Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pisti243

pisti243 Törekvő

Sziasztok! A most futó eventnél szeretném az ezüst rekeszt használni de foglalt %-os bónusszal, ha ezt bontom visszakerül úgy mint a csatni vagy nem? Előre is köszönöm a válaszod !! :) :)

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A betett bónuszoknak a fel nem használt része kerül vissza. Amit már elkezdtél, az nem. Ha Pinkie-zted, akkor a Pinkie bónusza ketyeg le utoljára.
    Vagyis ha pl. betettél 20 db 24 órás bónuszt 8 nappal ezelőtt reggel (akár tettél rá Pinkie-t, akár nem), 11-et kapsz vissza, mert 8 már elhasználódott, és a 9-be is belekezdtél.

pisti243, -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    csak azt kapod vissza, amit még nem kezdtél el felhasználni.
    Itt találod a bónusz rendszer működéséről a leírást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónusz-rendszer-működése-buff.2093/#post-5681
    Ebből hozom ezt a részt:
    "Bónusz törlési szabály
    Ha törölni akarunk egy bónuszt, két eset lehetséges:
    • ha a bónusz ideje rövidebb, mint egy termék által nyújtott bónusz idő, akkor a bónusz törlődik
    • ha az időtartam hosszabb, mint egy termék által nyújtott bónusz idő, akkor a játékos az alábbi képlet alapján kap vissza terméket:
    A bónuszokat a következőképpen tudjuk törölni: a bónuszt jelző ikon fölött lévő x jelre kattintunk. Ekkor jön egy felugró ablak, amely megkérdezi, biztosan ezt szeretnénk? Ha igen, a bónusz törlésre kerül.

Visszakapott termékek száma = (fennmaradó bónusz idő / bónusz idő) egész számra lefelé kerekítve!

Erre egy példa: ha van 50 óra hátra a töklekvár idejéből: 51/4= 12,75
    Ennek az egész része lefelé kerekítve 12. Tehát 12 töklekvárt kapnánk vissza adott esetben."

pisti243 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    igen, sajnos az összes Trágyadomb ládáját sikerült kibontanod, sajnálom, hogy így jártál.
    Nekem a laptopomon rendszeresen lekapcsol a NumLock, s az okozhatja, hogy Te úgy gondoltad, hogy felülírtad a valóban 42-re végződő darabszámot, de mivel vélhetően már akkor sem ment a NumLock része a billentyűdnek, így nem történt meg a szám átírás. A Zöld pipa lenyomása előtt van még lehetőség a korrekcióra, utána már sajnos nincs, hisz az a Te döntésed, hogy jóváhagytad a tételt.
    Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Köszönöm a válaszod. Tudod a fene se bánja, pótolható a mennyiség, de mitől kapcsolhat le a numlock. Nem nagyon tapasztaltam
    eddig ilyesmit. Valahogy úgy érzem ez a játék hibája valami miatt, hiszen a játékon belüli beállításoknál is történik néha
    változás, függetlenül attól, hogy én nem változtatok rajta.

6. Dolphin

Szia,
    ez nem játék függő. Szerintem ez gép beállítás lehet, bár nem vagyok számítástechnikus - de nekem azelőtt is lekapcsolt, amikor még a Farmról azt sem tudtam, hogy van ilyen játék :) De mivel tudom, hogy van ez a jelenség, így ellenőrzöm, hogy bekapcsolt állapotú-e vagy sem :) De megoldás lehet a problémára, hogy a normál klaviatúra felsőrészében lévő számokat használja az ember :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Suzzy1

Suzzy1 Utánpótlás-írogató

Szia, Szeretném megkérdezni ,hogy miért nem adta meg a 24 órás növénynövelöt a rendszer mert amikor kinyitottam 14db bónuszládát kiadta képben elöre is köszönöm a választ ID17114622

