Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Goldros

Goldros Fórumlakó

Szia , ok megtaláltam .

Dolphin kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük visszajelzésed, jó játékot!

Goldros kedveli ezt.
  3. Goldros

Goldros Fórumlakó

jó reggelt mikor lehet a farmról bejönni a fórumra , nagyon nem jó ez igy .

4. baloghilona

baloghilona Junior szaki

Egy kis segítséget kérek ! Miért nem tudok a farmról bejönni a fórumra !

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Itt olvashatsz róla!

Kedves Játékosok!

Ma, azaz 2023.06.28-án az alábbi hibajelenség található meg a délutáni óráktól folyamatosan a játékban:
    -nem lehet elérni a farmról a megszokott gombok segítségével sem a Fórumot, sem az Enciklopédiát.

A Központ a jövő hétre ígérte a hiba javítását, így kérjük, addig próbáljátok a Bejelentkezési oldal alján található Fórum -felirat segítségével elérni a Fórum felületét!

Türelmeteket köszönjük!

A Farmerama csapata

jófarmerlány kedveli ezt.
  6. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kliensen keresztül azóta is elérhető mind a fórum, mind pedig az enciklopédia, ha az opció.

Sajnos nincs pontosabb információnk arról, hogy mikor fogják tudni kijavítani a böngészőn keresztüli fórum-elérhetetlenség hibáját.

jófarmerlány és Dolphin kedveli ezt.
  7. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot!A tortás eventről,ami holnap kezdődik nem kaphatnánk event ismertetőt?

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

9. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Sziasztok.Nálam nagyon lassú a játék.Másnál is? Takarítottam vagyis töröltem a sütiket is.Köszi a választ.

10. vargamarika

vargamarika Haladó

Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Remélem jó helyre írok, ha nem akkor elnézéseteket kérem!!! A következőt kérdezném :hogy működik a KÉPMETSZŐ ?Hol találok hozzá valami útmutatót? További szép napot kívánok!

11. Dolphin

Szia,
    igen, jó helyre írtál :)
    A Képmetsző egy program, ami a Windows programok között érhető el.
    Ilyet keress a Start gomb alatt, vagy a nagyító alatt:
    upload_2023-7-4_15-35-19.png
    Ha megnyitottad, a használata már egyszerű:
    - a bal felső sarokban van egy ilyen gomb, hogy Új, arra kattintva kicsit elhomályosodik a kép, s egérrel ki tudod jelölni azt a területet, amit szeretnél kivágni
    - egy önálló ablakba kerül a "kivágott" kép, így látod a minijáték alatt, hogy milyen tortát kell kiraknod.
    Ez egy hasznos program, próbálgasd az event előtt a működését, hogy a játék alatt már rutinos legyél a használatával :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. vargamarika

vargamarika Haladó

Nagyon szépen köszönöm gyors válaszodat. Minden jót kívánok .

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    nem tapasztaltunk ilyet, s mástól sem érkezett ilyen jellegű jelzés.
    Ha továbbra is fennáll a probléma, akkor próbáld meg kérlek, hogy lekapcsolod a számítógépet és a Wifi-routert is, s pár perc múlva előbb a routert kapcsolod vissza, majd a gépet.
    Érdemes ellenőrizni az internetsebességet is: magas feltöltési sebesség, alacsony ping (késleltetés) az optimális.

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Köszönöm szépen a választ.
    ---------------------------------------------------
    Még egyszer köszönöm a segítséget .jó lett már nem lassú a játék.Szép estét.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.7.23
    Dolphin és Enike** kedveli ezt.
  15. .csibe2000.

.csibe2000. Járnitanuló

Szép estét! Szeretném megkérdezni, hogy várhatóan mikor emelik a Bahama szintet. Elértem a 800.-t ezután hová kerül a begyűjtött TTP. Köszönöm válaszotokat.

16. Dolphin

Szia,
    nincs jelenleg erről információnk. Ha lesz változás, akkor azt a szokásos módon meghirdetjük.
    A Bahama TP-k gyűlnek továbbra is a háttérben.

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Sziasztok! Több, mint 2 hétig sehogyan sem tudtam belépni a Fórumba......írtam a supportnak, türelmet kértek..Nem láttam milyen eventek indulnak, nem tudtam semmit elolvasni, nem tudtam hogy a Gazdaköri event megy, minden random ment nálam. Most látom a bónuszkódot, amit július 1-ig lehetett felhaszálni. Szerintem ez nem fair. Az én hibámon kívül történt, és a határidőt nyugodtan ki lehetett volna tolni. Nem tudom jó helyre írok most. De ezt muszáj voltam jelezni. Köszönöm szépen! Flowers66

18. Dolphin

Szia,
    sajnálom, hogy lemaradtál a kódokról. :-(
    A Fórumra valóban nem lehetett belépni a Farmról a "megszokott" módon (jobb felső sarok, ?! ikon alól), amennyiben a játékos böngészőből játszik. De több módon elérhető volt, így kérlek, a jövőben próbálkozz más módon is belépni, ha a "megszokott" módszerrel nem sikerülne.
    - Kliensből a normál módon működött
    - a böngészőből is elérhető volt, a képernyő alján található Fórum feliratról, Mindenki számára:
    upload_2023-7-6_7-44-6.png
    Olvasásra pedig bárki megtudja nyitni, olyanok is, akiknek nincs is farmos regisztrációjuk a belépési oldalról, középtájon találod a Fórum feliratot:
    upload_2023-7-6_7-47-19.png
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. merylu55

merylu55 Fórumlakó

A tegnapi nap folyamán /tudom karbantartás volt/ délután nem lehetett belépni. Még jó, hogy éjjel 23 után nagy nehezen bementem és a "kötelező ajándékokat le tudtam szedni. /Rackó, Nyári/ Erre is kellene gondolni a technikásoknak. Az átállás óta jó pár hónapja már egyébként is több gond van. Most még a gyopár miatt is.

20. Dolphin

Szia,
    nem volt tegnap karbantartás, nem jelzett senki belépési problémát.
    Ha Nálad gond volt a belépéssel, azt okozhatta pl. helyi internet lassulás is.
    Kérlek, végezz el egy Ccleaneres géptakarítást, illetve javaslom, hogy kapcsold le a gépedet és a Wifi routert, majd pár perc várakozás után kapcsold vissza először a routert, aztán a számítógépedet.
    Ha Kliensen játszol, akkor érdemes megpróbálni böngészőn, hogy ott is azt tapasztalod-e, illetve ha böngészőn, akkor érdemes másik böngészőt is kipróbálni.
    Kérlek, jelezz vissza, hogy mi a tapasztalatod a fentiek elvégzése után. Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.