Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Biztos, hogy mindent kiváltottál?
    A kisvonatokat is, alul?
    Így találod meg a felhőt, miután kiválasztod az üres (szürke) felhősorokat, oldalt:

upload_2023-12-24_10-21-57.png

Ha mégsem boldogulsz, kérlek, hozz farmnevet és ID-t.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzéseket végezni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Othep

Szia.

Biztos, hogy mindent kiváltottál?
    A kisvonatokat is, alul?
    Így találod meg a felhőt, miután kiválasztod az üres (szürke) felhősorokat, oldalt:

upload_2023-12-24_10-25-13.png

Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Csikihegyek

Csikihegyek Utánpótlás-írogató

A tegnapi technikai hiba miatt nem tudom befejezni az adventi naptárt. Nincs nekem FA egy sem. Intézkedést kérek. Csikihegyek ID: 44585686

4. Othep

Szia.

Ebben sajnos nem tudok segíteni.
    Mivel azonban a Központ a 11-i éjjeli leállás miatti naptárakat is rendezte, bízom benne, hogy most is kitalálnak majd valamit.

Nem tudom, hogy állsz a gazdakörrel.
    Nézz körül esetleg ott, jellemzően a terményes feladatokban vannak farmarany-jutalmak.
    Ez az event is ad valamennyit.

Figyeld a hivatalos közleményeket is.
    Ha lesz információ a Naptárral kapcsolatban, közzétesszük.

Addig is Boldog Karácsonyt! :inlove:

5. csillag020455

csillag020455 Járnitanuló

Köszönöm a segítséget, megtaláltam. Békés karácsonyt kívánok.

Othep kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

Kérlek, fordulj a supporthoz naptárügyben.

Őket így találod meg:
    [​IMG] A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort.
    Részletesen írd meg miről van szó, minimum 140 karakterrel.
    Azt az e-mail címet add meg, amin olvasni tudod a support válaszát.

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, mivel hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés az Ünnepek miatt.

(Ha esetleg problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással, akkor vedd majd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával.)

7. Othep

Szia.

Kérlek, fordulj a supporthoz naptárügyben, és a férjed is.
    (Emberi modorban, ha kérhetem.
    Tekintve, hogy sem a Moderátorok, sem az Adminok, sem a Support nem a BP, hanem szabadidejükben, ingyen segítséget nyújtó játékosok.
    A BP pedig amúgy sem olvassa "kedves" szavaidat.)

A supportot így találod meg:

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, mivel hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés az Ünnepek miatt.

(Ha esetleg problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással, akkor vedd majd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával.)

Boldog Karácsonyt!

8. moncsicsi113

moncsicsi113 Fórum-zöldfülű

Szia tegnap este -22-ét óra után 24-óráig nem tudtam belépni,így nem tudtam az ajándékat aktíválni.

Moncsicsi113 ID 9904268 nem adok farmaranyat ,hogy kész legyen a karácsonyi adenti kaléndárium.Nem az én hibám,hogy nem tudtam belépni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.12.23
  9. Othep

Szia.

Kérlek, fordulj a supporthoz naptárügyben.

Őket így találod meg:

Hivatalos: https://board-hu.farmerama.com/threads/probléma-a-játékkal-2023-december.24359/#post-1363332

Boldog Karácsonyt! :inlove:

10. Nórikanna

Nórikanna Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy egyéb elfoglaltság miatt csak késő este tudok a gép elé ülni, és tegnap este is 11 óra után próbáltam, de nem engedett belépni. Éjfél után egy órakor már engedett, de a napi belépési ( mivel a 23-át nem tudtam felvenni) lenullázódott. Az adventi naptárat sem vettem át, ezért ma már 15 aranyat kér érte. Ki lehetett volna írni a szerelésről időpontot, hogy mikor próbálkoznak. Bár jobb lett volna az éjfél utáni holtidőben. Szeretném kérni, hogy az eredeti állapotot állítsák vissza: a belépésit, és hogy a 23. napért ne kelljen aranyat kiadnom. Még két másik farmomnál is ugyanez van. ( patriczakol, 16157552 és Bogar45, 53416450)
    Előre is köszönettel: Nórikanna, 13824099.

11. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Épp a feletted levő hsz-ben írta le Othep, hogy mit kell tenni ilyen esetben.
    A hivatalos értesítést itt találod: https://board-hu.farmerama.com/threads/probléma-a-játékkal-2023-december.24359/#post-1363332

GA-BI-O-Farm és Othep kedveli ezt.
  12. Berodual

Berodual Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nekem olyan problémám lenne, hogy tegnap este 22:04 kor vásároltam 8 db farmaranyat,de még mindig nincs jóváirva. Utána tudtok nézni? Köszönöm. Berodual ID: 40612963

13. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdésed.
    De jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban (én is csak nyomokban fordulok elő).
    Türelmedet kérem. :)

-ágianyu33-, aida2330 és Kuzdern kedveli ezt.
  14. blogger55

blogger55 Törekvő

Miért törlédik a bejelentésem..........[​IMG] I.D.:8981872 ....eltünt papagályeleség mareggel[​IMG]
    blogger55

Utoljára szerkesztett: 25.12.23
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

-ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Köszönöm a türelmedet.
    Kérlek, keresd fel a supportot.

Őket így találod meg:

Enike** és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Boglarkaszatmari

Boglarkaszatmari Fórum-zöldfülű

Köszönöm!! Ma már sikerült hozzájutnom két műhelyhez is juhú

Othep és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Ez szuper! :)
    Köszönöm, hogy visszajeleztél.

Kuzdern kedveli ezt.
  19. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! Segítséget szeretnék kérni. A főfarmon volt egy nasitanya kitevőm fejlesztésekkel. Most sehol nem találom. Köszön ha segítesz. Keresztanyu51 ID34351982

20. kovacs.lajos.58

kovacs.lajos.58 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!
    A leírásod alapján megtaláltam, megtaláltam. ;)

Szia!
    Gazda: kovacs.lajos.58
    ID: 56423123
    Az Északi-sarki kaland eventben eljutottam Top részhez, és ott teljesítettem a "Vendigóbarlang" dekorhoz szükséges feltételt.
    A doboz bezárult, de a dekort nem látom sehol. Kerestem a saját raktár dekorációs részében.

Hol kellene keresnem?

Ha jól emlékszem a malomban előállított koszorút is felhasználtam a teljesítéshez, ezt azért írom, mert olvastam itt a fórumban, hogy más is keres olyan dolgot amit a malomban előállított koszorúkkal ért el.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.