8. Dolphin

Szia,
    rövid válaszom: azért nem került a dobozodba ilyen, mert nem kaptál ilyet a 2024-01-05 14:56:23-kor történt bontáskor.
    Ellenőrzésem alapján az alábbiakat szerezted meg a 14 bónuszláda nyitásakor:
    - 2 db TTP betakarítási bónusz S
    - 1 db Fabevételi bónusz
    - 2 db Műhelybevételi bónusz
    - 2 db TP/TTP jutalmazó bónusz L
    - 2 db TP/TTP jutalmazó bónusz S
    - 2 db TTP betakarítási bónusz L
    - 1 db TP betakarítási bónusz S
    - 1 db Ólbevételi bónusz
    - 1 db TP betakarítási bónusz L
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Suzzy1

Suzzy1 Utánpótlás-írogató

köszönöm a gyors választ

Dolphin kedveli ezt.
  10. Mara49

Mara49 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudok tenyészteni mert nem működik, nem lehet leadni a tenyésztéshez valókat. Kérlek nézzetek utána. Előre is köszönöm az ellenőrzést! Mara49 ID: 8287250

11. Dolphin

Szia,
    pontosan melyik állatot szeretted volna berakni a tenyésztésbe? Én többet is kipróbáltam Nálad, s egyiknél sem tapasztaltam problémát, ez most itt a Skorpió - természetesen nem indítottam el:
    upload_2024-1-5_17-29-29.png

Ha netán az a problémád, hogy nem tudsz többet egyszerre berakni, azaz a számlálót nem tudod növelni, az azért van, mert nem aktívak a Munkásaid. Ha felbérled a Tenyésztőrobotot, akkor lesz aktív a több berakás, illetve, akkor tudod egyben begyűjteni majd az elkészülteket.
    A Piros kosár alatt tudod felbérelni, 3 FA-ért 6 órás időtartamra.
    upload_2024-1-5_17-32-1.png

Ha más volt a problémád, akkor kicsit részletesebben írd meg kérlek. Köszönöm!

12. Mara49

Mara49 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, az eventhez való állatokat szerettem volna tenyészteni. Skopiót és a Mosómedvét.Nehezen de most már be tudom adni manuálisan.

Dolphin kedveli ezt.
  13. atyka88

atyka88 Fórummogul

Pannit jól lehetne szerezni veni? És mire jók? Mind olvasom de nem kapom meg

14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Itt #9 olvashatsz bővebben a pannikról. Mit nem kapsz meg?:music:

Sali~*.*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  15. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Sziasztok! Miért emeli fel az egér az olat amikor ki van kapcsolva ez a funkció + ?
    Margareta5261 ID: 30644129 Válaszotokat előre is köszönöm:)

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az egered nem elemes, az elem nincs fogyóban, esetleg elöregedett?
    Pontosan melyik beállításra gondolsz, hogy kikapcsoltad?

Elvittem ellenőrzésre is a problémát, de egyelőre várnod kell, mert nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Türelmedet kérem. :)

17. Hafanana

Hafanana Járnitanuló

Szia!

Kollégánk ellenőrzéskor nem talált nálad semmiféle problémát.
    Előfordulhat, hogy véletlen lenyomtad az "M" betűt, s ezért váltak mozgathatóvá? Ha mozgatás közben a képernyő tetején, középen megjelentek a nyilak, az M betű újabb megnyomásával megszűnik az áthelyezés funkció.
    Amennyiben ez sem oldja meg a problémát, javasoljuk a számítógép újraindítását

Othep, -ágianyu33-, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  18. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Köszönöm a választ, további jó hétvégét kívánok!

19. piros53

piros53 Fórumlakó

sziasztok
    segítséget kérek
    építettem 7db neon mosómedve ólat
    a hozzávalókat levonta a rendszer de nem kaptam ólat
    id:1567580

20. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nálam még nem lehet neon mosómedvét építeni:), ahogy skorpiót sem. Nem lehet, hogy rózsaszínt építettel?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.