Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok! Hogy kell aktiválni a szabadság módot?

2. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy lehet telefonról játszani? Elutazom 5 napra, és legalább a szükséges feladatokat szeretném megcsinálni. Iphonom van. Nincs is külön böngésző rajta, csal a googlet használom.

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Beállításokban (Fogaskerekes ikon a jobb felső sarokban, majd a legalsó, villáskulcsos ikon; itt az ablak alján találod az Aktiválás gombot).
    Ugyanakkor a szabadság mód csak azt jelenti, hogy nem megy pirosba a hőmérőd, tehát nem veszíted el a szomszédaidat. A hőmérő viszont a Unity-s átállás óta nem működik. Vagyis aktiválhatod, ha akarod, de semmi haszna sincs... Nem veszi át helyetted a napi ajándékot például.

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    telefonon böngészőn keresztül tudsz játszani a Farmerama-val, ha alkalmas rá a készüléked. Ha nincs böngésződ, akkor telepíts egyet, nekem androidos telefonom van, és Chrome böngészőn szoktam a fontos ténykedést elintézni, de mások javasolták már az Edge-t is. Próbáld ki, h Neked mivel válik be. Sok sikert!

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  5. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Kösz szépen. Nekem viszont iphonom van, ami nem androidos. Avval mi a helyzet?

6. Dolphin

Szia,
    értettem elsőre is, nekem nincs olyanom - de ott is böngészőt kell letölteni a telefonra. Nem tudom másképp megfogalmazni :)
    Bemész az Apple store-ba és onnan letöltesz egy böngészőt és kipróbálod, hogy működik-e rajta. Mást én sajnos nem tudok javasolni - de hátha lesz másik Játékos, akinek szintén ilyen telefonja van és szokott is ott játszani időnként, s tud konkrét böngészőt javasolni.
    Megértésedet köszönöm!

-Linz-25 és Swartsch kedveli ezt.
  7. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Rendben. Kösz szépen.

8. eva19650120

eva19650120 Junior szaki

Sziasztok-.-ismét nem lehet be lépni vagy csak nálam van a hiba

9. Dolphin

Szia,
    ha fennáll még a problémád, akkor kérlek add meg, hogy böngészőben vagy kliensben tapasztalod-e a problémát, illetve add meg a Farm neved és Farm ID-dat. Én most Chrome böngészőben nem tapasztalok problémát, amikor írtál, akkor nem voltam gépközelben, nem játszottam.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  10. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Érdeklődnék, hogy hol, találom az állatokra ható felhő sorok listáját.
    Illetve tudom hogy nem ide kéne írnom, de hátha valaki tud segíteni. Egy ideig tabletről szeretnék játszani , A játék bejön, és működik is jól, de a betűket és számokat nem tudom megjeleníteni játék közben. PL: ha piacozni szeretnék nem tudom beírni a db. számot... Hol lehet ezt beállítani. Samsung Galaxy Tab A9
    Előre is köszönöm .

11. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Ezen a linken az "Ólakra ható bónuszok" résznél érdemes megpróbálni. Én még szerintem nem néztem, saját fájlomba írom be minden felhőm fontosabb tulajdonságait. A tabletes kérdésben sajnos nem tudok segíteni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/

jucus100 és Dolphin kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    nem pontosan írtad le, hogy milyen típusú hatást szeretnél az ólaknál, így én is csak a Bónuszlexikont tudom Neked javasolni, ahogy Játékostársad is tette:

Ólakra ható bónuszok
    Mire?
    TP és/vagy BTP
    Termés
    Idő
    Állatos ólak​
    Egyes állatos ólak​
    Terményes ólak​
    Egyes terményes ólak​

A 3. oldal végétől és a 4. oldalon vannak az ólakra ható bónuszok részletezve, vagy itt a fenti táblában a számodra érdekes részre kattintva az adott bónuszokhoz fogsz eljutni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/page-3

A játék asztali gépre/laptopra van tervezve, nem telefonra, laptopra - de tudjuk, hogy böngészőn keresztül némely laptopon / telefonon is lehet már a játékkal játszani, de a funkciók nem teljes körűek. Az alapvető ténykedések elérhetőek. Igen, a számok, betűk nem jelennek meg, így Galambpostát nem tudunk írni, s sajnos a malomban vagy ha sürgősen piacos tranzakcióra van szükségünk, akkor ott csak a + jel áll rendelkezésünkre. Ez nem csak Nálad van így, hanem mindenkinél, aki tableten / telefonon játszik a játékkal.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, jucus100 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Köszönöm szépen a segítséget :)

Köszönöm szépen :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.4.24
    Dolphin kedveli ezt.
  14. Negedi

Negedi Utánpótlás-írogató

Papírvágóművész dekort keresem. Nem találom. Véletlenül vettem észre, hogy hiányzik a felhőről. Tudtok segíteni?
    Gazda név: Negedi, ID 16827595
    Segítséget előre is köszönöm.

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A kolléga a keresett dekort a Vízi kalandok felhősor 1 nevű felhőn találta meg.
    A felhő beérésekor tudod leszedni onnan és helyére mást felrakni.
    (2024-04-08-án, holnap 10:06:28-kor.)

GA-BI-O-Farm, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  16. rezsder

rezsder Járnitanuló

Sajnps a vízi kalandok felhősor 1-en nincs a papírvágóművész dekor. Most néztem.

17. Dolphin

Szia,
    jó farmon nézted?
    A keresést én végeztem, az általad kért Gazda név: Negedi, ID 16827595 farmon. Most viszont rezsder névvel vagy bejelentkezve.
    Ismét elvégeztem az ellenőrzést a kért farmon, s ott a keresett dekor a megjelölt felhőn:
    upload_2024-4-8_16-31-59.png

Ha mégsem a Negedi farmon kellett (volna) keresnünk a dekort, akkor add meg a jó adatokat.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Vásárolni szeretnék Turbó malmot, viszont: Sajnos a User ID-d saját kívánságodra vagy egy rendelés sztornózásának következtében tiltólistára került. Válassz itt egy másik fizetési módot, Ezt az üzenetet kapom, nem enged vásárolni. Mi az oka? Múlt hónapban még tudtam vásárolni.
    Köszönöm a választ.
    Ildikó2 ID: 36047331

19. Dolphin

Szia,
    ebben a kérdésben itt nem a Fórumon nem tudunk segíteni Neked. Kérlek, keresd fel a Supportot ez ügyben.
    Olyan e-mailcímet adj meg a felületen, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni, abból már kérlek a Levéltitok miatt semmit ne hozz a fórumra.
    Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolásakor, akkor a képernyőméreten kell módosítanod, ezt megteheted a CTRL gomb és - jel, valamint a CTRL gomb és az egér görgő alkalmazásával.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Köszönöm a segítséget, írtam a Supportra.

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.