Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Értem.
    Megkérdeztem, nem tudunk központ problémáról.
    Nincs ötletem, mi okozza.
    (Hacsak nem a klasszikus probléma a teli, vagy majdnem teli gyümölcstároló.
    Ami megszűnt, ha közben megrendelőt szolgáltál ki, vagy megpakoltad gyümölccsel az átalakítót, esetleg jelvény készítettél.
    Mert ilyenkor csökken a raktár tartalma.)

Sali~*.*, aida2330, gelu59 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. 20041029

20041029 Járnitanuló

szia
    segitséget kérek.
    Gazda: 20041029 ID: 53818544
    Szeintem az északisark kaland ba minden dobozt kinyitottam,mindent megvettem hogy a felhősor is akti legyen...mégis aztirja hogy nincs meg a kihelyezheö tárgyak.

kösönöm a segitséget

Enike** kedveli ezt.
  3. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Vannak olyan kitehetők amik +jellel vannak ellátva.Azokat elöbb normál földre kell kihelyezni pár nap alatt leszedni róluk a plusz ajándékot és utána kitudod tenni a felhőre.

4. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Baloldalt a menüdben, a faládában a váza ikon alatt kerested már őket?
    Ezek (+) os dekorok, ami annyit jelent, hogy amíg ezt a tulajdonságukat el nem veszítik, addig nem lehetséges a kihelyezésük a felhőre.

Tedd ki őket valahová, arasd le annyiszor, amíg a számok jelzik mellettük, majd kitörölve már felrakhatóak a felhőre.

5. Vilmos05

Vilmos05 Kivételes tehetség

Végignéztem mindent, sajnos a meggyfát most sem szedi le. Sajnos nem a szívem csücske a Gyopáros, de ha már van, lassan, de csinálgatom. Most új belépésnél learatta a meggyfát. No jól van, játszik velem, akkor legyen így.Van türelmem. Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 1.1.24
    aida2330 és Enike** kedveli ezt.
  6. 20041029

20041029 Járnitanuló

szia.

köszi a választ

te is ugy látod hogy befejeztm ezt az eventet???

7. Enike**

Szia Ismét!

Igen, az eventet befejezted, a dekorokat a felhővel kiváltottad. Van még Csillagos érméd, amit elkölthetsz a boltban. Tedd ki a menüből a két kiváltott dekort, az event által megnyerhető Konfettigyár már kint van a farmos főterületen. :)

8. 20041029

20041029 Járnitanuló

köszönöm

Enike** kedveli ezt.
  9. vkiara

vkiara Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sajnos nem tudom hová tettem a szezondíj dekort.
    Kérlek segítsetek megtalálni!
    Köszönöm!

ID: 15863748
    vkiara

10. Enike**

Szia!

A világítótorony területén, a bal felső sarokban van. Jelenleg Szezondíj 4. szintig van fejlesztve.

11. anci091551

anci091551 Törekvő

Köszönöm minden rendben van. B.U.É.K.

12. KövesiJné

KövesiJné Járnitanuló

Szia, nekem az lenne a kérdésem hogy lehet az északi sarki kaland 1,3 felhősort kiváltani. KövesiJné I.D 2334486. egy elemet megtaláltam.

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A felhőt az event TOP részének utolsó dobozából lehet megszerezni. A rávaló dekorok közül a Konfettigyár az előző dobozban van, a másik két dekort a boltból kell megvásárolni csillagos érméért. Mindhárom dekor pluszos. Vagyis ki kell tenni valahová, addig aratni, amíg adja a plusz tulajdonságát; majd törlés után mehet a felhőre.

Enike** és Kuzdern kedveli ezt.
  14. KövesiJné

KövesiJné Járnitanuló

Köszönöm szépen.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  15. Music68

Music68 Járnitanuló

Sziasztok! Teljesítettem az Északi sarki kalandot! Sajnos nem találom hogy hol vannak a szükséges Északi sark kaland 3 felhősor dekorok! Gazda: Music68 ID: 42645888
    Köszönöm előre is!

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A felhőt az event TOP részének utolsó dobozából lehet megszerezni. A rávaló dekorok közül a Konfettigyár az előző dobozban van, a másik két dekort a boltból kell megvásárolni csillagos érméért. Mindhárom dekor pluszos. Vagyis ki kell tenni valahová, addig aratni, amíg adja a plusz tulajdonságát; majd törlés után mehet a felhőre.

17. Music68

Music68 Járnitanuló

Köszönöm!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  18. atyka88

atyka88 Kivételes tehetség

A TAVAJ A FERMERAMA SZULINAPJARA KAPTUNK 3 FELHOSORT/ DE SAJNA A DEKOROK NEKEM NIINCSENEK MEG
    HOL LEHET MEGSZEREZNI?

19. Enike**

Szia!

Kérlek, ne írj a fórumon csupa nagybetűvel, mert az az internetes társalgásban kiabálásnak számít.

Amennyiben az Északi sarki kaland 3.felhősoráról van szó, azok a dekorok (+) tulajdonsággal bírnak, ami annyit jelent hogy először ki kell őket tenni a farmra, majd a dekorok mellett jelzett szám szerint le kell őket aratni a plusz jutalmak megszerzéséért, és miután ez megtörtént, törölhetőek, és feltehetőek a felhősorra.
    Keresd meg őket a menüdben, és tedd ki aratásra.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, adj meg ID-azonosítót és pontos farmnevet.

20. atyka88

atyka88 Kivételes tehetség

Bocsi hogy nagy betuvel iirtam.. csak venetlenul ugy maradt capslok

Enike** kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.