Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Takaríts egyet CCleanerrel! Ha nem sikerül, akkor jelezz vissza.
    Esetleg még egy böngészőváltást javasolnék.
    Sikeres vásárlást kívánok!

Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  2. Tági09

Tági09 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!

3. Pumukli17

Pumukli17 Aktív író

Sziasztok!
    Ha elértem a gyopárvölgyben a tárolási kapacitást elhasználódó tárgyakból és nincs miből kapacitást növelni, csak a kuka marad?

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A kukát az elhasználódó kategóriában semmiképp nem javasolnám. Használd fel őket. Ezek nagyon értékes hozzávalók. Gyorsítani tudod többek között a növények, fák érés idejét. A sebesség növelővel pedig a termelési helyeken tudod rövidíteni az előállítás idejét.
    Az instafa használata lehetővé teszi a fák azonnali szüretelését.
    Sok sikert, szép 7végét.:)

Luminary, Dolphin, Pumukli17 és 5 más kedveli ezt.
  5. TurbóTom

TurbóTom Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Gereblyét hogyan tudok előállítani?
    Előre is köszönet

6. Sylja

Sylja Fórumgróf

7. TurbóTom

TurbóTom Utánpótlás-írogató

Bocs, de ha az nincs.

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Gereblye a Sün terményese.
    A Tök más testvérek gazdaköri feladatból kivehető Gereblyegyár, 1 db.
    Próbálhatsz szerezni Cserenapon, de szerepelt már Ólválogatásban is.

A Gereblye kapható a Piacon, bontható ládákból: Ládák rejtelmei
    .

Itt tájékozódhatsz ólakról, terményekről: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/

Sali~*.*, Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Sylja

Sylja Fórumgróf

Piacképes, vehetsz a piacon, ha éppen van eladó.

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Tegnap az esti aratás után az 5. oszlopot megcsináltam, de az éjfél utáni aratáskor már nem volt készen, a learatott mag eltűnt. Ma délelőtt pótoltam és befejeztem a 7. feladatot. Most arattam, de megint hiába kerestem a kész 7. feladatot. A sajtgolyónövényig volt csak készen. Meg tudnátok nézni, mi a hiba? Mert így nincs értelme folytatnom! Köszönöm! Gazda: nagymami2 ID: 35143259

11. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga és az ellenőrzés megtörténik, hozom az eredményt.
    Szíves türelmedet kérem. :)

Sali~*.*, nagymami2 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Köszönöm!

13. Othep

Megtörtént az ellenőrzés.
    Kollégám ellenőrzése alapján eddig 7 tornyot építettél fel a 16-ból.
    Aratási naplónk nincs, de a játék naplóját és a haladásodat figyelembe véve, eddig 9200 sajtgolyónövényt adtál be a feladatokba.
    Ha nem használtál hozamnövelőt és szupertrágyát, akkor ez a mennyiség megfelel a felszaporítás utáni 6-szor aratott sajtgolyónövénynek.
    A 7. feladatod is készen van, az a jobb oldali torony nálad.
    A 8. toronynál már csak az eventnövény hiányzik, ha azt beadod, akkor 4 szinttel leszel teljesen kész.
    Tehát semmi nem tűnt el, csak folytasd nyugodtan a játékot.

Dolphin, Sali~*.*, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  14. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Akkor a gépem vacak - ezt eddig is tudtam, de át fogom nézetni, mert az első 4 körnél használtam szupertrágyát, a 6. kört reggel fejeztem be másodszor, a 7. kört pedig ma délután, szintén másodszor (Először a zöld oszlopot fejeztem be, most meg befejezetlen!) Számításaim szerint már végeznem kellett volna a feladattal. Nagyon köszönöm, hogy időt szántatok a problémámra. Valószínű az én gépem vacakol.

15. gabiszabó

gabiszabó Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is a matricás albummal van gondom. A sárgát sajnos nem tudom megnyitni Majd ránéznétek kérlek!Nagyon köszönöm! gabiszabó 53642324

16. Othep

Eltűnni nem tűnik el semmi a játékból, ez biztos.
    Töröld a sütiket és a gyorsítótárat (CCleaner).
    Érdemes ellenőrzésként visszalépni a területekre is, hogy minden rendben zajlott-e, addig is, amíg megtörténik a szervízelés.

Luminary, nagymami2, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

Továbbítottam ellenőrzésre a kérdést.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga és az ellenőrzés megtörténik, hozom az eredményt.
    Szíves türelmedet kérem. :)

Sali~*.*, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  18. gabiszabó

Nagyon szépen köszönöm! Klienssel játszom, mert máshogy nagyon lassú.

Utoljára szerkesztett: 7.9.24
  19. Othep

A kolléga Chrome böngészőben meg tudta nyitni az albumot, frissítés után eltűntek a lakatok.

Ha Te nem ezt látod, akkor egy CCleaneres takarítás után próbáld újra, illetve frissíts rá az oldalra.

upload_2024-9-7_18-46-14.png

upload_2024-9-7_18-48-2.png
    (A képek a farmodon készültek.)

A sárga album első oldalán vannak matricák, amennyiben kijelölöd, be tudod ragasztani - vagy, fejleszteni - de a fejlesztéshez előbb narancs és piros zsetonokat kell szerezned.
    Ne ragaszd be az összeset a sárgába és a narancsba, mert akkor a pirosat csak akkor tudod 100%-ra fejleszteni, ha az automatából további matricákat szerzel.
    Jelezz vissza, hogy boldogulsz-e vele.

Luminary, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  20. gabiszabó

Igen Cromban bejön, csak kliensen nem, de csak ott tudok játszani, mert egyébként borzalmas lassú.De az elején nem volt probléma vele. Értem a játék menetét, ezért kellene még a sárgába tegyek, hogy tovább tudjak haladni. CCleaneres takarítás után sincs sajna változás.Azért köszönöm szépen a segítséget.

Utoljára szerkesztett: 7.9.24
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.