Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. akitakutya

akitakutya Törekvő

akitakutya ID: 13769964
    Jó estét kívánok! Szerintem 2 db Hornavan titok ólat vásároltam. Egyet korábban, egyet most. A korábbit nem találom. Köszönöm, ha megnézitek! Üdv.

2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem megvizsgálásra, a válaszig türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

3. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    A gyopároson Füles Karcsi azt a feladatot adta (14-es feladat), hogy oldjam fel az Alpesi kert területet. Azt rég feloldottam, már papucskosbort is termelek rajta, mégsem kerül pipa a feladathoz. Mit kell tennem?
    Köszönöm

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az ellenőrzéshez szükségünk van a Farm nevedre és Farm ID-ra.
    Ez a I-3-as terület, ahova a kék nyilat tettem:
    upload_2024-10-22_9-4-23.png

5. Dolphin

Szia,
    köszönjük a türelmedet.
    Az egyikből 2024-10-21 22:32:30-kor egy Muflon ólad lett, a másik pedig aratásra vár a Főfarmodon, középtájon.

akitakutya, -ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Érdekes dologra lettem figyelmes...
    A Baba yaga ólra nem hat az ólbónusz...:oops: A kijelző jelzi a növekményt... de a pajtába aratás után csak a normál mennyiség kerül...
    Jelenleg 100% ólbónusz volt aktív. 2 darabnak kellett volna a menübe kerülnie... 1-et sikerült beadni a gazdakörbe...
    Jelenleg újra indítottam ólas bónuszt... a következő aratás eredményét is jelzem majd...
    Igazából nem óriási gond... csak ha nem hat rá a bónusz... akkor jelezni kellene...:music: Bár az érdekes hogy a kijelzőnél mutatja a növekményt és mégsem került be a menübe...:music:

12.24 kor érik a következő alkalommal az ól....8) majd hozom az eredményt.... Jelenleg is jelzi a + állatot, Kíváncsi vagyok mennyi kerül a pajtába...

-Holdfeny- ID: 23159877

7. akitakutya

akitakutya Törekvő

Köszönöm a választ! Sajnos, nem Harcsa!!!!

Luminary kedveli ezt.
  8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Teszten megfelelően működik a 100%-os Ólbevételi bónusz. Nem csak vizuálisan növekszik az eredmény, hanem a pajtában is jóváíródik a + állat.

Sok sikert és további jó játékot!

Mivel a teszttel foglalkoztam ezidáig, így a törölt hozzászólásodat helyreállítottam. Megértésedet köszönöm! / Luminary

Utoljára szerkesztett: 22.10.24
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Csigaleves

Csigaleves Fórum-zöldfülű

Szia!

Van állat, lúd is kutya is. Ezért nem értem miért nem engedi.

upload_2024-10-22_14-12-6.png

Ez a kép fogad.

upload_2024-10-22_14-13-42.png

Itt is ugyan ez a helyzet.

Esetleg ha még ez segít: ID: 22199333

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.10.24
  10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Igen, ha megadod a farmod ID számát és a farmnevedet, az sokat segít, mert meg tudjuk nézni, hogy mi lehet a hiba és nem csak találgatunk.
    Ahogy már írták neked, a terményes ólak indításához nem csak táp, hanem a hozzátartózó állatnak is lennie kell a pajtában - megfelelő darabszámban.
    Amint látod, a Bőröndbolt indításához szükséges a tápon kívül 3 db lúd is. Nálad a pajtában jelenleg 1 db lúd elérhető. Tegyél még ki lúd ólat/ólakat és csak akkor indítsd a Bőröndbolt-ot, ha van elegendő állat a pajtában. Ha nem szeretnél várni, akkor a piacon is tudsz venni, hisz a lúd piacképes. Vagy bonts ládákat, talán lesz közte lúd is:)

upload_2024-10-22_14-26-45.png

upload_2024-10-22_14-29-9.png

A Tűzcsapgyárral és a kutyával ugyanaz a helyzet, mint amit fentebb leírtam. Kell 1 kutya is, hogy el tudd indítani a termelést. A piacról azt is be tudod szerezni.

upload_2024-10-22_14-29-48.png

upload_2024-10-22_14-28-7.png

Ládák,
    lúd:
    • Cuki állatok ládája
    • Romantikaláda VI
    • Csodálatos állatos láda
    Kutya:
    • Cuki állatok ládája
    • Romantikaláda VI
    A ládák rejtelmeiről itt tájékozódhatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/
    CTRL+F billentyűkombinációval tudsz keresni az oldalon.

