Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jó helyre jöttél a kérdéseddel.
    Fennáll még a problémád?
    Jelenleg nincs fent olyan Kolléga, aki az ellenőrzésben segíteni tudna nekem, így további türelmedet szeretném kérni.
    Amit ajánlani tudok, hogy végezz egy CCleaneres takarítást a gépeden, ez lehet segít.
    Köszönöm

2. Sugica

Sugica Utánpótlás-írogató

Szia, elnézést kérek a pontatlanságomért. Szezonális árucikkeknél 20 db tortabónuszt (időhosszabítást) szerettem volna vásárolni, de nem engedte a rendszer. Viszont olvasgattam a többek hozzászólását és a képmetsző segítségével megoldtam. Még 1x elnézést a kellemetlenségért. Köszönöm a segítséged. Sugica ID: 2104352

Enike** kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    köszönöm a pontosítást, utánanézünk a problémának.
    Várhatóan holnap lesz válasz, mert jelenleg nincs fent olyan Kolléga, aki ebben segíteni tudna. Köszönöm türelmedet

4. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Köszönöm, valamikor a délután folyamán megérkeztek a segítők. Ccleanerre nem volt szükség.

5. Dolphin

Szia,
    köszönöm visszajelzésed, örülök, hogy megoldódott a helyzet. Jó éjt!

zebrina04 kedveli ezt.
  6. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos nem tudjuk előre megmondani, mikor lesz farmmunkás előfizetés.

Az általam meghirdetett akció kiírását sajnos én rontottam el, mivel későn küldtek központi anyagot, és a sietségben nem a "munkások féláron akciót" hirdettem meg, mint ahogy azt kellett volna, hanem a "havi munkások akcióját"!

A hibámmal okozott kellemetlenségért szíves elnézésedet kérem, ne haragudj!

7. Enike**

Szia!

Az általam meghirdetett akció kiírását sajnos én rontottam el, mivel későn küldtek központi anyagot, és a sietségben nem a "munkások féláron akciót" hirdettem meg, mint ahogy azt kellett volna, hanem a "havi munkások akcióját"!

Batkamanó kedveli ezt.
  8. Enike**

Szia!

9. Enike**

Szia!

szepesej kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    Kollégám ellenőrzése alapján 2023-07-06 15:16:46-kor vásároltad a fa-segítőket, 2023-07-06 15:17:39-kor a kertész-segítőket a növényekhez az Alpokban.
    Mindkettő szolgáltatás aktív, a képek Nálad készültek nemrég.
    upload_2023-7-7_10-20-52.png
    upload_2023-7-7_10-22-51.png

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    nem láttunk most problémát már Nálad - ha esetleg vásárolnál mégis még a jövőben ilyen Tortabónuszt, és nem jársz sikerrel, kérlek jelezd.
    Sikeres játékot a Képmetszővel :)

Sugica és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Nekem van valahol Jack ajándéka? Hiába keresem, nem találom. Lehet, hogy nincs is. Köszi a segítséget! ID: 34380707 Calibaby01

13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Váza ikon alatt írd be a keresőbe, hogy Jack és kiadja, ha van raktáron. :)

aida2330 kedveli ezt.
  14. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Szia! Köszi, azt tudom. Ott nincs. Lehet, hogy kitettem valahova. Ezt, nem tudom.

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Könnyen felismerhető a földeken is. ;)

Kuzdern és Sylja kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    sikerült megtalálnod esetleg zsani_apja útmutatásai alapján?
    Nyitottál mostanában Piccolóból? Ha igen, mikor?
    Kérlek, jelezz vissza, hogy kérsz-e ellenőrzést, keresési segítséget. Köszönöm

Calibaby, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  17. Sziasztok!

Valóban aktív az ikon... az alpesi kertben nem dolgoznak a fiúk.. az északi erdőben igen... most nem takarítom be a nővényeket, hogy ki tudjátok próbálni, de nekem nem végzi el az aratást pedig a nővények már megnőtek.
    Köszönöm szépen a segítséget.

18. Dolphin

Szia,
    rendben átadom vizsgálatra ismételten a problémádat, amint jön Kolléga, aki segíteni tud, válaszolni fogunk. Köszönjük türelmedet, ettől függetlenül egy Ccleaneres takarítást érdemes lenne elvégezni a gépeden, ha még nem tetted meg.

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Enike** BA elvégezte a vizsgálatot a farmodon!

A kérdéses időpontban, azért nem tudtad betakarítani a növényeket a segítőkkel, mert tele volt a növényraktárad. Ebben az esetben hiába aktívak a segítőid, nem fognak tudni dolgozni, mert a termést nem lehet eltárolni. Ilyenkor célszerű kiszolgálni a megrendelőket, és megnövelni a növényraktár kapacitását.
    Az ellenőrzése alapján már nincs ilyen jellegű betakarítási problémád, a megrendelők közül Fedor nemsokára új ajánlattal érkezik, Barna F. Fülöp, pedig kicsivel több, mint 7 óra múlva fog ismét megrendeléssel érkezni, és a növényraktárad is bőséges befogadási kapacitással bír.
    upload_2023-7-8_1-15-58.png

Köszönjük a türelmedet!

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. éva0130

éva0130 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mi lehet a hiba, hogy nem lehet bemenni a gazdakörbe? Reggel ki tudtam nyitni de azóta se! Köszönöm ha megnézitek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.