Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Reméljük valaki a BP részéről megüzeni a modiknak, hogy mi volt ez a közel 5 órás farm-fórum elérhetetlenség, akik pedig tájékoztatnak majd bennünket, játékosokat.
    A kárpótlásról ráérnek később is dönteni.

inanna11, -happy58- és mári-néni kedveli ezt.
  2. vampire_hunter

vampire_hunter Fórum ismerője

Sziasztok!
    Én is ugyanígy jártam, reggel arattam betettem egy 12 órás munkásokat, se 11 órakor, de még délután 15.00 órakor sem tudtam belépni. Így megcsúsztam a növényekkel, pedig a finisben vagyok. Most tudtam aratni, mikor hazaértem a melóból. :(

3. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum nagymestere

Végre most be tudtam lépni, de szinte egész nap nem. Sajnos még kellett volna az idő a befejezéshez. Remélem ez a leállás kompenzálva lesz, de nem ajcsival, hanem meghosszabbítjátok az időt annyival, amennyi kiesett !
    Amúgy sehol egyetlen szót sem látok arról, hogy mi történt a játékkal. Eddig legalább volt némi tájékoztatás. Mi történt ma ?

Galadriel kedveli ezt.
  4. Gyildi1974

Gyildi1974 Utánpótlás-írogató

Sajnos nekem még mindig nem működik csak telefonon enged be a játékba....

szabina99 kedveli ezt.
  5. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum nagymestere

Sehol egy kedves modi. Tényleg mi van itt ma ?

6. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Ahogy ti, mi sem tudtunk belépni a fórumra és a játékba sem. Van aki még most sem.
    Elnézéseteket kérem, de így a tájékoztatást sem tudtuk azonnal kitenni:

https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-a-játék-és-a-fórum-elérésében.26852/

Köszönjük a türelmet!​

7. Pinyo70

Pinyo70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A tegnapi leállás miatt elveszett a belépési sorozatom.Van mód a visszaálítására?
    Köszönöm
    Pinyo70
    ID:5102462

8. vivien1216

vivien1216 Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    a játék leállása miatt nem tudom befejezni az időkorlátos-vakondos- feladatot pedig sikerült volna,ha nincs ez a kis gikszer,így a megszerezhető dekor lemarad,ezt esetleg lehetne kárpótlásnak adni, mondjuk minden játékos megkaphatná...

Margareta5261 és babar.bandesz kedveli ezt.
  9. Zoligazda60

Zoligazda60 Fórum-zöldfülű

Kedves Modi! Ma reggel nyolc és negyed kilenc között vásároltam munkásokat. A rendszer a pénzt levonta, de a munkásokat nem kaptam meg. Szíveskedjetek utána nézni. Köszönöm! Zoligazda60 ID:12897922 Segítségedet előre is köszönöm! Üdvözlettel.

10. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Ma hajnalban sem volt elérhető a játék...igyekeztem korán ideérni,hogy még bónusszal letudjam a farmot szedni.Nem sikerűlt,fél hétkor kelt életre a játék.Tegnap délután már jó volt,úgylátszik a nagy javításban még a jót is elrontották.Sajnálom azokat a gazdákat akik az eventtel küzdenek még...

babar.bandesz kedveli ezt.
  11. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    2025-08-01 07:31:31-kor vásároltál utoljára valós pénzért, ekkor egy "Segítő munkások előfizetés-t" vásároltál.
    E dátum óta nem volt tranzakciód.

Ellenőrizd, hogy jó farmra vásároltad-e a munkásokat, ha úgy gondolod, hogy igen, akkor esetlegesen nézz utána a bankodnál, hogy sikeresen végbe ment-e a tranzakció.

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Azt olvastam, hogy a játék javítás alatt, nem működik minden jól.
    Csupán egy kérdésem lenne, az alábbi hiba is javításra kerül?
    Service Unavailable - DNS failure

The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.
    Reference #11.224e1202.1759322072.ef8540e
    https://errors.edgesuite.net/11.224e1202.1759322072.ef8540e

Swartsch, Kuzdern és zoldert kedveli ezt.
  13. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    az <<ITT>> leírtakat mind elvégezted, s azt követően kaptad ezt az üzenetet? Milyen böngészőben játszol? Másik böngészőben is próbáltad esetleg a belépést?
    Köszönjük, ha kiegészíted a jelzésedet még ezekkel az információkkal, hogy továbbítani tudjuk a Központ részére.
    Valamint adj kérlek, Farm nevet és Farm ID-t is.
    Várjuk visszajelzésedet!

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Edge böngibe játszom, vásárolni szerettem volna. Nem próbáltam másik böngészőt. Most visszanéztem és már nem jelenik meg a fenti üzenet, de már nem fogok vásárolni! Süssék meg, amit kifőztek!
    Az azonosító párom: Gazda: Sali~*.* ID: 17695651
    Köszönöm szépen, hogy foglalkozol vele.

Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    ha már Nálad sem jelenik meg, akkor érdemben nem tudok segíteni. De vélhetően a hibaüzeneted összefüggésben volt a problémával.
    Ha netán újra jelentkezne, kérlek, gyere vissza.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Haar-Anna

Haar-Anna Utánpótlás-írogató

Szia! Látom itt van mozgás.Másik topikba írtam de lehet,hogy itt hamarabb kapok választ. Új kártyám van és az elmentet számot hogy tudom átírni vagy az újat aktiválni a vásárláshoz. köszönöm.

17. Dolphin

Szia,
    nem kapsz előbb választ azzal, hogy több topikba írsz. Csak nekünk okozol több munkát :-(
    Amúgy kaptál már választ a kérdésedre, 15 perccel ezelőtt (8 perccel a kérdésed feltevése után):
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmarany-kérdések.19451/#post-1467544
    Minden kérdésre igyekszünk lehetőségünk szerint mielőbb válaszolni, de bármilyen hihetetlen, egyszerre csak egy kérdést tudunk feldolgozni.
    Van lehetőség a Moderátori csapatba jelentkezni, ha úgy gondolod, jobban tudod kezelni a kérdéseket, mint mi. Sőt, ha többen vagyunk, akkor gyorsabban tudunk haladni a válaszokkal is.
    További jó játékot!

18. Zoligazda60

Zoligazda60 Fórum-zöldfülű

Szia! Köszönöm a válaszodat! Paysafecarddal vásároltam! A kártya összegéből levonta, de nem kaptam meg a farmmunkásokat! Köszönöm a válaszodat! Üdv.

19. Haar-Anna

Haar-Anna Utánpótlás-írogató

Köszönöm, elnézés kérek. Becsüllek benneteket,a kitartó munkátokat.

Othep és Dolphin kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    a Supporttal tudod felvenni a kapcsolatot az ügyedben. Küldj be minden információt a vásárlásról, az igazolást a tranzakcióról, ők fogják tudni megvizsgálni az esetedet.
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    További jó játékot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.