Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok,
    szeretném megkérdezni, hogy a mogyoróvajas süti receptjét hol tudom megszerezni? Mert hiába vagyok a pékségnél az 5. szinten, nem látom a receptet a pékműhelyben.
    Köszönöm szépen

2. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Kedves Dolphin, nagyon köszönöm a választ :)

Szia kedves Szomszi!
    Ez a recept 2024. 02.08-i Szerelem cukrászata eventben volt elérhető.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.7.25
    Fätum kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaa :))) Köszönöm szépen :) Sajnos én akkor nem játszottam, ezért nincs akkor meg nekem. Fene vigye el :( Néztem a piacot, ott sincs. Na mindegy. Majd megoldom.
    Köszi Drága, puszillak :)

Chate-farm kedveli ezt.
  4. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Eddig 7+1 pannim volt, most meg csak 6 van amit kihelyezhetek. Elképzelni sem tudom, hova lehetett a hetedik! Megnéznétek?
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    egy Páncél Panni kint áll a Baha ültetvényeden. Fent középtájon fogod megtalálni, ha jól körülnézel.
    További jó játékot!

Éva0315 kedveli ezt.
  6. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm a segítségedet! Még így is alig találtam meg! Elképzelni nem tudom, hogy tudtam odarakni!

7. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Segítséget kérek!
    Az Esőerdőben elültettem a 15 db romantikus rózsát Kacsa katával, szupertrágyával, trágyával és vízzel. Beérése után learattam, de a visszaültetésnél üres részt mutat a vetőtáblán. Ki-, beléptem eredmény nélkül. Szeretném megtudni, hova került a beérett és learatott romantikus rózsám? Farmnév : franyo121 ID : 36281016.

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos a Játék naplójában nincs olyan adatunk, hogy mi volt a földedbe vetve, mikor mit arattál.
    Amit látok, hogy az event indulása után az első belépésed 2025-07-03 15:25:38-kor volt, ekkor megkaptad az event kezdőkészletét.
    Jelenleg 120 Romantikus rózsa van elvetve a földben a Bahama ültetvényen. Ezeket a magokat 2025-07-03 17:18:11-kor vetetted el, és 2025-07-03 21:18:12-kor fogod tudni legközelebb aratni. Ha a 8 termést arattál egy - egy mezőről, akkor az 15 x 8 = 120, akkor megvannak az eventnövényeid.
    Az Esőerdő területen az event indulása után eddig 3x arattál, 2025-07-03 15:47:11-kor, 2025-07-03 17:17:51-kor, 2025-07-03 17:50:56-kor.
    A meglátásom szerint a második aratás (17:17:51-kor) lehetett amikor a beérett Romantikus rózsákat arattad, s ezt követően a Baha ültetvényen elültetted (17:18:11-kor).
    Én ennél több infót nem tudok hozni Neked, remélem ezeket keresed.
    Sok sikert az eventhez!

franyo121 és lyuk99 kedveli ezt.
  9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a segítséged!

10. szokeerika13

szokeerika13 Járnitanuló

Sziasztok! Gazda: szokeerika13 ID: 6286667
    Már jó ideje csak egy pillanatra villan fel a mérési idő a növényeknél és az állatoknál is. Kérlek nézzetek utána. Előre is köszönöm szépen.

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Kolléga a beállításoknál módosította 2 dolgot.
    Bekapcsolta az egérkurzoros rámutatást és kikapcsolta az Információ mutatása kattintásra lehetőséget.

Majd alul mentette a beállítást.

upload_2025-7-5_15-16-51.jpeg

Ezzel a beállítással látható az információs ablak:
    upload_2025-7-5_15-16-51.jpeg

Ha, nem felel meg így számodra, akkor visszaállíthatod, de akkor ismét nem lesz látható az információs ablak.