Sok sikert, további jó játékot!:)

11. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Szia, krokusz28, ID:3048967
    Köszönöm

12. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adat pótlását, így már meg is van a válasz.
    A 14-es küldetésben Füles Karcsi az Alpesi kert I-3-as feloldását kéri, erre a 23. szint elérésekor nyílik legkorábban lehetőség. Te jelenleg a 21-es szinten tartasz, így még előbb ATP-t kell gyűjtened. Füles Karcsi türelmesen fog ott ácsorogni.
    upload_2024-10-22_18-50-28.png
    A képet innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1346459

upload_2024-10-22_18-47-41.png
    Ezt innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-alpesi-kert.23688/#post-1324764

Sok sikert a haladáshoz!

-ágianyu33-, Swartsch és aida2330 kedveli ezt.
  13. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Sziasztok!

A fás válogatás miatt nézegettem a fáimat, és ma vettem észre - és szinte biztos vagyok abban, hogy a mocsárciprus bahán történő átnevezésekor még rendben volt minden -, hogy a Farmról eltűntek a mocsárciprus fáim, illetve a fa termése is, ami valószínűleg több ezer volt, mint minden más régi fa termése a pajtámban, de most 421 db van. Ez a mennyiség valószínűleg az átnevezés után és a fák eltűnése között keletkezett, vagy nem tudom... Vagy a Montezuma ciprus termésének a mennyisége... A Bahán a Montezuma ciprusból van most 37 db, de figyelembe véve, hogy szeptember 20-án került játékba, ez szinte lehetetlen, mint ahogy a több, mint 9 ezer fatermés is. Nem emlékszem, de talán 1 db lett titokfából.
    Lényeg a lényeg, nincs egy darab mocsárciprusom sem a Farmon, a termése is kevés, a Bahán viszont Montezuma ciprus sok van, és a termés is sok.
    Ki tudnátok ezt bogozni?
    Köszönöm!
    Mari210761 ID: 23438537

14. Dolphin

Szia,
    a korábbi (2018-as) bahás Mocsárciprus fa kapott új nevet szeptemberben, ez kapta a Montezuma ciprus nevet. Ebből így simán lehet 37 db-od, hisz ez egy régóta játékban lévő fa.

A Mocsárciprus az új farmos titokfa, mely 2024. szeptemberben került játékba, és a "Shanghai" talányos fából fejlődhet ki.
    Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokfa-a-farmra-és-a-szigetre-állandó-gazdaköri-küldetésekkel-2024-szeptember.25420/#post-1404719
    Ebből az új fából valóban egy darabbal rendelkezel, az Erdei tisztásra helyezted ki.

-ágianyu33-, kigyo51 és Mari210761 kedveli ezt.
  15. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Nagyon-nagyon elnézést kérek, és köszönöm a választ! Ezek szerint én kevertem össze itt mindent, mert pont fordítva emlékeztem, és most nagyon szégyellem magam!
    További szép estét, és bocsánat!

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  16. Csigaleves

Csigaleves Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget! :)

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  17. Bársony2008

Bársony2008 Fórum-zöldfülű

Beírtam a kódot, de a pipára kattintva nem történik semmi. :-(

18. Dolphin

Szia,
    ellenőrizted, hogy a jó farmon próbáltad meg beváltani a kódot? Minden kód egyedi, csak az adott farmon lehet beváltani.
    Kérlek, egy ki/be lépés után próbáld meg újra (most futott egy hibajavítás az event kapcsán, lehet ez bezavart a beváltásnál), ha nem sikerül, akkor kérünk Farm nevet és Farm ID-t, hogy ellenőrizni tudjunk. Ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

19. Bársony2008

Bársony2008 Fórum-zöldfülű

Köszönöm! Végül, több próbálkozásra sikerült a pipát aktiválni.

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  20. bartokmagdolna56

bartokmagdolna56 Utánpótlás-írogató

SZiaszok érdeklődék hogy az ajándékkód nem jár mindenkinek mert azt írták hogy e-mail címre elküldik de én nem kaptam semmi kódot és ahogy láttam nemcsak én vagyok így hanem többen is írták hogy nem kaptak semmi kódot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.