clabo Utánpótlás-írogató

Jó Reggelt vagy jó napot!

A problémám a következő.Tegnap beléptem újra és újra a játékba,vártam egy kicsit,hátha megjavul a játék,de nem,a napi ajándékot másodszorra kaptam meg a 25-dikei napon ezért a 26-ikai mező zölddel van jelölve,ami azt jelenti,hogy a 26-ikai napi ajándékot kellett volna megkapnom a már másodszorra kapott 25-dikei helyett.Mindennap amikor belépünk a játékba a napi ajándékot kapjuk meg,nem csak én mindenki,ez helyett én a 26-dik napit meg sem kaptam ma.Kérdezem mikor kapom a 26-dikai napi ajándékot Dec 27-én?Ez eléggé hiba,hogy a fejlesztők még erre sem figyelnek.Én viszont kérem hogy kivizsgálnátok ki ,mert tegnap én elképzelhetőnek tartom,hogy a az Amerikai szerverek nem megfelelően működnek ez ügyben.Az elküldött adatok nem mennek el vagy nem jönnek vissza az adatok.Nem tudom hogyan csináljak képet,de ti adminok rá tudtuk nézni a képletre. Supportnak nem írtam ez ügyben,mert az ők válasza elég későn érkezik vissza.Köszönöm.A Gazda: János (Clabo) ID: 57188917

17. mamarygen

Szia!

Nincs hiba, nem a szerver a hibás, hanem az a játékos, aki kihagy egy napot valami miatt a játékba lépési sorozatból azzal, hogy nem veszi át Rackó ajándékát a soron következő napon.
    Nem veszi át az adott napon a belépési ajándékot. (Elfelejthette, vagy más dolgot nézett meg a hírek oldal aktuális anyagaiból.)
    Ezt kérni kell, kattintani kell, nem érkezik automatikusan a pajtába, a menübe vagy oda, ahol számlált a helye!

Nálad pont ez történt. Egy nap csúszásban van emiatt a belépési sorozatod!

2022. december 4-én még az aktuális napi ajándék átvétele van az ellenőrző logban, akkor az adott napi ajándékot át is vetted.
    December 5-én azonban nem voltál a napi bejelentkezési bónusz felületén. Így egy nap az elmaradás az ajándék átvételénél.

Ezután december 6-án már a dec. 5-i ajándék volt nálad a sorban következő ... Csak azt lehetett átvenni, ami a sorban következik, hiába volt a naptári nap már más!

A december 26-i nap ajándékát december 27-én tudod átvenni.

További felvilágosítást kérhetsz a játék supportjáról. Élj vele, legyél szíves!

stb_farmer kedveli ezt.
  18. smcrouter

smcrouter Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! kérdésem az lenne, hol és mikor volt megszerezhető a boszorkányos gombakunyhó ?
    Sajnos erről lemaradtam.

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem maradtál le semmiről. A legújabb party pörgetés főnyereménye lesz. Még nincs játékban.

stb_farmer kedveli ezt.
  20. smcrouter

smcrouter Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen ! További kellemes ünnepeket kívánok !

vivica65, Ninett79 és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.