Zsuzsikan és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Cincilke

Cincilke Junior szaki

18.50-kor elfogyott a trágyám és rákattintottam a ládákra, hogy kinyissak 50 db-ot. Mielőtt beüthettem volna a darabszámot, egyszerre elszállt az egész, 18585 db, illetve 2000 megmaradt a trágyadombon. Tudnátok valahogy segíteni? Gazda: Cincilke ID: 42602495

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem tudunk segíteni.
    A trágya nem pótolható, sajnos elszállt. :(

-ágianyu33- és cicimsincs kedveli ezt.
  14. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Sejtettem és nem vagyok boldog. Köszönöm a választ. :cry:

15. fmanyika

fmanyika Járnitanuló

Segitséget kérek. új bankkártyám van,és szerettem volna a prémiumtagságomat meg hosszabbítani.Sajos nem tudom,pedig az elmult hónapban síkerült.Nem tudom mi a hiba,segítsetek,Köszönöm fmanyika ID 54274713 ui a supportnak már írtam,de nem lehet elküldeni.

16. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos a fizetéssel kapcsolatos kérdéseket itt a Fórumon nem tudjuk megoldani. Mindenképpen fel kell venned a kapcsolatot a Supporttal. A játékból jelentkezz be, legkönnyebb a banki felületen, a jobb felső sarokban kattints a Supporthoz gombra.
    upload_2025-7-8_13-26-3.png
    Olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a továbbiakban ott fog zajlani a kommunikáció, a kapcsolatfelvételről is ott kapsz visszajelzést. Ha, az automatikusan kitöltött e-mail cím egy korábbi, már nem használt fiókod, akkor azt nyugodtan írd át, a most használatos e-mail címedre.
    Ha, a "nem vagyok robot" igazolásánál akadályba ütközöl és nem tudod elküldenia levelet, akkor szükség lehet állítani a kijelző méretén. Ezt CTRL - , illetve CTRL és egérgörgő használatával megteheted, majd a beküldés után visszaállíthatod az általad kedvelt méretre, CTRL + , illetve CTRL és egérgörgő használatával.
    A Payment supportról olvashatsz az alábbi linkre kattintva:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/
    Kérlek, hogy a sikeres kapcsolatfelvétel után,már ne hozz semmit a fórumra az ott folytatott levelezésből, mert levéltitoknak minősül. A válaszidő adott esetben több időt is igénybe vehet. Kérlek, hogy ne írj több üzenetet ugyanabban a témakörben, mert csak az ügyintézési idő fog meghosszabbodni, mivel megnövekszik az adminisztrációs feladata az ügyintézőnek.
    Sok sikert!

17. fmanyika

fmanyika Járnitanuló

Meg köszönném a segítséget,de nem sikerült. Ki töltöm az űrlapot,ki írja hogy ember vagyok,rá kattintva csak egy fehér üres semmiség jön be.Nincs olyan hogy robot vagyok,és nem is lehet elküldeni.Kifogytam a lehetőségből eddig tartott.Kösz, fmanyika ID 54274713

18. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem tudom, hogy mi lehet a probléma. A "nem vagyok robot" igazolás valójában az Ember vagyok, tehát elnézést, ha félreérthető volt, amit írtam. Ezt kell látnod és az Ember vagyok előtti négyzetbe kell kattintanod, akkor van egy feladat, amit meg kell csinálni. Ezt követően tudsz az igénylés gombra kattintani.
    Ha, csak egy fehér felületet látsz, amikor bekattintasz a jelölőnégyzetbe, akkor valószínű, hogy kisebbre kell venned a kijelző méretét, ne legyen nagyítva!
    Remélem sikerrel jársz!

upload_2025-7-8_16-17-53.png

19. gibart

gibart Utánpótlás-írogató

Szia! Segítenél megkeresni Tüzijátékos standomat? Most szereztem meg a karnevál királynő eventen. Köszönöm!
    ID 2435701

20. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ilyen ID számmal nem találtam farmot, kérlek ellenőrizd, hogy helyes adatokat adtál-e meg és szükség esetén javítsd ki.

Megértésedet köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.