Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Szia, a Bahán, a szitakötőt kell fejleszteni.

Köszönöm szépen a válaszodat, meg is kaptam :)

2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nem vírus, hanem frissült a kliens verziója.
    Törölni kellene a gépről, majd a lomtárból is a klienst, majd újra letölteni. Ez általában megoldást jelentett.
    Kérjük, jelezz vissza, hogy sikerült -e!

Mindenképpen írd meg, milyen vírusirtó van a számítógépedre telepítve?!
    Köszönjük!

3. Gizus50

Gizus50 Utánpótlás-írogató

Szia! Biztos,hogy virus volt, mert karanténba tette a virusírtóm. Avast virusírtót használok. Az új Hanam fesztiválnál jött be a virus.

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem, majdnem biztosan nem kaptál vírust.
    A víruskereső programok kétféle módszerrel dolgoznak. Egyrészt ismert vírusok nyomát keresik, azaz olyan programrészleteket, amik csakis egy adott vírusra jellemzőek. Másrészt megpróbálnak előre készülni későbbi vírusokra; ennek keretében vírusokra jellemző kódrészleteket keresnek (például ha egy program meg akarja változtatni egy másik program kódját, az gyanús). Az ebbéli tevékenység nyilván nem tűpontos, elő fognak fordulni olyan vírusok, amelyek kikerülik, és lesz olyan is, amikor a kereső olyan programban véli a vírusra mutató tevékenységet megtalálni, ahol erről nincs is szó - azaz hamis riasztást ad. Itt is erről van szó. Ilyenkor teszi a programot karanténba, azaz egy olyan védett mappába, ahonnan nem lehet elindítani.
    Ha csak Nálad fordulna elő az eset, akkor valószínűbb lenne, hogy a Te géped kapott be egy vírust, ami megfertőzte a farmerama.exe-t. De mivel egyszerre többen is jelezték, és főleg az Avast volt az érintett, majdnem biztosan vakriasztásról van szó. Reméljük, a programozók - esetleg az Avasttal közösen - gyorsan találnak erre a problémára megoldást.

Othep, stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Gizus50

Gizus50 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat!

-BombadilToma- és Othep kedveli ezt.
  6. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Sziasztok!
    800. szinten vagyok Bahamán..itt a vége?

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Othep :)
    Segítséget szeretnék kérni. Már többször nekiültem az ismertető elolvasásának, de úgy látszik elhavazódtam benne, mert nem tudom mi lesz itt a beadandó. Félek nem fogok végezni érésgyorsító nélkül, ha túl sok növényt kér még. Megírnád nekem, hogy ide miket kell beadni a 3/3-as feladatrészbe? https://kepkuldes.com/images/5bc426156c93c79641125181f6a81587.jpg
    A tónál még nem váltottam ki a dekort, így nem jelenik meg a feladat.

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Íme:

- Pagoda: 114 Koinbori rózsák
    - Fa: 229 Koinbori rózsák
    - Tó: 343 Origami virág

Remélem, segít a beadás tervezésében. :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél :inlove:

Othep kedveli ezt.
  11. Búvész

Búvész Haladó

-BombadilToma- Köszönöm szépen a segítséged! A tanácsaid által összegyűlt a Farpengőm a virágosfelhősorra! Az eventekbe is sokat segítesz! Nagyon örülök neki! Sok sikert neked és minden gazdatársnak! Bizonyítja,hogy nem szabad feladni! Bocs Adminok nem tudtam hova írjam!

Sali~*.*, zsani_apja, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.

Gratulálok én is a sikeredhez! :)
    Szerintem, akkor ér legbiztosabban célba a köszöneted, ha erre a Toma által írt eredeti hozzászólásra válaszul írod.
    Kattints a linkre és az odavisz.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-14#post-1315937

Kattintasz Válasz gombra, és már írhatod is, ahogy szokásos. :)

13. kertmesterrozsa

kertmesterrozsa Járnitanuló

Szia nem tudom hova írjak a problémám van nem tudok játszani mert a kis virág nem enged segitséget köszönném!

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Pénteken is jeleztél ilyen gondot már.

Volt válasz hozzá: ITT.
    Kérlek, kattintsd az "itt" zöld színű szót, és megnyílik a link egy új lapon a böngésződben, amin a választ, a tanácsot olvashatod.

A profil ablakban be is jelölheted az "Értesítések" opciót, és akkor visszanézheted a kérdésedre, hozzászólásodra érkezett reagálásokat.
    Ugyanott a megírt hozzászólások is nyomon követhetők.

Ha ezt tudod és használod, akkor tekints el a megjegyzésemtől. Köszönöm.

15. -gerbera-54

-gerbera-54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Vettem ma 10 körül Gyümölcskenyér talányos tenyészeteket. Az aranyat levonta, de nem kaptam meg a titok ólakat.
    A vasárnapi két tenyészet meg van. ezeket ki-be lépés után sem találom. Köszönöm, hogy megnézitek.

16. mamarygen

Szia!

Legyél szíves azonosító adatokat adni, mely farmot, milyen ID-számmal kellene keresni az ellenőrzéshez.
    (farmod neve és ID-száma szükséges)

Azt is megírnád, hogy hol kattintottál a "Gyümölcskenyér" talányos tenyészet vásárlására?

Ha az eventórában olvastad ezt az elnevezést, az sajnos hibás! Nem tudták a hétvégén a feliratot javítani. :(
    Ha az eventórás ikonról indítva vásároltunk, vásárolunk, akkor a "Parkin" talányos tiki-tenyészet vettük, vehettük meg.
    Ezek a talányos tenyészetek a baha területén keresendők. (tiki név miatt)

Köszönöm a kiegészítéseidet előre is!

17. -gerbera-54

-gerbera-54 Utánpótlás-írogató

Farm nevem: -gerbera-54. ID számom nem tudom miért nem látom. Ezelőtt ott volt a farmomon alul. Ezt eddig észre se vettem, hogy nem látható.
    Igen, az eventórás ikonról indítottam a vásárlásokat. Megnéztem és valóban van 11 Parkin tiki tenyészetem.
    Akkor azt hiszem nincs mit tennem, kiteszem a bahán őket. Végül is az aranyam nem veszett el, csak nem az lett amit szerettem volna. Köszönöm.

18. mamarygen

Szia ismét!

Ha nem látod a farmkeretet, rajta a farmnevedet és az ID-számot, akkor nem a webes böngészőt használod a játékhoz, hanem a kliens alkalmazást.
    2020. decemberétől Farmerama kliensprogram segítségével is játszhatunk.

A kliens felületén, a Beállítás menüben látható a farmnév és az ID-szám.

19. Sebsike

Sebsike Járnitanuló

Sziasztok! Valaki tudna segíteni? A gazdaköriben szereplő állatokat honnan lehet megszerezni? Hangajuh, öves galloway, stbl.? Köszönöm, ha segítetek!

Csidus kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mára tervezték a játékba kerülést, de elhalasztották. A gazdakörik idő előtt jelentek meg tehát...

-ágianyu33-, Enike** és stb_farmer kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.