Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek nézd meg a hozott azonosítókat, mert ezzel a név és ID párosítással nem találtam farmot.
    Amit általánosságban tudok javasolni:
    Menj be a raktáradba, és az Anyagok előállítása részlegen nézd meg, miből rendelkezel sokkal. Ebből próbálj meg felhasználni az újrahasznosítóban. Legrosszabb esetben dobj ki belőle a piros kuka ikonnal.
    A Gyopároson nagyon kell figyelni arra, hogy a Raktár fala nem gumifalú, itt nem lehet gyűjtögető életmódot folytatni, mint a farmon. Amint gyártunk, termelünk, azt fel is kell használnunk.
    Ha hozod a jó adatokat, akkor be is nézek Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!
    Gyopáros világról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. varganeildi

varganeildi Utánpótlás-írogató

Bocsánat tényleg el írtam egy számot 36212226 ! Köszönöm

Köszönöm sikerült meg oldani ! Köszönöm a segítséget !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.12.23
    Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adat javítását, ez már megfelelő :)
    Úgy látom, hogy időközben a kapott segítségekkel megoldódott a problémád, ki tudtad venni az elkészült humuszt, kezdődhet a fák gyártása.
    upload_2023-12-19_16-32-41.png

A Gyopáros területen fontos, hogy ne gyártsunk egy féléből sokat, hanem mindig nézzük meg, hogy a következő (1-2 napi) tevékenységünkhöz mire lesz szükségünk, s azokat gyártsuk csak le.
    A szintlépésekkel majd lesz lehetőséged a tároló bővítésére is, addig mértékkel kell gyártani az Anyagokat.
    Sok sikert!
    Nem tudom ismered-e a Gyopáros csevegőt, ott is lehet hasznos tanácsokat olvasni a gazdáktól.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/

GA-BI-O-Farm és Sylja kedveli ezt.
  4. Tama9

Tama9 Utánpótlás-írogató

Minden évben visszatérő kérdésem, hogy az évekkel ezelőtti ajándék dekorok a "Repülő szán" és "A száguldó szán" kihelyezés után repülhetnek még valamikor? Ha még nem, esetleg a jövőben?
    Köszönöm!
    Gazda: Tama9 ID: 2548217

5. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Az Unity bevezetése óta az animációk hiányoznak.
    A központ tud róla, amint lehetőségük lesz, pótolják azokat.

Tama9, Dolphin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Tama9

Tama9 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Boldog ünnepeket!

Kuzdern és Ableotory kedveli ezt.
  7. TrBebe2000

TrBebe2000 Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy az adventi kalendáriumban lévő, belépési hiba miatt nem aktiválható ajándékokat mikor kaphatom meg a farmjaimon. Írtam a múlt héten, de még azóta sem került le róla a plusz jel.

8. 20041029

20041029 Járnitanuló

Szia. Szezon bérlet 39 szinten a Cédrustoboz fa zöld pipaval jelzi a rendszer hogy megkaptam. De ha ki szeretném tenni a fát, sehol nem találom. Köszönöm a segítséget

9. Dolphin

Szia,
    nagyon szívesen segítenék megkeresni, de ehhez szükségem van a Farm nevedre és a Farm ID-ra.
    A fát Cédrusnak hívják, a termése a Cédrustoboz, Farmos ládában kerested?
    upload_2023-12-20_9-36-35.png
    A képet innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-a-játékban.17269/#post-926055

10. Mara49

Mara49 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam az óra letakarja azt az ikont ahol a répás-almás csatnit lehet aktiválni,már takarítottam a gépet, probáltam a ki-be lépést és nem sikerült utána néznétek hogy mi a hiba előre is köszönöm
    Mara49 ID: 8287250

11. Dolphin

Szia,
    a Répás almás csatnit (és a többi bónuszt is) tudod aktiválni a Pajtában az Éléskamra fülről, illetve a Mesterségek völgyében is az adott műhelyben (jelen esetben a Lekvárfőzőben).
    Beléptem Hozzád, most már megjelenik - gyanítom, amikor írtál még nem volt aktiválva semmilyen bónuszod (felhőről, dekorról érkezők sem), olyankor szokott az előfordulni, hogy nem jelenik meg az óra alatt a jelvényes bónuszrekesz mező.
    upload_2023-12-20_12-2-36.png

Gábormester kedveli ezt.
  12. 20041029

20041029 Járnitanuló

Dolphin kedveli ezt.
  13. Judit613

Judit613 Törekvő

Sziasztok, a jelenlegi eventhez nem kaptam fenyoagakat. Megneznetek, hogy miert nem? Hol kellene lenniuk, mert az ultetheto novenyek kozott egy teruleten sem talalom oket.

Koszonom a segitseget

Csatolt fájlok:

14. Dolphin

Szia,
    Neked kell eldönteni, hogy melyik területtel szeretnél kezdeni: farm, baha, vagy telihold. Ha döntöttél, akkor ahhoz a területhez tartozó kezdő mezőbe be kell adnod az Ezüst kulcsot (0. 10. vagy 20. mező), és máris megkapod a gyertyákat, hogy a malomban le tud keverni a kezdő növényeket a felszaporításhoz.
    Javaslom nézd meg újra az ismertető ezen részét, hogy melyik kezdő mezőt hol találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland.24333/#post-1362204

A hegy alsó részén felfelé mozogni (ha például a teliholddal kezdenél) a pálya bal szélén található nyíl segítségével tudsz:
    Sok sikert!

Kuzdern és Judit613 kedveli ezt.
  15. moric67

moric67 Törzsjátékos

sziasztok!ezüstkulcsot megkaptam.pajtában megtaláltam:hogyan tudom kiszedni,hogy használhassam is?köszönöm!

16. Dolphin

Szia,
    a Hegy alsó részén valamelyik kezdő mezőbe kell beadnod. Ehhez először el kell döntened, hogy melyik területen szeretnél kezdeni: farm, telihold vagy baha. Ha eldöntötted és beadtad az Ezüst kulcsot, akkor megkapod az ahhoz területhez tartozó gyertyákat és legyárthatod a malomban a kezdő magokat a növény felszaporításához.
    Javaslom nézd meg újra az ismertető ezen részét, hogy melyik kezdő mezőt hol találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland.24333/#post-1362204
    Sok sikert!

17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Segitséget kétrek,mert a kulcsot beadtam,azt hiszem a farmra,de sehol sem jelenik meg agyertya.lehet *******.
    magdi06:ID10570559

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.12.23
    farmeres53 kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    köszi, hogy ide is hoztad a kérdést, de az eredeti helyen már megkaptad a részletes választ, még egyszer nem írnám le, kérlek nézd meg ott.
    Nem adtad le még a kulcsot. Köszönöm a megértésedet.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Beadtam a kulcsot,ki is irta ennyi gyertyát kaptam: 999999 Viszon egyik mezőben sem indithatok, mer mindenútt 0 gyertyát mutat.Köszönöm a segitséget,de már nem kinlódok tovább vele.3x jártam körbe a semmiért.

20. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia :)
    Azt szeretném kérdezni, hogy csillagos érme nem minden kombinációra jár?
    Megcsnáltam az elsőt:
    könyv, parfüm, rádió maci
    érmét nem kaptam..
    Gazda: juliannakoczkas ID: 19084567

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.