Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Általában a léghajón maradt cuccok csak másnap kerülnek vissza a pajtába. Amennyiben nem találjátok holnap sem, jelezzétek ismét!
    Köszönöm a türelmeteket.:)

2. tybie

tybie Járnitanuló

Kedves Luminary!
    Köszönöm szépen, meglett. Mindig tanulok valami újat a játékról.
    Szép napot!

Dolphin, Sylja and Luminary like this.
  3. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Szép napot!Nem tudom mi a Baga-Jaga de kevertem neki tápot.

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A ma induló Rémséges éj event egyik nyereménye.
    Baba Jaga kunyhója
    Eventnyeremény, nem vásárolható, nem megépíthető
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 2x2
    Bővebben:#3

5. melcsi67

melcsi67 Törekvő

Sziasztok,érdeklődnék,hogy miért nem működik a farmvisszarendező? Hiába menteném,csak egy felkiáltó jel van! Köszönöm,Melcsi

6. Luminary

Szia!

Sajnos a miértre nem tudom a választ. Nőiesen: csak.:)
    De, komolyra fordítva a szót, a hiba ismert, a javítás folyamatban van. Reméljük mielőbb újra elérhető lesz ez a funkció.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm.

7. melcsi67

melcsi67 Törekvő

Nagyon szépen köszönöm;)

Luminary likes this.
  8. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Sziasztok! :)
    Már pár napja tapasztalom, h a prémiumos területmentés rosszalkodik. Nem tudom, h ez általános probléma vagy csak én nem tudok menteni. :)
    Megtennétek, h benéztek hozzám és ha ti tudtok nálam menteni, akkor, ha szépen megkérem elmentenétek nekem a szédültöm jelenlegi állapotát? :inlove:

Előre is nagyon köszönöm!
    Gazda: Swartsch
    ID: 57393822

9. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    pont feletted írta meg Luminary Kollégám egy másik Játékosnak, hogy a Központ tud a hibáról, a javítása folyamatban van.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

10. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Szia Dolphin! :)
    Jajj, elnézést kérek, figyelmetlen voltam, nem olvastam vissza a topicban, h jelezte-e már valaki ezt a problémát! :oops:
    Köszönöm szépen a válaszod! :)

Luminary, Dolphin and Sali~*.* like this.
  11. Dolphin

Szia,
    semmi gond. :) Reméljük mielőbb sikerül megoldania a Központnak a helyzetet.
    További jó játékot!

Sali~*.* and Swartsch like this.
  12. szendrei62

szendrei62 Utánpótlás-írogató

hogyan lehet a bónuszt kikapcsolni? szeretném megkérdezni.

13. Kérdezni szertném Modiktól, hogy ebből a Baba Yaga ólból csak egyet lehet szerezni? Vagy meg lehet majd építeni vmikor? Köszönöm!

14. Dolphin

Szia,
    milyen bónuszt szeretnél kikapcsolni? Kérlek, kicsit pontosítsd a kérdésedet.
    Köszönöm!

Sali~*.* and Swartsch like this.
  15. Dolphin

Szia,
    jelenleg egyet lehet szerezni az eventben, ahogy az az ismertetőjében is szerepel:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-ólak-a-játékban.16260/page-10#post-1406550

Azt nem tudjuk jelenleg megmondani, hogy a jövőben lehet-e még belőle szerezni, s ha igen, milyen módon.
    Figyeld a hivatalos közleményeket, s nem fogsz lemaradni róla, ha lesz más lehetőség a jövőben a megszerzésére.
    Megértésedet köszönöm!

16. Küszönöm a válaszd!
    Szép estét Nektek!!

Luminary and Dolphin like this.
  17. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

már legalább 1 órája leültettem ------mi van maguknál--------na ez az ami maguknál-------------------------------------------------------------------------xxxx sem ér.

18. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia Árpi!
    Nálunk--ha a játékra gondolsz--nincs semmi különös. jelenleg simán, panaszmentesen működik!
    Ha a növény ültetésével vagy egyéb mással van gondod, használd szeretettel a Panaszkönyvet!
    Panaszkönyv

19. szendrei62

szendrei62 Utánpótlás-írogató

rengeteg bónus kódom volt és a tp beváltottam, azokat szeretném kikapcsolni, mert ogy nem tudom a most megkapott + állatkódor érvényesiteni, mert tele van.

20. Luminary

Szia!

Még mindig nem világos, hogy mi a probléma nálad. A bónuszok lejárnak bizonyos idő alatt. Ha, sok bónuszt tettél a rekeszekbe, akkor csak úgy tudod leállítani, ha rekesz jobb felső sarkán az x-re kattintva törlöd a bónuszokat. Így szabaddá tudod tenni a kívánt rekeszt.
    Ha, szeretnéd, hogy benézzek hozzád, akkor kérlek hozz farmnevet és ID számot, mert anélkül nem tudok segíteni.
    Megértésedet köszönöm.

Thread Status:
Not open for further replies.