Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok, elindítottam a klienssel,sokat javult köszönöm,de lenne egy kérdésem: a belépési adatig át tudom állítani teljes képernyősre, de utána a belépés után negyed-képernyőssé válik és inaktív az átméretezés-gomb. ez ilyen, vagy van trükkje ennek is?

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a visszajelzést, örülök, hogy sikerült javulást elérni.
    Igen, van trükkje:) Mégpedig az, hogy a játékon belül tudod állítani a méretet. A jobb felső sarokban a fogaskerékre kattintva éred el a játék beállításait, azon belül pedig a ZOOM értékét tudod beállítani. A Zoom beállítási értéke - vagyis a nagyítás mértéke a grafikusi processzortól / videókártyától függ. Sajnos régebbi gépeken ez nem emelhető a képen látható 160%-ra, de 120-140 %-ot engedi.
    Ez már elég nagyítás, hogy kényelmesen lehessen dolgozni, játszani.
    Előtte állítsd vissza a képernyő méretét 100%-ra és utána módosítsd a kliensen belül a Zoom értékét. Ezután alul kattints a mentés gombra.
    upload_2024-4-30_7-24-36.png
    upload_2024-4-30_7-25-0.png

További jó játékot kívánok!:)

Swartsch, -ágianyu33- és zali1111 kedveli ezt.
  3. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Köszönöm szépen, sikerült! Szép Napot!

Luminary kedveli ezt.
  4. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Mi áprilisban a Gyopárt ki nem váltott játékosoknak a Racko 30. napi ajándék? Másképp fogalmazva: Mit kaphat ma Racko ajándékként az aki a Gyopárt nem váltotta ki de minden nap belépett áprilisban. Aki kiváltotta, annak 4 óra Termelési segítő van.

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    2 db Farmmunkás kupon (1 óra) azoknak a 30-i ajándék, akik nem váltották ki még a Gyopárt.

rudcsi24, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot!Már nagyon várom a májusi eventtervezetet,még nem látom a fórumon.

7. Dolphin

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Szia! Nálam még nem tűnt el a reklám, ahol vásárlást kínálnak akkor nem lesz többé. :)

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Próbáltad reklámblokkolóval? Pl: AdBlock

10. Dolphin

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    Illetve add meg azt is, hogy böngészőben vagy kliensben tapasztalod a problémát.
    Köszönöm

Swartsch kedveli ezt.
  11. Cicafiú70

Cicafiú70 Utánpótlás-írogató

Én este 21 óra körül négy különböző farmra próbáltam belépni. Sem a klienssel, sem a böngészőben - igaz csak az Operában próbáltam- nem sikerült. Néhányszor próbáltam, aztán feladtam.

zigus46 és rudcsi24 kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    ez nem csevegő topik.
    Ha hibát tapasztalsz, akkor Farm név és Farm ID megadásával jelezd a problémát, ha más még előtted nem jelzett ilyet, vagy nem láttál Moderátori információt a témában.
    Tegnap este volt egy rövid ideig fennálló belépési probléma, de a Központ elhárította azt.
    Megértésedet köszönöm!

zigus46 és Swartsch kedveli ezt.
  13. Barika45

Barika45 Utánpótlás-írogató

Most is volt, kb. fél órán keresztül.

rudcsi24 és bucy007 kedveli ezt.
  14. brigiboti

brigiboti Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Nekem az Alpesi kertben pár napja eltűnt az ültethető listából a Vargánya spórája. Tudna valaki segíteni?
    ID 38752503 brigiiboti
    Köszönöm
    Brigi

15. Gyuri819

Gyuri819 Fórum-zöldfülű

A virágok sora mellett van két, zöld nyíl - a jobboldalival menj jobbra - az utolsó kép a gomba !

16. Dolphin

Szia,
    az újdonságok bevezetésével új növények is érkeztek a játékba. A megjelenítést több szempontból lehet rendezni, a jobb felső sarokban (pirossal jelölve). Nálad most Név szerint van rendezve, ezért az utolsó a listában a Vargánya spórája. Lapozni a nyilakkal lehet az oldalak között (kékkel jelölve).
    upload_2024-5-1_8-55-44.png

Ha Szint szerint teszed sorrendbe, akkor az első lapon lesz:
    upload_2024-5-1_8-56-53.png

Illetve van lehetőséged (ugyanúgy mint a farmon) a Kedvencek közé berakni a vetőmagokat (felső képen jelöltem), az a felső zöld sor, amit oda felraksz az mindig "kéznél" lesz, akármelyik kategória alapján is van rendezve.
    További sikeres játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. czankjuli

czankjuli Járnitanuló

Mikor lesz lehetőség Múzeum vásárlásra.

18. Dolphin

Szia,
    ahogy azt Játékostársadnak is írtam egy másik topikban, nincs információnk arról, hogy mikor hozz újabb Múzeumot a Központ a játékba.
    Neked is csak azt tudom javasolni, figyeld a hivatalos értesítőket, s akkor nem fogsz lemaradni róla.
    Megértésedet köszönöm

19. lara155

lara155 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    A supporton nem lehet túl jutni, mert nem fogadja el hogy nem vagyok robot: Nem tudok rendelni, mert eltűnt a rögzített számlám. Érvényes kártyaadataim mentve voltak, hová tűntek? Ez lenne a kérdésem!
    Segítséget kérek , mert a supportot nem lehet elérni!
    Üdv lara155 ID 7079808

20. Dolphin

Szia,
    amennyiben a Supportos bejelentés beküldésénél problémába ütközöl a "nem vagyok robot" igazolásakor, akkor állítsd át a képernyőméretet a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével (természetesen a bejelentés elküldése után visszaállíthatod a jelenlegire, CTRL és + gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével).
    Azért nem jelenik meg Nálad, mert túl nagyra van állítva nézet. De ez módosítható. A problémádban a Support tud segíteni, mi itt a fórumon nem, csak általános információkkal.

Megpróbáltad ismételten beírni a kártyaadatokat, úgy sem sikerült a vásárlás?
    A biztonságosabb internetes bankkártyás vásárláshoz a bankok bevezettek erős Ügyfél-hitelesítést, ha esetleg az okozta a problémát az új rögzítésnél, hogy ezeket a jelszavakat, azonosítókat nem ismered, akkor a bankodat szükséges felkeresni, ebben ők tudnak segíteni Neked.

A közvetlen bankkártyás fizetés mellett van más opció is a vásárlásra, többen használják ezeket a Játékosok közül - nézz körül, hátha vmelyik megoldás lehet átmenetileg számodra is:
    - az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
    https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
    Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
    Itt találsz információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet (itt is bankkártyával fizetsz, csak közvetetten), ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered még: https://www.paypal.com/

Megértésedet köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.