Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hafanana

Hafanana Járnitanuló

Szia!

Elvittem problémádat ellenőrzésre. Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban. Válaszadásunkig türelmed kérem.
    Köszönöm!

2. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nem tudjátok véletlenül megint hiba van? Nem enged a másik farmomra belépni valami hiba van. babar.bandesz a farmom neve ID-t nem tudok mivel nem engedi, hogy be lépjek. Köszönöm.

asztal2 kedveli ezt.
  3. szilvikeh97

szilvikeh97 Aktív író

Ugyanez van nálam is

asztal2 és szpiró61 kedveli ezt.
  4. wrola

wrola Utánpótlás-írogató

Szeretném jelezni, nem lehet belépni a farmara, csak kínkeservesen. Tehetünk valamit ?Nálam egyébként is folyamatosan lassú a játék, piacra kitenni valamit nagy kihívás. Gondolom sokunknál fenn áll ez ugyanígy. Mivel már ezt törvényszerűnek gondoljuk, annyira mindennapos, nem is jelezzük a problémát. Kérem, akinél szintén problémás rendszeresen a játék, nyomjon ide a tetszik gombra , mert azt gondolja a központ, hogy ezek csak itt ott egyedi jelentéktelen apróságok.

rudcsi24, Cicafiú70, fraudragon és 6 más kedveli ezt.
  5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Valóban volt egy pár perces kimaradás, de már újra elérhető a játék.

Köszönöm:)

őzike18-, Swartsch, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  6. babar.bandesz

babar.bandesz Járnitanuló

Sikerült belépni. Köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  7. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

Sziasztok,
    segitséget szeretnék kérni tőletek, ha lehet: hiányzik az egyik felhőmről egy kitehető és nem tudom, hogy ez megvan-e valahol nekem: Hoppácska a neve... Nagyon köszönöm, ha meg tudjátok nézni!!! Lilla upload_2024-4-29_21-52-27.png

8. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok!
    Valójában Nálam pl. (két külön gépen próbálva is) délután óta ez a helyzet:chrome-ban egyáltalán nem múködik,most firefoxban
    kín-keservvel eldöcög.(sütik-előzmények törlése, ki-belépés stb. után is...

rudcsi24 kedveli ezt.
  9. Luminary

Szia!

Köszönöm szépen a türelmedet. Az általad keresett dekor a 2021-es Szörf szezonban volt elérhető, a 39.szinten. Ellenőrzésem alapján nem sikerült ezt a dekort megszerezned, az utolsó teljesített szint a 23. volt.

upload_2024-4-29_21-58-37.png

Időnként a Farmáruda kínálatában felbukkanak ezek a dekorok, amik nem cserélhetőek. Ilyenek a Szezonok során megszerezhető dekorok, illetve Rackó ajándékai is. Érdemes figyelemmel kísérni a Farmáruda kínálatát, a Szezonok felhősor 1 is ott volt elérhető - (2023. március 31-ig maradt a Farmáruda kínálatában.)
    Megértésedet köszönöm.:)

Swartsch kedveli ezt.
  10. Luminary

Szia!

Jelenleg nem tapasztalok problémát sem Chrome böngészőben, sem kliensben. Próbálj meg klienssel belépni, ha még nem tetted. Sokan használják ezt a belépési módot, hisz jóval kevesebb a memória igénye, mint a böngészőknek, ezáltal nem terheli le annyira a gépet.
    Kérlek olvasd el Ableotory TL ajánlását, biztos találsz benne számodra is hasznos információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

További jó játékot kívánok:)

11. Luminary

Szia!

A keresett dekort vásárlással lehetett megszerezni. Nem találok nálad ilyen dekort.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bájos-papagájos-csomag.18537/
    Pontosan melyik felhősorról hiányzik? Valóban ezt a dekort keresed?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

13. Luminary

Szia!

Köszönöm szépen a türelmedet.
    Ahogy korábban is írtam, sajnos nincs a birtokodban ez a dekor, mivel nem vásároltad meg azt a csomagot, amelyik ezt az eredetileg (+) - os dekort tartalmazta.
    Ez a felhő, 2019. december végén érkezett egyéni ajánlatként néhány farmra, így hozzád is.
    A 3 tematikusan ráhelyezhető dekort más csomagokkal lehetett volna megvásárolni. Időközben a Virágfestés és a Kicsobbanó öröm hozzád kerülhetett - eventnyeremény, Piccoló bontás , Dzsinn ajándéka stb. - révén, de, a Hoppácska! dekor csak akkor volt megvásárolható.
    Megértésedet köszönöm:)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. moszerke

moszerke Fórum-zöldfülű

Sziasztok, segitseget kernek egy eltunt fa ugyeben. Az eppen lejart csere kereskedelem alatt csereltem egy citrancs fat, amit tobbszori ki-es be jelentkezes utan sem talalom sehol.
    nev:moszerke
    user ID:10477992

15. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

-
    -Kedves Luminary! köszönöm, hogy utánanéztél!! sajnos akkor igy jártam :( talán egyszer majd be tudom még szerezni valahogy a Hoppácskát! jó éjt!! Lilla

Luminary kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!

Valóban volt egy sikeres cseréd, 2024-04-26-án 22:56:10-kor Raffiapálma xxl-t cseréltél egy alap citrancs fára, amit megtalálsz a Bahama ültetvényen a Szívecskés házikó előtti területen.
    ( a kép nálad készült)
    upload_2024-4-30_1-54-54.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. csajboke

csajboke Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

Luminary kedveli ezt.
  18. hannácska1120

hannácska1120 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 4 óra 30 perckor kipörgettem 2x is a termesztett növényekre a +1-et, de mikor aratni akartam csak a 4 növényt mutatta, visszaléptem a kerékhez megnéztem hogy a nyereményeknél ott van-e és ott volt mind a kettő. Kiléptem és vissza hátha akkor megoldódik, de sajnos nem és a nyereményeknél eltűnt mind a 2 plusz pörgetésem. Hogy a többi pörgetésem rendbe megkaptam-e azt nem tudom. Megnéznétek mi történt? hannácska1120 ID 56619613 Előre is köszönöm!

Sziasztok. Gyorsan írok újból aratás előtt a 4 növényt mutatta de ahogy learattam 6-ot adott és már azt is mutatja. Köszönöm így már nem kérem a segítséget! Legyen szép napotok!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.4.24
  19. Luminary

Szia!
    Köszönöm a visszajelzést, örülök, hogy megoldódott.
    Ilyenkor, érdemes először a gyémánt rekesz tartalmát ellenőrizni, mert legtöbbször a lejárt hozamnövelő bónusz miatt tudunk kevesebbet aratni 1-1 földterületről.

Swartsch és hannácska1120 kedveli ezt.
  20. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok, elindítottam a klienssel,sokat javult köszönöm,de lenne egy kérdésem: a belépési adatig át tudom állítani teljes képernyősre, de utána a belépés után negyed-képernyőssé válik és inaktív az átméretezés-gomb. ez ilyen, vagy van trükkje ennek is?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.