Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Őszintén örülök, és köszönöm az aláírásodban a kép kicsinyítését! :)

Sali~*.*, semmirevaló és Dolphin kedveli ezt.
  2. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Van egy kis problémám a gyopáros növényeket nem tudom le aratni! Azt írja rendszer, hogy szerver hiba!

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm, hogy áthoztad ide a problémát, türelmedet kérem a vizsgálatig. Farm nevet és Farm ID-t mindig adj meg segítségkéréshez, enélkül nem tudunk ellenőrzést végrehajtani. (a másik bejegyzésben megadtad, így tudtam már továbbítani kérésedet) Köszönöm.

Sali~*.* és semmirevaló kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    kérlek, legközelebb a Panaszkönyvet használd, ha elégedetlen vagy valamivel. Köszönöm.
    Itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.14375/

Ez itt egy Segítségkérő topik.
    Játékkal kapcsolatos probléma vagy kérdés esetén kell ide írni, Farm név és Farm ID megadásával.

Javaslom még a Gyopárvölgy csevegőjét, itt a többi játékos tapasztalataiból tudsz információkat gyűjteni, ami hasznos lehet számodra:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-408#post-1326725

Sikeres játékot!

Othep, aida2330, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Elnézést kérek, hogy rossz helyre írtam! Átvittem az általad megadott Panaszkönyv topikba. Köszönöm a linkeket!

Utoljára szerkesztett: 22.6.23
    Othep és aida2330 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    Kollégám ellenőrzése alapján majdnem telített a tárolód, az aratásra váró növények már nem férnek be a raktáradba.
    A Vargánya spórája gombát megszórtad termésnövelővel, ami kihat a körülötte lévő Alpesi rózsa magjára is.
    Javaslatunk, hogy szolgálj ki vevőt, vagy készíts Műkertész jelvényt, ami segít a további haladásban.
    A képek a farmodon készültek nemrég:
    upload_2023-6-22_11-0-41.png upload_2023-6-22_11-1-0.png

aida2330, Sali~*.* és semmirevaló kedveli ezt.
  7. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Köszönöm szépen! Úgy tettem.ahogy írtad és helyre állt minden! Köszönöm a segítséget! További szép napot kívánok!

aida2330, Enike** és Dolphin kedveli ezt.
  8. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok ! Segítsetek megnézni mit rontottam el a Kacsa Kata postájánál eddig jól működött de ma véletlen elállíthattam valamit? 0 Kapott üzenetet mutat de elkűldeni se tudom amit írtam! A Baglyom már hónapok óta nem működik üres üzenet kűld mindenkinek akár írok akár válaszolok ezért használtam ezt! El nem fogyhatott ez biztos! A bagolynál próbáltak a modik segíteni de semmi változás! A gép újra telepítve,pár hónapja takarítva rendbe téve borsos áron a szervízbe!Köszönöm ha ránéztek nem sürgős! ID 489 771 91

9. Dolphin

Szia,
    türelmedet kérem, jelenleg nincs fent olyan Kolléga, aki az ellenőrzésben segíteni tudna. Köszönöm.
    A Bagolynál kérlek nézd meg, nincs-e túl sok leveled, mind a Kimenőben, mind a Bejövőben. Törölj a régebbiekből, s utána próbálj újra küldeni vkinek.

10. Bettina7676

Köszönöm !

11. Dolphin

Szia,
    a Bagoly postás probléma kivizsgálásához kellene nekünk egy próbalevél. Írj egy levelet az egyik Szomszédodnak, majd készíts egy képet Te az elküldött levélről, a szövegbe elég annyit írnod, hogy próba levél, mert ugye levéltitok miatt a fórumra nem hozhatnál ilyen képet, s a címzett is készítsen egy képet arról, hogy ő mit kap meg (ami ugye elvileg az üres levél lesz). Ha tudjátok, takarjátok ki a Feladó/Címzett részt. Köszönöm
    Kliensen vagy böngészőben játszol?

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Bettina7676

Szia! Köszönöm szépen írtam többnek is üres! Sajnos a képernyő mentéshez nem értek! Böngészőn játszom! A Unytire átállás óta nem működik! Kata ma kettőtt elkűldött a harmadikat nem! 3 farmom van a Bagoly egyiken se működik! Eddig Kacsa Kata postáján gratuláltam a szomszédoknak ma az sem kűldi el!

Utoljára szerkesztett: 22.6.23
  13. Dolphin

Szia!

