Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. honel

honel Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

2. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Enike** és stb_farmer kedveli ezt.
  3. DTM11

DTM11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném kérdezni, hogy ha veszek prémium tagságot a turbómalmom ideje annyival meghosszabodik? Most 700 valahány órám van még, nem szeretném, hogy elvesszen.

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nem veszik el, a Fürge malom kétszer annyi tápot állít elő 30 napon át.;)

Utoljára szerkesztett: 9.1.23
    Sali~*.*.* és DTM11 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Hoztam Neked egy képet amin látszik, hogy hogyan viselkedik a prémes fürge malom és a normál előfizetés együtt: Prém tag vagyok, de volt élő előfizetésem is, a kettő simán összeadódik, nem veszik el, ha lejárna a prémelőfizetésem folytatódik tovább a fürge :)

stb_farmer és DTM11 kedveli ezt.
  6. kampo

kampo Junior szaki

Szia! Valami nem stimmel! Vagy nem csináltam meg a krampusz felhősort, vagy valahova elraktam a "Télapo a farmon, és a Diszités főproba" kitevöt! Megnéznéd? Gazda: kampo70 ID: 36409744 Előre is köszönöm.

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mindhárom küldetést maradéktalanul teljesítetted.

A keresett két dekorod az Esőerdőben van érés alatt!

Sali~*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  8. kampo

kampo Junior szaki

Köszönöm

9. Laciapu73

Laciapu73 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tegnap este azaz 2023.01.08-án vettem észre, hogy ha belépek az Gyopárvölgybe, akkor mindig eltünik a farmaranyam, de egy ki -be lépést követően ismét vissza áll, de most sajnos nem. Este még meg volt az 50 arany, most megint csak 37 mutat. Nem vettem semmit sem, csak úgy eltünt. Előre is köszi a segítséget.
    Gazda: Laciapu73 ID: 10475681

Utoljára szerkesztett: 9.1.23
  10. DTM11

DTM11 Utánpótlás-írogató

Köszönöm Nektek a választ!

stb_farmer, -gyöngy-581 és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. mamarygen

Szia!

Ezt látom az azonosító adataiddal történt belépést követően az ellenőrző panelről a farmodra:

laciapu Fa mennyisége.png

Javították a központban ezt a hosszan húzódó hibás megjelenést a felső sorok mennyiségeit illetően.

Szükséges és ajánlott a rendszeres takarítást elvégezni, hogy a helyes értékek legyenek feltüntetettek a szokott sávokban.
    Különösen, ha a gyopárvölgy látogatása miatt valami szokatlan látvány tűnik fel a farmos értékekben.
    Tudjuk, elég nyomasztó a váratlanság, de ezt a magunk érdekében jó ha megtesszük.

Rásegítettem egy alapos tisztításra az ellenőrző panelről, de Te is takaríts rendszeresen, legalább napi egy alkalommal, hogy ne kelljen nyugtalankodni.
    Köszönöm!

Sali~*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  12. HolabögRém

HolabögRém Utánpótlás-írogató

Szia!

Szerintem nem javították, nálam most is össze-vissza jelzi a CSP-t.

ID:23200648

13. mamarygen

Szia!

Amit a farmodon mutat a csp-számláló, azt jelzi a log is az ellenőrzés alapján.

holabögrém.png

A napló értéke 15:21 órakor: 4.805.991.319,41 CSP

Rendszeresen ajánlatos a gyorsítótáras takarítás, ha észleljük a véletlen változásokat a látványban.

Volt javítás, nem vezetek senkit tévútra.
    Sajnálom, ha számodra nem elfogadható az az információ, amit írok a fórumos kérdezőknek.

Tedd meg, hogy jelzed a játék supportjának, nem vagy elégedett a moderátori információs munkámmal.

Köszönöm az együttműködésedet!

14. HolabögRém

Szia!
    Szó sincs arról, hogy veled lennék elégedetlen, csak jeleztem, hogy a hiba továbbra is fennáll.
    Sajnálom, ha félreérthető voltam, bocsánatot kérek.

15. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden CCleaner-rel.
    A CSP számláló hibáját javították.

stb_farmer kedveli ezt.
  16. HolabögRém

Renben.
    Unity-be hogy kell a CCleanert, nem találom, hiba továbbra is fennáll.

17. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia ismét!

A CCleaner program működéséről az alábbi linkre kattintva bővebb információkat találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Kollégám is írta már, én is leírom újra.
    Nem tapasztaljuk az általad leírt hibát nálad, a CSP számlálód megfelelően működik.

Kérlek, keresd fel a játék supportját.
    Írd meg nekik a problémádat, mert mi nem tudunk neked segíteni.

Írd le nekik részletesen a problémádat.

Köszönjük, ha így teszel.
    További sikeres játékot kívánunk!

stb_farmer és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. lederausstattung

lederausstattung Utánpótlás-írogató

Csatlakoznék én is. Szerintem sem javult meg semmi, sőt. A "minden egyéb kérdés"-ben én is leírtam ezt a problémát, azt a választ kaptam, hogy javítás alatt... Jelezném, hogy nekem a TP számláló nem javult meg, sőt most már a CSP-m jó része is eltűnt, miután a piacon vettem tizenvalahány kígyászkeselyűt, aztán tekert, tekert, a következő 5 db-os vásárlási kísérletre pedig azt közölte, hogy kong a kassza. 14 millió feletti CSP-ről indultam, maradt 161 ezer valamennyi. 2 millió körüli összegbe kerültek volna a keselyűk. Rendszeresen CCleanerezek, kiléptem-beléptem. Nyilván meg lesz valamivel magyarázva, hogy biztosan ezt meg azt vettem, de nem vettem semmit, amire elment volna a CSP. Piac előtt néztem meg az összeget. Az is meg lett ígérve, hogy TP sem fog elveszni, de ha tényleg mostanra kijavították a hibát, akkor jelezném, hogy de. Elveszett csoda tudja hány napi TP.
    lederausstattung ID:29651703
    Update: Ma reggel úgy tűnik, minden számláló rendben működik.

Utoljára szerkesztett: 10.1.23
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Tegnap , a völgybe vettem munkásokat , 1 évre akartam , és csak a harmadát kaptam meg .
    A másik 2/3 szerintem a rendes farmra íródott jóvá a munkásokhoz . Ami fura , de szerintem igaz .

Ha hülyeséget írtam , akkor bocsánatot kérek .

-jancsiszeg-

ID: 3921704

20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Megkérnék valakit, világosítson már fel a szezon kupák, serlegek, trófeák stb. lényegéről. Azt értem, hogy a szezon ideje alatt megszerezhető szezonos (akármi) kitehető 1 hétig ad némi plusz jutalmat, de utána van-e értelme kint hagyni bármely területen, vagy beszedhető nyugodtan a raktárba?
    Előre is köszönöm a felvilágosítást.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.