Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján az alábbi információkkal szolgálhatok - a szuveníreket a 39. szinten lehet megszerezni a Szezonok során:
    - az Anyák napi szuvenírt nem szerezted meg, a 37. szintig jutottál abban az Anyák napi szezonban
    - a Csillagszóró szuvenírt sem szerezted meg, a Csillagszóró szezonban csak a 12-es szintig jutottál
    - az Onesie szuvenírt sem sikerült megszerezned, ezt a szezont a 27-es szinten zártad
    - s sajnos a Húsvéti nyuszi szuvenírt sem sikerült megszerezned, a 31-es szintig jutottál ebben a szezonban.

A Szezonok csevegőjének első posztjából eléred a Szezonok ismertetőjét, ha szükséged lenne rá.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezon-eventek-csevegője.18681/

Az első felhősorhoz kapcsolódó szuvenírek már megjelentek a Farmáruda kínálatában, vélhetően a későbbiekben a többi szuvenír is be fog kerülni, így majd lesz lehetőséged pótolni a hiányzókat - arról nincs információnk, h milyen gyakorisággal érkeznek majd a kínálatba újabb szuvenírek.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    köszönjük jelzésedet, továbbítottam az illetékeseknek!
    Megértésedet köszönöm!

3. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

Köszönöm szépen!
    tanya1026

4. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

Szia kedves aktuális modi :)
    Top csomaggal kapcsolatban szeretnék ellenőrzést kérni. Az ezüst csomagot sikerült megszereznem, a dekorok és a titkos fák megérkeztek. Viszont neonólak ládája 1 nincsen a menüben, és szerintem a sima bónusz ládám is ennyi volt. A többiről sajnos fogalmam sincs. SnéDóri ID: 56643292. Köszönöm.

5. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelenleg még zajlik a TOP jutalmainak jóváírása, így lehet az, hogy nem érkezett meg hozzád minden, amire jogosult lennél a helyezésed alapján.
    Amint lezajlik a jutalmak jóváírása jelezni fogunk a gyakorlatnak megfelelően. Ha a visszajelzés után is hiányozni fog neked valami, akkor kérlek jelentkezz majd a Segítségkérő topikok valamelyikében.
    További jó játékot!

Sylja és SnéDóri kedveli ezt.
  6. Judit613

Judit613 Haladó

Koszonom szepen!
    Most jo nagyot csalodtam, azt hittem, csak nem talalom oket.

7. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Kedves Modi!
    Mostanában többször utaztam a távol lakó unokámat meglátogatni, és a vonaton telefonon szoktam a farmon a legfontosabb dolgokat elvégezni. Ez egyrészről jó, mert nem maradok el, másrészt viszont nagyon szemrontó. A legutóbbi látogatásomkor kipróbáltam, hogy unokám tabletjén lehet-e farmozni? Legnagyobb meglepetésemre lehetett. Ezért úgy gondoltam felesleges laptopot is cipelnem, de most hogy szintén náluk vagyok, ugyan azon a tableten nem töltődik be a farm. Azt gondoltam, hogy mivel mindkét kütyű androidos, elvileg futnia kéne rajta a farmnak is. Mit gondolsz erről? Bocsi, ha butaság, de nem értek ezekhez a dolgokhoz, 75 éves vagyok.
    Megköszönöm, hogy elolvastad a kérdésemet, és hálás lennék, ha eligazítanál.

8. Dolphin

Szia,
    a tableten ugyanúgy szükség lehet takarításra, mint a laptopon, számítógépen, illetve az újraindítás is segíthet. A játék alapvetően számítógépre lett tervezve, s egy ideje dolgoznak a Központban az Applikáción, amely béta verzióban elérhető már az adott szolgáltatóknál, letölthető (akár telefonra, akár tabletre)
    Az, hogy böngészőt használva melyik telefonon, tableten működik a játék, az a telefon / tablet tulajdonságaitól függ. Ebben így nem tudunk Neked segíteni (saját tapasztalat, hogy az újabb telefonokon, nagyobb kapacitással bíró telefonon működik nálam, a régebbi telefonjaimon csak talicskázó barikat tudtam elővarázsolni).
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

.hangyóca. kedveli ezt.
  9. soresne

soresne Fórumgróf

Sziasztok !
    A fórum játék második napi nyertest hol lehet olvasni ?