Kérlek, a hiba pontosabb kivizsgáláshoz írd meg azt is, melyik típusú böngészővel játszol (Mozilla, Chrome, Edge, Firefox, stb...).
    Szükségünk lenne még az általad említett többi farm pontos adataira is, hogy minél több információnk legyen. Tehát kérjük szépen a Farmneveket és a hozzájuk tartozó ID-azonosítókat is.

Köszönjük az együttműködésedet!

A Bettina7676 nevű és ID 48977191 azonosítójú farmon a délután folyamán, amikor jelezted a hibát, a kollégám az ellenőrzés során azt tapasztalta, hogy nincs több Kacsa Kata repülős üzeneted, tehát nem is tudsz küldeni mindaddig, amíg nem vásárolsz ilyen lehetőséget farmaranyért, vagy pedig a legközelebbi farmos szintlépésed alkalmával kapsz ilyet a játéktól ajándékba.

Egy kis segítség a képernyőmentéshez - esetleg családtag, ismerős segítségét is kérheted, ha egyedül nem boldogulsz.

1. lépés - kétféle módszer:
    a)
    A billentyűzeted jobb felső részén találhatod a PrintScreen / PrntScr billentyűt. Ennek segítségével a monitoron megjelenő adatokat tudod elmenteni.

b)
    Ha ilyet nem találsz, nézd meg, hogy van-e Képmetsző nevű programod a gépen.

upload_2023-6-22_19-26-8.png

Ha van nyisd meg, majd kattints az Új gombra a bal sarokban, ekkor Te ki tudod jelölni, hogy melyik részét szeretnéd a képernyőképednek kimásolni.

upload_2023-6-22_19-29-12.png

Innen ugyanaz a lépés következik, bármelyik módszerrel is kezdted:

2)
    Ezt követően képet kell készítened belőle egy képszerkesztő program segítségével az alábbi módon:

Megnyitod a Paint képszerkesztő programot.
    Azon belül a Szerkesztés, majd a Beillesztés opciót választod.

Ezzel beillesztetted a képernyőmentés-képet, amit akár szerkeszteni is tudsz.
    Ha kész vagy, akkor a képet mentsd el úgy, hogy következő lépésnél könnyen megtaláld.

3)
    Ezt követően következik az elmentett kép feltöltése képmegosztó oldalra.
    Néhány javasolt oldal:

https://kepkuldes.com
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/
    https://www.pic-upload.de/

4)
    Itt pedig részletes leírást találsz arról, hogyan tudod a képet a fórumra feltölteni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/#post-416158

Próbáld lépésről-lépésre végigvinni a folyamatot.

Sylja, Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Gyopárvölgyben az átalakító szerszámkészletnél kapacitás túllépés történt nem tudom ,hogyan lehet törölni a készletből. Így nem tudok új fát hajtatni. cseresznye55 ID: 46332957 Köszönöm a segítséget.

15. Dolphin

Szia,
    az alábbit javasoljuk:
    van egy üres helyed a szerszámkészletesben, ide indíts el a képen látható módon max. 2 egységig szerszámkészlethez cuccot, ez rövid idő alatt elkészül, pont elég lesz egy új fa gyártásához.

upload_2023-6-23_10-2-18.png

A jövőben ügyelj arra, hogy ne gyárts egyszerre túl nagy adagokat addig, amíg nem tudod növelni a raktárad befogadó-képességét.

aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Bettina7676

Szia! Mikor melyik enged be általába Firefox,Unity! Feri.Tigi ID ;48513740 BÚVÉSZ ID;55447500

Enike** kedveli ezt.
  17. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Köszönöm a segítséget.

Dolphin és Enike** kedveli ezt.
  18. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

elakadtam Gyopár területen. Az új területen megvan a két jelvény, 20-as szint és nem tudom feloldani. Mi hiányzik még? köszi a választ
    I-2 feloldásra kész

Utoljára szerkesztett: 23.6.23
  19. Enike**

Szia!

Köszönjük az adatokat. Érdeklődni szeretnék, hogy tapasztaltál-e változást közben a farmod levelezésében?

Dolphin kedveli ezt.
  20. Enike**

Szia!

Mivel nem adtál meg adatokat, így csak elgondolni tudom, mi lehet a probléma. Nem tudom, hogy az első földterület-feloldása megvolt-e már, vagy sem. Műkertész jelvényt kell gyártani az Alpesi rózsa magjából.

Őt kellene keresni a területen:

upload_2023-6-23_14-24-29.png

Rákattintani, és beadni a kért jelvényt hozzá. A gyopáros ismertető szerint 1 db műkertész-jelvény szükséges az első terület feloldásához, a második területhez szükséges 2 db.

Sok sikert, remélem, segítettem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.