Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. TurbóTom

TurbóTom Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Gereblyét hogyan tudok előállítani?
    Előre is köszönet

2. Sylja

Sylja Fórum veteránja

3. TurbóTom

TurbóTom Utánpótlás-írogató

Bocs, de ha az nincs.

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Gereblye a Sün terményese.
    A Tök más testvérek gazdaköri feladatból kivehető Gereblyegyár, 1 db.
    Próbálhatsz szerezni Cserenapon, de szerepelt már Ólválogatásban is.

A Gereblye kapható a Piacon, bontható ládákból: Ládák rejtelmei
    .

Itt tájékozódhatsz ólakról, terményekről: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/

Sali~*.*, Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Piacképes, vehetsz a piacon, ha éppen van eladó.

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. nagymami2

nagymami2 Törzsjátékos

Tegnap az esti aratás után az 5. oszlopot megcsináltam, de az éjfél utáni aratáskor már nem volt készen, a learatott mag eltűnt. Ma délelőtt pótoltam és befejeztem a 7. feladatot. Most arattam, de megint hiába kerestem a kész 7. feladatot. A sajtgolyónövényig volt csak készen. Meg tudnátok nézni, mi a hiba? Mert így nincs értelme folytatnom! Köszönöm! Gazda: nagymami2 ID: 35143259

7. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga és az ellenőrzés megtörténik, hozom az eredményt.
    Szíves türelmedet kérem. :)

Sali~*.*, nagymami2 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. nagymami2

nagymami2 Törzsjátékos

Köszönöm!

9. Othep

Megtörtént az ellenőrzés.
    Kollégám ellenőrzése alapján eddig 7 tornyot építettél fel a 16-ból.
    Aratási naplónk nincs, de a játék naplóját és a haladásodat figyelembe véve, eddig 9200 sajtgolyónövényt adtál be a feladatokba.
    Ha nem használtál hozamnövelőt és szupertrágyát, akkor ez a mennyiség megfelel a felszaporítás utáni 6-szor aratott sajtgolyónövénynek.
    A 7. feladatod is készen van, az a jobb oldali torony nálad.
    A 8. toronynál már csak az eventnövény hiányzik, ha azt beadod, akkor 4 szinttel leszel teljesen kész.
    Tehát semmi nem tűnt el, csak folytasd nyugodtan a játékot.

Dolphin, Sali~*.*, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  10. nagymami2

nagymami2 Törzsjátékos

Akkor a gépem vacak - ezt eddig is tudtam, de át fogom nézetni, mert az első 4 körnél használtam szupertrágyát, a 6. kört reggel fejeztem be másodszor, a 7. kört pedig ma délután, szintén másodszor (Először a zöld oszlopot fejeztem be, most meg befejezetlen!) Számításaim szerint már végeznem kellett volna a feladattal. Nagyon köszönöm, hogy időt szántatok a problémámra. Valószínű az én gépem vacakol.

11. gabiszabó

gabiszabó Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is a matricás albummal van gondom. A sárgát sajnos nem tudom megnyitni Majd ránéznétek kérlek!Nagyon köszönöm! gabiszabó 53642324

12. Othep

Eltűnni nem tűnik el semmi a játékból, ez biztos.
    Töröld a sütiket és a gyorsítótárat (CCleaner).
    Érdemes ellenőrzésként visszalépni a területekre is, hogy minden rendben zajlott-e, addig is, amíg megtörténik a szervízelés.

Luminary, nagymami2, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  13. Othep

Szia.

Továbbítottam ellenőrzésre a kérdést.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga és az ellenőrzés megtörténik, hozom az eredményt.
    Szíves türelmedet kérem. :)

Sali~*.*, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  14. gabiszabó

Nagyon szépen köszönöm! Klienssel játszom, mert máshogy nagyon lassú.

Utoljára szerkesztett: 7.9.24
  15. Othep

A kolléga Chrome böngészőben meg tudta nyitni az albumot, frissítés után eltűntek a lakatok.

Ha Te nem ezt látod, akkor egy CCleaneres takarítás után próbáld újra, illetve frissíts rá az oldalra.

upload_2024-9-7_18-46-14.png

upload_2024-9-7_18-48-2.png
    (A képek a farmodon készültek.)

A sárga album első oldalán vannak matricák, amennyiben kijelölöd, be tudod ragasztani - vagy, fejleszteni - de a fejlesztéshez előbb narancs és piros zsetonokat kell szerezned.
    Ne ragaszd be az összeset a sárgába és a narancsba, mert akkor a pirosat csak akkor tudod 100%-ra fejleszteni, ha az automatából további matricákat szerzel.
    Jelezz vissza, hogy boldogulsz-e vele.

Luminary, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  16. gabiszabó

Igen Cromban bejön, csak kliensen nem, de csak ott tudok játszani, mert egyébként borzalmas lassú.De az elején nem volt probléma vele. Értem a játék menetét, ezért kellene még a sárgába tegyek, hogy tovább tudjak haladni. CCleaneres takarítás után sincs sajna változás.Azért köszönöm szépen a segítséget.

17. kigyo51

kigyo51 Törzsjátékos

Sziasztok!

Megcsináltam a Feladatok garmadája - 2024. szeptember eventet. 4 db ládát bontottam ki. 3 db nyeremény dekorom megvan, de a negyediket nem találom. Valahová sikeresen elkalabuláltam. Kérek egy ellenőrzést, hogy mi lehetett ez a dekor, és hová a fülem tövébe tettem.
    Gazda: kigyo51
    ID:16990724
    Szint: 238/800/25 A5, P5, L5, V5, T5. Piac:37

18. Othep

Szia.

Mi az a 3 dekor, amit megtaláltál?

Ha megírod, továbbítom ellenőrzésre, és amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, hozom az eredményt az elveszettről.

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Othep

Csütörtök táján volt egy kliens-frissítésa.
    Lehetséges, hogy megoldás lehet egy kliens újratelepítés.

Jelenleg az 1.3.2 verzió fut.

A verziószám a bal alsó sarokban látható:

De előtte próbálkozz meg egy CCleaner-es takarítással.
    Ha nem segít, akkor töröld és telepíts újra a klienst.

Ügyelj arra, hogy újratelepítés előtt mindenhonnan töröld a régit: a Programok közül, a Letöltés mappából és a Lomtárból is.

Ügyelj arra is, hogy csak egyszer legyen telepítve a kliens.
    Az alkalmazásoknál ellenőrizd, hogy Szalma Pali feje csak 1x szerepeljen.

Jelezz vissza kérlek, sikerrel jársz-e.​

Luminary, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. kigyo51

kigyo51 Törzsjátékos

Szia!
    A 3 dekor " A karom legyőzése (+) " Ez a 3 dekor a dobozban van, nem tettem még ki őket. Csak a negyediket keresem ami nem tudom mi, de a dobozban az event leírásában szereplő 3 dekoron kívül nincs másik a leírásban szereplő dekor. Névre kerestem, eredménytelenül.

Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.