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Részlet Kazimir CT ismertetőjéből:
    "Az ellenőrzés miatt nem fogjuk a nyerteseket naponta közzétenni, csak hetente egyszer, minden hétfőn az előző heti nyerteseket. A nyeremények jóváírása is ekkor történik meg. Ettől függetlenül az előző napi nyeremények felfedése naponta meg fog történni az eredeti tervek szerint, nyertes megnevezése nélkül.

Ezek a szabályok 2024.12.02-től lépnek életbe."

A teljes ismertetőt az alábbi linken olvashatod el:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fórum-adventi-kalendárium-2024-ismertető.25655/#post-1415231

Dolphin és soresne kedveli ezt.
  11. szupernagyi1960

szupernagyi1960 Utánpótlás-írogató

Nem tudom jó helyre írok - e később vettem meg a szezon bérletet. Az utolsó kérem gombra hiába kattintok nem tűnik el..

szupernagyi1960 ID: 7759486

12. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelenleg nincs egy ellenőrzésre jogosult kolléga sem a közelben. A kérdésedet továbbítottam, addig is türelmedet kérem.

13. szupernagyi1960

Köszönöm szépen!

Utoljára szerkesztett: 5.12.24
  14. szupernagyi1960

Köszönöm a segítséget! Kész van eltűnt a kérem gomb.

Dolphin kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    köszönjük szépen visszajelzésed.
    Az utolsó, 40. sor többször ismételhető, így ha azt többször teljesíted, s azt követően veszed meg a bérletet, akkor többször kell megnyomnod a "Kérem" gombot, mert annyiszor kell az ajándékot utólag átvenni, ahányszor a szintet teljesítetted.
    További jó játékot!

kigyo51 és Luminary kedveli ezt.
  16. Tama9

Tama9 Utánpótlás-írogató

Sok-sok évvel ezelőtti dekorációs tárgyak, "Repülő szán" és "A száguldó szán" grafikája működik még? Kihelyezés után az egész területen átvágtatott a Mikulás rénszarvas szánon.

Gazda: Tama9 ID: 2548217

17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos ezeknek az animációknak a pótlása még mindig nem történt meg. Ahogy ezt már korábban is írtuk, az Unity bevezetésekor ezek az animációk kikerültek a játékból.
    Amint lesz a kérdéssel kapcsolatos bármilyen változás, tájékoztatni fogunk, az eddigi gyakorlatnak megfelelően.
    További jó játékot!

Tama9 és Dolphin kedveli ezt.
  18. apumbiapa

apumbiapa Fórum ismerője

Sziasztok!

A kandallós eventet végig megcsináltam mégis azt jelzi hogy nincs hozzávalóm ( keksz 149 db volt, most egy sincs ). Legyetek szivesek utánna nézni. apumbiapa ID: 17884801

19. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Mivel a megvásárolt kosárban volt elég malomtermék, így arra nem kellett kekszet használnod, de a 10. feladathoz igen. Aratásból és a Varázsfákból összesen 149 kekszet gyűjtöttél be eddig. A 10. feladatot már egyszer teljesítetted, ezért megkaptad a szint jutalmát, 1 db Farmanyagos láda I-et. Ez a szint többször teljesíthető, így már oda ismét beadtál 49 db kekszet és a 205 db eventnövényt (mályvacukorbokor) 2024-12-06 07:17:03 - kor. Még 51 db felröppenőt kell beadnod és ismét kapsz egy Farmanyagos láda I-et.
    Vagyis, nem tűnt el semmid, hanem beadtad a haladási sáv 10. feladatába.
    További jó játékot!

kigyo51, Dolphin, apumbiapa és még 1 ember kedveli ezt.
  20. apumbiapa

apumbiapa Fórum ismerője

Köszönöm hogy utánna néztél és megnyugtató hogy minden rendben. Event kezdés előtt mégegyszer elovastam a leírást de ezek szerint nem elég alaposan. Valahogy elkerülte a figyelmemet arról hogy az utolsó szint töbször ismételhető.

További kellemes napot.

Luminary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.