Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Pepe101966 vagyok.ID 6396659 Ma délelőtt 200 FA-ért vettem egy felhősort, a FA-t levonta,de a felhőt nem találom.
    Kösz a segitséget!

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mivel ez egy régi felhő, így nem kerül a felső sorba a vásárlás után.
    Ellenőrzésem alapján 2024-06-20 08:42:55-kor vásároltad meg a Szülinapi móka felhősort. A Paszulyon a legkönnyebben úgy találod meg, ha elkezded beírni a nevét a keresőbe - így tettem én is Nálad az ellenőrzés során:
    upload_2024-6-20_13-29-58.png

Másik elérési módszer, hogy leszűröd a befejezetlen felhősorokat, s ott lapozol az oldalak között - így a 7-es lap tetején fogod megtalálni a keresett felhősort:
    upload_2024-6-20_13-31-14.png

Kezdődhet a felpakolás :)

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. fifi930

fifi930 Haladó

Sziasztok!
    Van 9 db alkimista labor fejlesztésem, de nem találom sehol amit fejleszteni kellene.
    fifi930 ID: 19109107

4. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Megvettem a Szülinapi móka felhősor csomagot 200 FA-t. A FA-t levette,de a felhősor csomagot nem találom.
    Köszönöm,ha megnéznétek
    soresne
    5111156

5. Dolphin

Szia,
    áthoztalak a Panaszkönyvből, mert ez segítségkérés, nem panasz.
    Mivel ez egy régi felhő, így nem kerül a felső sorba a vásárlás után.
    Ellenőrzésem alapján 2024-06-20 17:16:09-kor vásároltad meg a Szülinapi móka felhősort. A Paszulyon a legkönnyebben úgy találod meg, ha elkezded beírni a nevét a keresőbe - így tettem én is Nálad az ellenőrzés során:

upload_2024-6-20_18-26-7.png

Másik elérési módszer, hogy leszűröd a befejezetlen felhősorokat, s ott lapozol az oldalak között - így a 7-es lap tetején fogod megtalálni a keresett felhősort:

upload_2024-6-20_18-27-8.png

Jöhet a dekorok felpakolása. :)

Swartsch, soresne és aida2330 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    az alkimista labor fejlesztést az Alkimista labor 1 gyár típusú dekorra tudod felpakolni.
    Ellenőrzésem alapján a Kerge kertbe helyezted ki, és már felraktál rá 2 db fejlesztést.
    Bal oldalon középtájt vizsgáld át a területet és meg fogod találni.
    Itt találsz a dekorról bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...esztései-gyár-típusú-dekor-2024-június.25010/
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  7. Zoli20000427

Zoli20000427 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Reggel bekevertem ~300 db Góliátbogár eleséget, azonban most nem találom. A hozzávaló növényeket viszont bekebelezte.

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv,
    Gazda: Zoli20000427
    ID: 17067866

8. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen :)

Dolphin kedveli ezt.
  9. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Köszönöm a türelmedet!
    Tegnap tévesen került be a játékba a Góliátbogár, még a hivatalos tájékoztatás előtt!

A "Silbersee" talányos tenyészet játékba kerülése: 2024. június 21. (péntek) 10:00 óra

Góliátbogár

Farmos állat
    Titokállat

Szükséges szint: 3.
    Kategória: ízeltlábú
    Pajtaérték: 3.955
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs

Eleség (táp) hozzávalója: 100 db vörös áfonya, 100 db orgona
    Eleség (táp) keverési ideje: 00:06:45 perc (450 másodperc)

Góliátbogárlak
    Gazdaboltban NEM megvehető.
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 2x2

.

Kép
    .............................
    Név
    ...........................
    TulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]GóliátbogárlakTermény: Góliátbogár
    Érési idő: 09:00 óra
    Tapasztalatpont: 180 TP
    Trágya mennyisége: 2 db
    -2024. június
    "Silbersee" talányos
    tenyészet
    -
    .

