Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Fejlesztés közben elveszett az Okosfüles laborja, miközben a most nyert függönyöket szerettem volna feltenni. Egy margaréta pörög a dekor helyén.
    Segítséget szeretnék kérni. (ki- -beléptem, a margaréta maradt sajnos) Chrome-ban játszom.
    Köszönöm :)
    Gazdaneve: -gyöngy-581
    ID: 40951777

2. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Én is jeleztem ,nekem is csak forog a virág. De az időkorlátos feladatok fülecskéje is hiányzik.:D na nem mintha nem tudtam volna elvégezni az eventet :D

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a visszajelzést. Látom, hogy már elolvastad az okát. A javításig türelmedet kérjük.
    További jó játékot!

Swartsch és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. Luminary

Szia!

Itt kaptál választ a hozzászólásodra:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-31#post-1440339

Kérlek, hogy ne írj több topikba ugyanazzal a hibával kapcsolatban. Amennyiben másik problémát jeleznél, akkor is van lehetőséged a korábbi hozzászólásodat bővíteni, bal oldalon, alul a Szerkesztés gombra kattintva.

A nyilacskáról a csevegőben írtam korábban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ezer-és-egy-lovag-event-csevegő.26074/page-3#post-1440298

További jó játékot!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  5. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

NINCS A PIACON KAKI!

6. Luminary

Szia!

Ne kiabálj velem! - ugye tudod, hogy a csupa nagybetű az internetes kommunikációban kiabálásnak számít?

Ilyenkor ott kell kattogtatni és vadászni a trágyára. Mint a régi szép időkben.
    Sok sikert!

*Gizus*, genka53, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  7. GN12

GN12 Haladó

Sziasztok
    Új laptop-ot szeretnék venni. Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen, hogy a játék normálisan működjön rajta?
    A segítséget előre is köszönöm.

8. Luminary

Szia!

Ilyenkor mindenki a sajátjára esküszik. Éppen ezért nem a sajátomat hozom példának. Fontos a memória mérete és a processzor. Az op.rendszer (Win11) memória igénye nagy, tehát érdemes a 16,0 GB RAM-mal szerelteket előnyben részesíteni. Intel CORE processzorral sem lehet nagyot hibázni. I3-I5-I7 közül bármelyik. Léteznek külön Gamer laptopok, érdemes azok között nézelődni.
    Egy ilyen paraméterekkel rendelkező gép már jónak mondható és még nincs árban sem elrugaszkodva.

Intel® Core™ i5-12450H Processor (12M Cache, up to 4.40 GHz) • Operációs rendszer nélkül • 16GB DDR4 3200MHz RAM512GB M.2 PCIe SSD + 2.5" SATA hely • 15.6" FullHD (1920 x 1080) matt IPS-szintű LCD (144Hz) kijelző • NVIDIA® GeForce™ RTX 3050 4GB GDDR6 grafikus vezérlő • 1000Mbps RJ45 (1 db) • Wi-Fi 802.11 ax • Bluetooth 5.3 • HDMI (1db) • USB 3.0 (3db) • USB-C 3.0 (1db) • HD webkamera

Természetesen van ettől jobb és jóval drágább is. A karbantartás, takarítás még az erős gépekre is ráfér. Az internet/ hálózat is fontos. Számít, hogy milyen csomagra szól az előfizetés, milyen az internet sebessége. A legkisebb csomag nem fogja támogatni a játékunkat.

Azt javaslom, hogy webáruházakban nézelődj, ahol pontos leírást találsz a gépekről. Így, amikor vásárlásra adod a fejed, már képben leszel, hogy mire figyelj. Egy áruházban jól néz ki, hogy akciós a laptop, csak sajnos, lehet, hogy az nem arra való, amire használni szeretnénk.

Ez egy vélemény. Érdeklődj másnál is. Remélem jól sikerül az új laptop beszerzése és sok örömöd lesz benne.

genka53, Swartsch, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  9. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Vettem nagy csomagos Orion talányos fát, és nincs a pajtámban. ID számom: 15360059. valibori69 Kérlek segítsetek. :(

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A vásárlások után mindig tanácsos megejteni egy ki- belépést a játékba, hogy a vásárolt dolgok a helyükre kerüljenek.
    Ne egy konkrét csomagot keress, hanem a Láda / Fa ikon alá kerül 3O db Orion talányos fa: upload_2025-3-8_10-7-21.png
    Illetve 1 db Kopasz ciprus fa.
    Használd a keresőt egy név, vagy névrészlet beírásával, hogy megtaláld a keresett dolgokat.

Elvittem ellenőrzésre a problémát, de jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, megérkezéséig szíves türelmedet kérem.
    Ha addig megtalálnád a csemetéket, kérlek, jelezz vissza.

11. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Így sikerült. Köszönöm szépen. :)

Othep kedveli ezt.
  12. Othep

Szívesen.
    Köszönöm a visszajelzést, örülök, hogy megtaláltad a fákat. :)

Sali~*.*, valibori69 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. belovics57

belovics57 Járnitanuló

Az utóbbi időben több fám is eltűnt a farmomról .A főfarmon hárs fák mind eltűnt a fejlesztések meg vannak a fák eltüntek.A baháról achacha legalább 10db csillaggyümölcs több mint 10 db és gránátalmafa pár db a fejlesztések meg vannak.

14. Othep

Szia.

Látatlanban azt tudnám mondani, hogy beadtad a Gyopárvölgyben az Átalakítóba Zöldüzemanyag-gyártáshoz, esetleg elcserélted őket.
    Ellenőrzést csak farmnév és ID-számod ismeretében tudunk végezni.
    Kérlek, add meg ezeket.

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. belovics57

belovics57 Járnitanuló

ID:5689256

Az achachafánál emlékszem, hogy előfordult 1 elkapkodott manőver de a többi fánál nem a hársakra különösen vigyáztam

AZ achachafanál cseréltem párat azt hiszem 6-7 db csillaggyümölcsfákat visszont gránátot nem a hársakra pedig nagy gondom volt. az egyik event kért hárs termést akkor volt kint 4db csak a fejlesztések vannak meg. id:5689256

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.3.25
  16. Othep

Köszönöm az adatokat.
    Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Mivel jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, szíves türelmedet kérem.
    Amint lehet, jövök az eredménnyel.:)

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. belovics57

belovics57 Járnitanuló

Meg vannak a hársak köszönet érte

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.3.25
  18. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Létezik olyan hogy törléskor szétesik a dekor? A hegedű virtuóz,a rockgitár, szupergitár, és a vérbeli trombitásnak csak a függönyei vannak a dekoroknál?! Hol lehetnek az alapdekorok? Köszönöm ha ránéznétek! id:21356122

19. Luminary

Szia!

A keresett dekorok az Erdei tisztáson vannak a Múzeumokban. Mivel mindegyiket csak 1. szintre fejlesztetted, így további 3-3 fejlesztés a raktáradban van, a váza ikon alatt.
    upload_2025-3-9_1-15-55.png upload_2025-3-9_1-18-3.png

További jó játékot!

Swartsch és farmeres53 kedveli ezt.
  20. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Nincs a piacon trágya! Miért kell ezzel is játszani?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.