Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezt a hírlevelet már nem fogod megkapni. Ha most aktiváltad a Hírlevél küldést, akkor a jövőben már meg fognak érkezni a Hírlevelek, egyedi ajándékkódok.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

2. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! megvettem az egyik bónusz csomagot de a felhőre nem enged semmit kitenni. Kérem a segítségedet! köszönöm Keresztanyu51 ID 34351982

3. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Learattam mind a 6 örát de a minijátékot nem tudom játszani ,lakat van rajta! mi

van ilyenkor? Id21356122 Kellemes ünnepeket

4. Dolphin

Szia,
    a Felhősort akkor kapod az Édes húsvéti ajánlatban, ha mind a 4 csomagot megveszed, az a 4. csomagban található - a csomagokat csak egymás után sorrendben lehet megvásárolni.
    Itt tudod az ismertetőt újra elolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Édes-húsvéti-ajánlatok.26240/
    Eddig a Színes húsvéti ajánlat csomagot vetted meg.
    További jó játékot!

Swartsch és aida2330 kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia!
    Amíg nem húzogatod fel a mezőkbe a 3 különböző elemet, addig a lakat a sorvégén ott marad. Amint a megfelelő kombinációt létrehoztad a 3 elemből, a lakat le fog kerülni és zöld lesz a gomb, ha rendelkezel Plazmagömbbel. (a kép illusztráció, nem Nálad készült)

Sok sikert a folytatáshoz!

6. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Köszönöm szépen!

7. vasaló57

vasaló57 Járnitanuló

Szép húsvét reggelt mindenkinek!Ma reggel 4 plazmagömböt arattam,sajnos nem kaptam meg.Megnéznétek! Köszönöm előre is.
    vasaló57 ID: 31197950

8. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Kellemes ünnepeket kívánok!
    Nem kaptam meg a jutalmakat 6 db laboros játék után ma 06.34 kor játszottam le,
    a Csillagos érme nem került jóváírásra. 6 játék után ugyanannyi 70 Csillagos érmém van.

Gazda: donkartacs07 ID: 9741269

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Az Ünnep miatt hosszabb időt is igénybe vehet az ellenőrzés.
    Szíves türelmedet kérem. :)
    Boldog Hüsvétot. :)

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  10. Othep

Szia.

Áthoztalak ide egy Segítségkérő topikba a Panaszládából, mert azt nem segítségnyújtásra hozták létre: sokkal később kaphatsz segítséget a szokásosnál, ha abba írsz.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Az Ünnep miatt hosszabb időt is igénybe vehet az ellenőrzés.

Addig segítségül: A Pajtában mindig ellenőrizhető a számuk (valamint a játékindító gombon is), és a Plazmagömbökkel a laboros minijátékot tudod elindítani.
    Át kell menned a Csikosarcú nyuszihoz a Laborba (Tudományos Állomás), egérrel behúzni 3 kémcsövet a helyére és, ha van Plazmagömböd, akkor bezöldül a jóváhagyó gomb.
    Boldog Hüsvétot. :)

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. marti3883

marti3883 Junior szaki

Sziasztok! Tegnap vettem egy E-nyuszi tojást, most szerettem volna kitenni, de nem találom sehol. Utánanéznétek légyszi?
    Köszönöm!
    marti3883 ID: 4203703

12. Othep

Szia ismét.

Kollégám ellenőrzése szerint:
    Összesen 6 db játékot játszottál le, ebből 3 db játéknál kaptál csillagos érmét.
    A fennmaradó 3-nál azért nem, mert olyan kombinációkat játszottál le az adott sorozatban, amit korábban már megtettél.
    2025-04-20-án (ma) 06:30:08: +10 csillagos érme
    2025-04-20 06:30:24: +15 csillagos érme
    2025-04-20 06:30:30: +15 csillagos érme

Én az első körben még jegyzeteltem, nehogy 2x tegyem meg ugyanazt a kombinációt.
    A második körtől oldalt már segít a játék, hogy a 6 féle kombinációból mi készült el.
    (3 dolgot csak 6 féleképpen lehet variálni)

Itt olvashatsz a jutalmakról: https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446428

13. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Kellemes Ünnepet kívánok.

A Gyűjteménynél, és a Titkos tanyánál felgyorsítottam az időt, amit le is arattam. Viszont nem kaptam meg érte a plazmagömböt.

ID:22955675

14. Othep

Szia.
    Nem lehetséges, hogy géppel próbáltad kirakni?
    A tojásokat a munkások nem látják. Kézzel helyezd ki.
    Kértem egy ellenőrzést a számodra, de az Ünnep miatt ez hosszabb időt is ígénybe vehet.

Boldog Húsvétot. :)

Kiegészítés 12:08-kor:

Az ellenőrzés szerint a tojás a szokott helyén a Láda / Váza ikon / Dekorációs tárgyak fül alatt várakozik:

upload_2025-4-20_12-10-4.png

Dolphin, Luminary, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint ma 06:30-kor a mezőkről összesen 6 db Plazmagömböt arattál, és mind a 6 kelléket eljátszottad ma 06:34 és 06:36 között.

(A Pajtában mindig ellenőrizhető a számuk valamint a játékindító gombon is.)
    Boldog Húsvétot. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. vasaló57

vasaló57 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
    Megnéztem a pajtában a plazmagömböket, és sajnos egy darab sincs, pedig 8 darabnak kellene lennie, a 4 aratás miatt.
    Szép Húsvétot.

17. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Szia!

A reggeli rendben volt, de én 11-12 között gyorsítottam a 24 órásat be, 1-1 malomtermékkel. Erről lenne szó.

18. Othep

24 órás időzítő nincs a játékban, csak 20 órás.
    És a 20 órásak Csillagos érmét adnak, melyet az eventboltban válthatsz be.
    Minden szinten egy Csillagos érmés és egy Plazmagömbs időzítő van.
    Kérlek, tanulmányozd át az eventismertetőt: https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446423

Dolphin kedveli ezt.
  19. Othep

Szia ismét.

Amikor elvégezték az ellenőrzést, épp ez volt a helyzet:
    2025-04-20 (ma) 07:24:28-kor arattad le a mezőt, megkaptad a 2 játékhoz szükséges kelléket és 07:24:54-kor és 07:25:01-kor le is játszottad a 2 játékot.
    A többi kelléket is eljátszhattad már.
    Azt se feledd, hogy a szinteken egy Csillagos érmét adó, és egy Plazmagömböt adó időzítő van.
    Tehát szintenként csak 2 Plazmagömböt kaphatunk, azaz a 3 szintért (ha már fel van oldva és összesen) 6 db-ot.

Szép Húsvétot. :)

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  20. bencerancs01

bencerancs01 Járnitanuló

Szép napot
    azt szeretném kérdezni, hogy az üvegházban mikor elindítok 1 nemesítést kilépek és újra megnézném mondjuk , hogy mennyi idő van még hátra, vagy törölném stb. nem látható ! csak ha befejezett fázisban van a nemesítés. köszönöm. ha megnezitek.
    bencerancs01 ID: 17505804

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.