Kollégám ellenőrzése alapján, a játék naplója 238 db táp elkészítését rögzítette. Ennek alapján a tápok jóváírásra kerültek nálad.
    Jelenleg 239 db Góliátbogár tápod van a raktáradban.
    Köszönjük!

Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  10. Zoli20000427

Zoli20000427 Fórum-zöldfülű

Értem, nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)

smoldering kedveli ezt.
  11. fifi930

fifi930 Haladó

Nagyon szépen köszönöm!!!

Dolphin kedveli ezt.
  12. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! Segítség kellene . Nelli60 ID: 2744989

A problémám az, hogy az eventes minijáték eddig jól működött. Most viszont már legalább 3 szor megcsináltam az utolsó mini kör első részjátékát , de a pontszám kiadása közben lefagyott. Tehát eltűntek a körbekerített jelek és nem jön az következő. Remélem nem veszik el a levont halcsali. Csak a minijáték fagy le , maga a játék nem. Köszönöm a segítséget

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az elkezdett minijáték törlésre került, illetve visszakaptál 1 db Halcsalit.
    Próbáld újból.

Nelli60 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Sziasztok !
    Két eltűnt dekort keresek : Tengerparti takarítás és Ki a malaccal . Nagyon megköszönném a segítséget.
    Ágimamácska 7851011

15. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján mindkét dekorod a Baráti összejövetel felhősoron található, mely egy tematikus felhősor.
    Az eventboltban 2-2 dekor volt kiváltható, de a játék naplója alapján csak 1-1 db-ot váltottál ki az eventhez tartozó dekorokból:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/baráti-összejövetel.23522/
    Kiváltottad még a felhőt, egy "Piccolo" titokzatos ládát és egy korábbi eventhez tartozó dekort, a Szépséges virágkirakatot.
    Megértésedet köszönöm!

16. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Nagyon Köszönöm.

Kuzdern, Dolphin és Othep kedveli ezt.
  17. balu

balu Haladó

Sziasztok! egy furcsa kérdésem lenne hogy tudhatnám meg a német oldalon mi a neve a dekoroknak? A google hülyeséget fordít de a normál szótár sem jó mert fantázianevek vannak

18. vkgirl2001

vkgirl2001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon remélem, hogy jó helyre írom:oops:. Végigolvastam a cserenapos fórumot, de továbbra se világos számomra, hogy tudnak nekem fát, ólat stb. ajándékként küldeni más gazdák, akik nincsenek a barátlistámon. Valaki nálam okosabb el tudná magyarázni? Kíváncsi vagyok:D.

19. Othep

Szia.

Hogyan vehetsz fel valakit a Barátlistánkra, hogy meg tudd ajándékozni?
    Írsz neki egy levelet, majd a Kimenő leveleknél belepipálsz a neve előtt a kis négyzetbe.

Ekkor bezöldül a "Hozzáadás a barátokhoz" gomb.

Erre kattints, és máris barátlistára kerül az illető és megajándékozhatod.

Ajándékozás

Ha már rendelkezel az ajándékozáshoz engedéllyel, akkor válaszd az Ajándék gombot a cserefelületen..

Ezután megnyílik a dekorációs tárgyakat tartalmazó menüd (raktárban a váza ikon alatt található elemek). Itt minden ajándékba küldhető tárgy alatt az "Ajándékozás" fog megjelenni. Ha az elajándékozni kívánt tárgynál rákattintasz az ajándékozás gombra, akkor megnyílik a már megszokott Barátlista ablak. Innentől már minden úgy zajlik, mint a rendes ajándék küldéskor, azaz kiválasztod azt az ismerősödet (szomszédot, barátot), akinek el szeretnéd küldeni ajándékba és rákattintasz a nevére. Egy megerősítés után a tárgyat elküldted.

Remélem, segítek a leírással. :)

20. Othep

Szia.

Én ideiglenesen átállítanám a farmom nyelvét németre.

upload_2024-6-23_20-1-10.png

Így néznék be a Láda / Váza ikon alá.

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.