Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nincs mit, ezért vagyunk. :)
    Ha valamit nem értesz, mindig kérdezhetsz itt a segítségkérőkben, vagy a gyopáros csevegőben, ahol már nagyon profi játékosok vannak: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-799#post-1412908

2. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Sziasztok! Segítséget szeretnék. Vettem mindkét talányos fa csomagot, marulagyümölcs fám nem lett. ID számom: 15360059. Köszönöm ha segítetek.

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Swartsch, Dolphin, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Othep kedveli ezt.
  5. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Van egy kis probélmám a olak nullázsnál. A rekeszek felétt lévő sorban eltünt lettő db virágfestés bónusz 4 db. ot rtakltam be. és csak 2 van. Megnéznétek, mi a probéma? Köszönöm semmirevaló ID 49645828 előre is!

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

upload_2024-11-25_11-44-31.png

Az ellenőrzéskor mind a 4 virágfestésed aktív. Még 7 óra 20 percig aktívak a dekorok.
    Sok sikert!

7. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Köszönöm szépen a választ!

Luminary kedveli ezt.
  8. GaborL1

GaborL1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok nekem az őszi eventtel van gondom nem tudom letenni a földeket miután felvettem őket át akartam rendezni az egészet, ez valami bug lehet ? vagy csak egyszer enged földet letenni ?

Csatolt fájlok:

9. Luminary

Szia!

Kliensben vagy böngészőben tapasztalod a problémát?
    Próbáld törölni a sütiket és a gyorsítótárat. Illetve ellenőrizd, hogy melyik verzióját használod a Kliensnek. Jelenleg az 1.3.2 az aktuális, ezt magad is tudod ellenőrizni a kliens bal alsó sarkában. Ha, nem ez van letöltve, akkor töröld a gépedről (letöltések, programok,lomtár), majd egy CCleaneres takarítás után telepítsd újra a klienst.
    upload_2024-11-25_18-51-59.png
    Ha, a probléma továbbra is fennáll, akkor farmnév és farm ID szám megadásával várunk visssza.
    Sok sikert!

Utoljára szerkesztett: 25.11.24
    Swartsch és alex0824 kedveli ezt.
  10. böbicske

böbicske Utánpótlás-írogató

A farm nevem bobicske ID:17251899 A problemam az hoyg minden reszen es meg a felho sorsn is kozepen megjelenik
    .
    az oszi fesztival jele

11. Luminary

Szia!

Én Chrome böngészőben nem tapasztaltam az általad jelzett hibát.
    Kérlek, hogy töröld a sütiket és a gyorsítótárat.(Cache,cookie) Amennyiben Klinsből játszol, akkor ellenőrizd, hogy melyik verziót használod. Jelenleg az 1.3.2 az aktuális verzió száma, ezt belépéskor a bal alsó sarokban tudod ellenőrizni.
    Amennyiben egy régebbi verzió van a gépeden, akkor töröld a klienst mindenhol -letöltések, programok, lomtár - majd egy Ccleaneres géptakarítás után telepítsd újra.
    Sok sikert!

Swartsch, alex0824 és smoldering kedveli ezt.
  12. tata711

tata711 Utánpótlás-írogató

Szia!

Az alap szezonkitüntetést nem találom. Most értem el először egy fejlesztést rá, de nem tudom mire rátenni.
    Kérem keressétek meg nekem.
    Gazda: tata711
    ID: 57449401

13. Luminary

Szia!

Az Alap szezonkitüntetést kihelyezted a Kincses szigetre. Alul, középtájon találod meg.
    upload_2024-11-26_11-14-25.png

Sok sikert!

Swartsch, tata711 és alex0824 kedveli ezt.
  14. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Szia! Nem tárgy tűnt el, hanem a mai Rackó ajándéka, a 4 órás aratógép, amit ebben a pillanatban pipáltam ki. Fontos lenne, kérem a segítségeteket! ID: 57552771

15. tata711

tata711 Utánpótlás-írogató

Hálás köszönet!

Luminary kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!
    A játék naplója és a farmodon végzett ellenőrzés szerint az aratógép 27-én 00:00 órá-tól lesz elérhető nálad. A mai napi Rackó ajándék 15 farmpengő volt.
    A kép nálad készült.
    upload_2024-11-26_12-55-38.png

Rackó e havi ajándékát 2024-11-23 08:40:41-kor vetted át.
    További jó játékot!

Swartsch és pipásjani kedveli ezt.
  17. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Na, ez ciki volt részemről, valószínűleg nagyon akartam és csak ezt láttam az ajándékok között. Bocsánat, és köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Kérdezném, hogy mi a pajtaérték és a visszaváltási érték. Ha nem adom be, akkor az a pajtaérték? Megmarad a pajtában?

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem. Ha nem adod be, akkor a visszaváltási értéken váltják be. Tehát nem marad a pajtában. Innen lehet tudni, hogy visszaváltási érték...Ami visszaváltási érték, az nem marad a pajtában. :)

Dolphin, Lenczy és alex0824 kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha bemész a pajtádba, minden cuccodnak látod a mennyiségét és az értékét. Ez a pajtaérték. Amikor a TOP-ba bedobálsz, minden ezen a pajtaértéken számít bele az eredményedbe.
    A visszaváltási érték az, amit a rendszer az event végén ad a fel nem használt eventkellékeidért.
    Azaz pl. az eventnövény, a szökőkútfű 5000 CSP-t ér (=pajtaérték), amikor a TOP-ba teszed; de ha nem használod fel, akkor a rendszer visszaváltja 800 CSP-ért és 600 TP-ért (=visszaváltási érték).

Dolphin, kigyo51, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.