Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szmore362

szmore362 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm szépen a segítséget :inlove:
    És Boldog Új Évet kívánok Neked és a csapat minden tagjának :inlove:

Othep kedveli ezt.
  2. kotkoda53

kotkoda53 Járnitanuló

Szia mindenkinek! Valaki tudna segíteni,hogy a karácsonyi fonalnál hogyan lehetne kirakni hogy minden a helyére kerüljön. Olyan össze vissza adja hogy mit hová hogy sehogy nem jön ki. Egyik nap egyik kedves játékos írta hogy hogy lehet de sajnos nem írtam ki,így nem tudom teljesíteni,és csak a csillagos érmét kapom. Köszönöm a segítséget,előre is.

3. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Az eventcsevegőben nagyon sok pálya megoldása fent van már.
    Pl. itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró-eventcsevegő.25786/page-28#post-1427396
    Olvasgass vissza, meg fogod találni Te is.
    Jó játékot!

Dolphin kedveli ezt.
  4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Itt találsz segítséget:
    Videók:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró-eventcsevegő.25786/page-23#post-1426807

Képek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró-eventcsevegő.25786/page-22#post-1426720

A játék szabályait itt találod: https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/#post-1422740

:)

Dolphin, kigyo51, smoldering és még 1 ember kedveli ezt.
  5. vinczécsi

vinczécsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lányom elmagyarázta végül is amit nem értettem a ládás játékban.....
    ID 45980570

smoldering, Othep és Sylja kedveli ezt.
  6. dani1013

dani1013 Utánpótlás-írogató

vedd könnyedén dekort szeretném ha megkeresnétek DANI1013 ÉS A SZÁMOM 38415832 Köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.24
  7. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

"Gördeszkás kavargás" nekem nem ad 3db müzlistálat vagy mit, miért?
    Oldalában az van, de 2 accon sincs belőlük semmi ajándék hiába plusszos.

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A csevegőben kérdeztem Tőled, hogy nézted-e a "Lássuk" gomb alatt.
    Egyébként farmnév és ID nélkül semmit se tudunk ellenőrizni.

9. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Gazda: Ganéj1 ID: 22117904
    Köszönöm előre is ! másik acc a Gazda: donkartacs07 ID: 9741269
    természetesen átnéztem őket, de nincs nyoma

10. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Lehet, hogy úgy működik, mint a Színes káosz? Nem ládát ad, hanem egyből kekszes tálat, amivel egyből indíthatod a játékot, nem kell ládát bontani.

farmerSS kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Itt kaptál választ már: https://board-hu.farmerama.com/threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.19461/page-15#post-1427254

Most hoztam képet is: upload_2024-12-28_10-41-47.png

Ha esetleg nehezen találsz vissza a korábbi írásaidhoz, had segítsek:
    Egy korábbi hozzászólásodhoz úgy "találsz vissza", hogy a fórum jobb felső sarkában az Értesítések fülre viszed az egered, ami akkor lenyílik, és megnézheted, ki válaszolt a hozzászólásodra.
    Kattintasz a zöld szövegre, és a kattintás odavisz.

12. Othep

Szia.

Erre gondoltál?

upload_2024-12-28_11-18-19.png

És ez az, amire írtad egy másik topikban, hogy már megtaláltad?

Kérlek, máskor jobban, több mondattal, bővebben fejtsd ki, hogy mi a problémád.
    Add meg pl. a feladatsor nevét, vagy hogy mi az, amit vársz, vagy amire számítasz, de nem jött meg.
    Sajnos, nem vagyunk gondolatolvasók, és egy odavetett mondatból nem biztos, hogy rájövünk a problémára.

Arra is ügyelj kérlek, hogy ne két különböző topikba írd a problémát és a visszajelzést, pláne idézet nélkül, mert nagyon megnehezíted a dolgunkat.
    Meg tudod keresni saját hozzászólásodat:
    A fórum főoldalán a jobb felső sarokban van egy keresőmező.
    A Tag írta mezőbe belekattintasz, és beírod a farmod pontosabban a fórumnevedet (néha e kettő eltér.)
    Kattints a zöld Keresés gombra.
    Kiadja az összes hozzászólásodat.
    Rákattintasz arra, amelyiket keresed, és odaugrik.

upload_2024-12-28_11-32-36.png

upload_2024-12-28_11-33-52.png

Köszönjük,ha ügyelsz erre. :)

Dolphin, kigyo51, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  13. Othep

A kolléga elvégezte az ellenőrzést:

Ganéj1 ID: 22117904 - 39 db kekszes tálad van jelenleg.
    A dekor aratásakor a minijáték ablakában, vagy a pajtában az egyebek fülön tudod ellenőrizni, hogy megkaptad-e a kekszes tálat. Javaslatunk a sütik, gyorsítótár törlése is.
    Jelezz vissza kérlek a következő aratáskor, hogy rendben megkaptad-e a kekszes tálakat.

