Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves Gondnok63!

Itt olvashatsz a Városban található Műhelyről, ahol terményes ólakat tudsz előállítani:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-műhely-és-az-ott-fejlesztett-ólak-használata.6857/

Itt meg egy listát találsz, a játékban található terményekről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860692

Nem minden terményes ólat tudsz előállítani a Műhelyben, de ha alaposan áttanulmányozod ezeket az oldalakat, biztosan sok kérdésedre választ kapsz.

Remélem tudtam segíteni!

Sali~*.*, alex0824, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Gondnok63

Gondnok63 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm!!! Olvasom!!

SparrowC kedveli ezt.
  3. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Halihó! Véletlenül egyszerre kinyitottam kb. 4600 trágyás ládát, így az évek alatt összegyűjtött trágyáim a semmibe vesztek. Tudtok segíteni benne? ID1515654 Előre is köszönöm. sziasztok

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Az már veszett fejsze nyele. Láttad mennyit nyitsz. A többi sajnos elveszett. :(

5. WörösBegy

WörösBegy Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!
    Segítségeteket kérem, a Labdatrükk nevű dekorációs tárgyamat keresem, mert a felhősorra azt az egyet nem tudom kitenni.. Gazda: WörösBegy ID: 26049848

Köszönöm szépen!

8)

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A dekor 2023. szeptemberben volt Rackó ajándéka, itt tudsz olvasni róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rackó-dekor-ajándéka-2023-szeptember.23954/#post-1342041
    Biztos, hogy megszerezted, beléptél minden nap a játékba amíg megszerezhető volt?

Kuzdern és Swartsch kedveli ezt.
  7. WörösBegy

WörösBegy Fórum-zöldfülű

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Ahogy olvashattad Rackó szeptemberi ajándéka volt a dekor.;)

Sali~*.*.*, Kuzdern és Swartsch kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján nem rendelkezel ezzel a dekorral, sajnos nem vetted át Rackótól 2023. szeptemberben. A Farmáruda kínálatába most a tavalyi Rackó dekorok közül már bekerültek, így várhatóan következő évben fogod tudni onnan pótolni majd ezt az egy hiányzót.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. gyökértelen

gyökértelen Utánpótlás-írogató

Szia !
    Segítséet szeeetnék kérni. " Ritmus és banán " dekort keresem, csak ez hiányzik a felhőhöz. Nem találom.
    Köszönöm szépen: gyökértelen ID 57271846

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Ritmus és banán (+) dekort kihelyezted a Kincses szigetre:
    upload_2024-2-20_12-46-23.png

Felhősorra (+)-os dekor nem rakható fel, így jól tetted, hogy kihelyezted, ha learattad a plusz jutalmakat (jelen esetben még 9 alkalommal tudsz aratni Trágyás láda II-t), azután töröld, így visszakerül a dobozba, s azt követően már fel tudod tenni felhőre.
    Megértésedet köszönöm!

12. gyökértelen

gyökértelen Utánpótlás-írogató

KÖSZÖNÖM!!!!!!!

Othep, Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  13. WörösBegy

WörösBegy Fórum-zöldfülű

nagyon szépen köszönöm:wuerg:

Othep, Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  14. etamama5959

etamama5959 Utánpótlás-írogató

ETAMAMA5959.SZÜLINAPI 24 EVENT AFELHÓ SOROM A UTOLSO FIGURÁT.ÉS NEM KAPTAM MEG MEGTUDNÁTOK NÉZNI,KÖSZKE,,,,,,,,,,,,,,,ID,17887975,

15. sunyo76

sunyo76 Fórum-zöldfülű

sziasztok kész vagyok a paszujossal a paszulyt meg is kaptam de amit ki kell tenni azt nem ilyenkor mi van
    Gazda: sunyo76 ID: 16052168

16. Ninett79

Szia!
    Milyen paszulyossal vagy készen? A karneválos eventtel? Ha igen, akkor kétszer is meg kellett kapnod a dekort, a Bahamás menüdben keresd. De előtte ki kell tenni, mert +-os dekor, ha lejár, felteheted a felhőre. :)
    Ritmus és banán, ez a neve.

semmirevaló, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Melyik felhősorról van szó? Kicsit, konkrétabban fogalmazz kérlek.
    A megadott ID szám nem megfelelő kérlek ellenőrizd és írd le újra!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. TUFINGER

TUFINGER Fórum ismerője

Meg csináltam a karneválkirálynőt de nem kaptam meg a felhőre kirakót Segíts kérlek

19. Ninett79

Szia!
    Ha teljesen kész vagy, akkor 2 db is kell hogy a birtokodban legyen. Egyiket a 35. a másikat a 60. lejátszott játék után kaptuk.Ez +-os dekor, tehát előtte ki kell tenni.Ha lejár , akkor teheted a felhőre, addig nem.
    A bahamás menüdben keresd. A váza alatt.

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. SirHenrik

SirHenrik Járnitanuló

Üdv!
    Segítséget kérek.

Kliensben játszom. Játék indítása előtt CCleaner törlés. Mindegy hogy melyik területre lépek be,az első aratáskor hosszad időt kell várni.
    Utána mindegy hova lépek be, minden tökéletes.
    Köszönöm.
    SirHenrik
    id:32263006

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.