Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Szia!

Kérek segítséget, mert nem találom a Kockavető pohár támadás dekoromat. Az eventet fullra végig csináltam, és a többi megnyerhető dekor meg van. Előre is köszönöm, ha megkeresed nekem.

Gazda: kbetti9393 ID: 19838141

2. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a kliens MAC gépre való letöltése megoldódott-e? Köszönöm.

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nagyon köszönjük, hogy a megfelelő helyre hoztad a problémát és képet is hoztál, segítségül. :)

Egyvalamit még nem próbáltunk:

Ellenőrizd, hogy melyik verziót használod.
    Jelenleg az 1.3.2 az aktuális verzió száma, ezt belépéskor a bal alsó sarokban tudod ellenőrizni.
    Amennyiben egy régebbi verzió van a gépeden, akkor töröld a klienst mindenhol -letöltések, programok, lomtár - majd egy Ccleaneres géptakarítás után telepítsd újra.

Jelezz vissza, hogy sikerrel jártál-e.

mucinéne és Luminary kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

A Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján.
    Van egy hivatalos applikáció, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is.

Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani amint a központ erre utasítást ad.
    Jelenleg további információkkal nem tudunk szolgálni.
    Köszönjük a megértéseteket!

Sali~*.* és kigyo51 kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a Kincses szigeten megtalálod, középtájon. - a Jack ajándéka fölött keresgélj.

Swartsch, -ágianyu33- és kbetti9393 kedveli ezt.
  6. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Szia, nagyon szépem köszönöm, neked és a kollégádnak is. Így ki tudtam tenni a felhőre.

smoldering, Othep és Luminary kedveli ezt.
  7. mucinéne

mucinéne Fórum-zöldfülű

Sajnos semmi nem változott. Ez az aktuális verzióm. :-(

8. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Köszönöm válaszod, azonban nem a mobilis verzióra lettem volna kiváncsi, hanem a laptopra / asztali gépekre. Ha eddig - 4 év alatt nem született MAC-re fejlesztés valószinűeg van vagyunk célközönség :)

Viri

9. mucinéne

mucinéne Fórum-zöldfülű

Firefoxon megy. Egyszer ott is elakadt, de utána ment megint.

10. Othep

Bár valamennyire megnyugtató, hogy Firefox-on tudsz játszani, azért mégis azt javaslom, töröld és telepítsd újra a klienst, ahogy javasoltam korábban.
    Ez általában meg szokta oldani a klienssel kapcsolatos problémákat.
    Természetesen jelezd nekünk, ha az újratelepítés után is akad gondod.
    Köszönöm a türelmedet. :)

Luminary kedveli ezt.
  11. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Az pizzás játékban lejátszottam 53 játékot, mutatja is, de az 52. játékot nem pipálta ki és nem is adta oda a szezon pontokat. Utánanéznétek? Köszönöm szépen!
    Gazda: csillaglili55 ID: 31659778

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    itt találod a szombati Közleményt a hibával kapcsolatban, s a nemrég írt friss közleményt is - ha még játszol Mini-játékot, akkor a következőnél fog az SZJP jóváírás megtörténni, ha nem tervezel többet játszani, akkor kérned kell a megjelölt topikban a jóváírást.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-a-mennyei-rámen-eventben.25705/
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és csillaglili55 kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    MAC kapcsán nincsen frissebb információnk a klienshez kapcsolódóan.
    Megértésedet köszönjük!

14. Judit613

Judit613 Törekvő

Sziasztok!

Szeretenem a szuvenirjaimbol negyet megtalalni, de nem sikerul. Ehhez kernem a segitsegeteket!

Ime a lista:

- Anyak napi szuvenir
    - Csillagszoro szuvenir
    - Onesie szuvenir
    - Husveti nyuszi szuvenir.

A segitseget elore is halasan koszonom!

Gazda: Judit613
    ID: 23995173

15. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

Szia
    Elnézést kérek,a napi ajándékozásnál a farmnevem hiányosan küldtem el!
    ID:7040433 tanya1026 a helyes, a tanya név a rossz!
    Segítséget szeretnék kérni,mert nem tudtam törölni.
    Nagyon szépen köszönöm!

16. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Köszönöm szépen, közben jóváírták.
    További szép napot!:)

Dolphin kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján az alábbi információkkal szolgálhatok - a szuveníreket a 39. szinten lehet megszerezni a Szezonok során:
    - az Anyák napi szuvenírt nem szerezted meg, a 37. szintig jutottál abban az Anyák napi szezonban
    - a Csillagszóró szuvenírt sem szerezted meg, a Csillagszóró szezonban csak a 12-es szintig jutottál
    - az Onesie szuvenírt sem sikerült megszerezned, ezt a szezont a 27-es szinten zártad
    - s sajnos a Húsvéti nyuszi szuvenírt sem sikerült megszerezned, a 31-es szintig jutottál ebben a szezonban.

A Szezonok csevegőjének első posztjából eléred a Szezonok ismertetőjét, ha szükséged lenne rá.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezon-eventek-csevegője.18681/

Az első felhősorhoz kapcsolódó szuvenírek már megjelentek a Farmáruda kínálatában, vélhetően a későbbiekben a többi szuvenír is be fog kerülni, így majd lesz lehetőséged pótolni a hiányzókat - arról nincs információnk, h milyen gyakorisággal érkeznek majd a kínálatba újabb szuvenírek.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    köszönjük jelzésedet, továbbítottam az illetékeseknek!
    Megértésedet köszönöm!

19. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

Köszönöm szépen!
    tanya1026

20. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia kedves aktuális modi :)
    Top csomaggal kapcsolatban szeretnék ellenőrzést kérni. Az ezüst csomagot sikerült megszereznem, a dekorok és a titkos fák megérkeztek. Viszont neonólak ládája 1 nincsen a menüben, és szerintem a sima bónusz ládám is ennyi volt. A többiről sajnos fogalmam sincs. SnéDóri ID: 56643292. Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.