Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hegeniki

Hegeniki Járnitanuló

Azon gondolkoztam, hogy lehet e az előugró ablakot ami kézi szedésnél folyamatosan kint van, valahogy kisebbé tenne. Talán akkor le lehet szedni olyan dolgokat is, amit szinte folyamatosan eltakar.
    Azért kisebbre, mert tudom azt nem lehet "eltüntetni".
    Dolphin-nak meg köszönöm a segítségét.

2. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    a felugró ablakok mérete nem változtatható. A képernyőméretet tudod módosítani CTRL és + vagy CTRL és - gombokkal, illetve a CTRL és egérgörgő segítségével.
    A segítséget szívesen, máskor is.

3. agyenge

agyenge Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek. Lehet hogy nem jó helyre írom kérdésem,de körülményesen tudtam ide a Fórumra is bejutni. Felugrott egy olyan szöveg hogy karanténba helyezik a játékot,mert vírus veszély áll fenn. Attól a perctől nem tudok belépni,és tanácstalan vagyok hogy ilyenkor mi a teendő? Köszönöm szépen előre is ha valaki tudna nekem segíteni.

4. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Engedélyezned kell, hogy kivételt tegyen a vírusirtód a Farmerámával. Korábban az Avast, idén legtöbbször az AVG jelzett be a Kliens éves frissítése után. Érdemes letörölni a klienst a letöltő központból, Programok közül és a Lomtárból is. Ezután egy CCleaneres takarítás után telepítsd újra a Klienst, ha még nem tetted meg. Ha már a frissítés után vagy, akkor az engedélyezés marad.
    Itt olvashatsz róla korábbi hozzászólást -BombadilToma-tól:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Általános-témák-alfórumból-archivált-kérdések-és-válaszok.10460/page-2610#post-1317036
    Sok sikert!

Swartsch, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. agyenge

agyenge Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítséget. Megpróbálom,talán sikerül.

Luminary kedveli ezt.
  6. Linzer72

Linzer72 Junior szaki

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy melyik felhősor ad még egy Tüntető malacot!
    Előre is köszönet

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Változó levelek felhősor

• Lezárási idő: 44:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • farm szint x 1.400 TP
      • baha szint x 1.400 BTP
      • Nagyobb hozam az óljaidnál: Tüntető malac. Bónusz: +1. Hatóidő: 6:00 óra.
      • Több TP vagy BTP a jutalmazó tárgyaknál. Bónusz: 120%. Hatóidő: 6:00 óra.
    • Részben tematikus felhősor: meghatározott dekor elemek és 1 db 1x2-es dekor helyezhető rá (Őszi sárkányröptetés, Olvasgatós nyugalom)

kigyo51, Luminary, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  8. avonbanya

avonbanya Járnitanuló

Szép napot imádom a gyűjtő albumot de sajnos nagyon zsúfolt esetleg lehetne plusz oldalakat kérni bele?

Csatolt fájlok:

9. Jocó04

Jocó04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, légy szíves megnézni mi történt. Megvettem a vízidisznó lakot 510 érméért. Kiraktam és vízidisznó talányos lett, valami nagyon nem stimmel ami ugye csak 85 érme de nem azt jelöltem be. Köszönöm. Jocó04 ID:34622475

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Egy kicsit megkésve, de ajánlom számodra a Bónuszlexikont: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/
    (Használni viszont sose késő :) )
    Segít az ilyen jellegű kérdésekben.
    Mentsd el a linket a könyvjelzők közé, hogy könnyebben megtaláld.

12. Othep

Szia.

Áthoztalak ide, egy segítségkérőbe, mivel a panaszládákat nem segíteni tervezték, csupán a "gőz kieresztésére" szolgálnak.
    Kérlek, a jövőben, kérdés, probléma, eltűnt elem esetében valamelyik segítségkérő topikot vedd igénybe...

Kollégám elvégezte az ellenőrzést:

2024-06-29-én (ma) 07:01:42-kor váltottad ki 510 csillagos érméért a vízidisznót.... bent várakozik a bahás pajtádban, azaz a bahás Láda / Bari ikon alatt - használd a keresőt kérlek.

upload_2024-6-29_12-11-7.png

Te magad is ellenőrizheted, hogy egyetlen talányost sem váltottál még ki az eventboltból...
    upload_2024-6-29_12-24-6.png

A talányos, ami kint van már a földeden, ebből az eventből való:

upload_2024-6-29_12-27-27.png

Íme: upload_2024-6-29_12-28-53.png

Dolphin, Swartsch, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
  13. Jocó04

Jocó04 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget, úgy látszik ez egy kicsit már sok volt nekem, bocsi.

Othep kedveli ezt.
  14. Othep

Nincsen semmi gond.
    Azért vagyunk, hogy segítsünk. :)

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  15. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szép napot!
    Szeretném megkérdezni, hogy melyik felhősor adja a "Farmaranyos ládát" amiből kibontva farmaranyat kapok? Nekem van ilyenem, de több mint 400 felhősorom van, átbogarásztam, de valahogy elkerülte a figyelmemet.

16. -wolf69-

-wolf69- Fórum-zöldfülű

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.6.24
  17. Othep

Szia.

Van egy játékismertető a ládákról: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

Swartsch, kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. ketterika

ketterika Járnitanuló

sziasztok érdeklődnék,hogy volt 2 db kukui fám vettem még egyet és amit vettem nem találom a fáknál.id.sz.7155525

19. Othep

Szia.

A Kukui diófa farmos fa.
    Abban a fás menüben kerested?
    Nem tetted raktárházba?
    Hol vetted, miből szerezted a másodikat, amit nem találsz?
    Nem lehetséges, hogy csak titokcsemetét szerezhetsz, amiből kifejlődhet?

20. ketterika

ketterika Járnitanuló

a kukui fa bahás és a karneválos boltban vettem a harmadikat

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.