upload_2024-12-28_11-45-35.png

upload_2024-12-28_11-44-38.png

donkartacs07 ID: 9741269 Ezen a farmon is ugyanaz a helyzet.
    Szintén 39 kekszes tála van, ellenőrizd a következő aratásnál.
    Jelezz vissza, ha továbbra is úgy gondolod, hogy nem kaptad meg a kekszes tálat.
    Érdemes egy frissítést, sütik, gyorsítótár törlést is elvégezni.

upload_2024-12-28_11-53-4.png

upload_2024-12-28_11-53-53.png

kigyo51, Sylja, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  14. donkartacs07

donkartacs07 Fórum biztosa

Az lehet hogy valami által később megkaptam a 3 "müzlis tálat" vagy mit, de akkor per pillanat nem, de legközelebb meglesem, hogy hátha a karácsonyfa nyitásakor íródott hozzá valamiért. Fura mindenesetre.

Othep kedveli ezt.
  15. Othep

Rendben.

Mivel már készen vagy a kirakóssal, és nem ismerem a további szándékaid a dekorral kapcsolatban, felhívom figyelmedet erre az infóra, az ismertetőből:

Figyelem!
    • A "Színes káosz (+)" nevű dekor, az event ideje alatt nem 5x szupertrágyát hanem 1x Díszdobozt ad!
    • A "Gördeszkás kavargás (+)" nevű dekor, az event ideje alatt nem 2x szupertápot hanem 3x Kekszes tálat ad!
    Az event végét követően adja mindkettő dekor kizárólag azokat a plusz ajándékokat, amelyek olvashatók az ismertetőben megtalálható táblázatban!
    Amennyiben az event ideje alatt aratjuk az említett dekorokat, az aratási lehetőségek fogyatkozni fognak és az event végével sem indulnak újra!

Vagyis, ha inkább a szupertápokra van nagyobb szükséged, mint a visszaváltási értékekre, akkor az event hátralévő idejében már ne arasd többször a Gördeszkás kavargást.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/#post-1422743

-ágianyu33-, Luminary és Kuzdern kedveli ezt.
  16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az adventi kalendáriumból, a ládák nálam nem nyiltak meg még tegnap sem, mára meg már eltüntek,Mit csináltam rosszul?
    magdi06 ID:10570559
    Előre is köszönöm.

17. Othep

Szia.

Tegnap éjfélig lehetett átvenni az ajándékokat. 3 + nap volt az átvételre.

Kollégám ellenőrzése alapján sajnos gyakorlatilag csupán 4 napon vetted át az ajándékokat 1, 2, 3, 6.
    Pedig 24 napon át volt 1-1 ajándék.
    A végső ajándék abban az esetben volt nyitható, ha a megelőző összes, 24 napi ajándékot átvettük már.

Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/adventi-kalendárium-2024-december.25699/#post-1424631

-ágianyu33- és magdi06 kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

KÖSZÖNÖM SZÉPEN, DE NEM értem, mert végig kattingattam minden nap, de semmit sem kaptam.akkor igy jártam! volt mikor 2x is bementem kattintani az ajándékra.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.24
  19. Othep

Pontosan nem tudom, mi történt.
    De ha rákattintottál hetente a zöld Begyűjtés gombra, utána még át kellett venni az aktuális napi csomagot.
    Aranyszínű, villogó karikákkal igyekeztek is felhívni magukra a figyelmet.
    Talán ezt mulasztottad el.
    Mindenesetre azonnal jelezni kell, ha valami nem rendben levőt veszel észre.

kigyo51, -ágianyu33- és magdi06 kedveli ezt.
  20. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a dec. 24-én jelzett hibának utána néztetek-e?

Farm név: Nelli60 ID: 2744989

Mint írtam a hiányzó dekor keresést úgy szerettem volna megoldani, hogy töröltem az előző mentést a házi kedvenc futtatóban és csináltam egy új mentést. Aztán töröltem az összes ott kihelyezett dekort. Utána a keresőbe beírtam a keresett dekor nevét, de mivel nem volt ott azonnal vissza akartam állítani az előzőleg mentett állapotot, de mint az szabad szemmel is látható, eléggé hiányosra sikeredett. Kiírt a gép egy jó hosszú listát, hogy mit nem tudott visszaállítani, mert már nincs a raktáramban, amit nem tudtam értelmezni, hiszen kb. 1 perce töröltem és tettem raktárba őket. Más műveletet pedig nem csináltam velük, csak töröltem, majd vissza akartam állítani. Akkor ígéretet kaptam, hogy 2-3 nap múlva tudtok vele foglalkozni. Vártam türelmesen. Az imént kipróbáltam és minden ugyanúgy van. Vagyis nem állítja vissza a gép a mentett állapotot. Csak jelzem, hogy a múzeumok is teljesen tele voltak rakva bónuszt adó tárgyakkal. Nagyom megköszönöm, ha tudtok segíteni.

DetoX666 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.