Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kariatida

kariatida Törzsjátékos

Sziasztok!

Nem kaptam meg az ajándékot a smaragdok barlangban. Az utolsó lapátomat használtam, a felső sorban, a tök és a koponya között, az energiát levonta,de a zsákba nem került semmi.
    Megnéznétek, hogy mi történt? Előre is köszönöm!
    ID 14681158
    kariatida

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Telefonon játszol?
    A játékot nem telefonra tervezték, mindig is csak egy-egy aratásra-vetésre ajánlottuk, nem rendszeres játékhoz. Az applikáció pedig nem hivatalos, akadhatnak vele gondok.
    Ha pedig böngészőt használsz, akkor Chrome-ot?

macimami1958 likes this.
  3. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom a választ, szíves türelmedet kérem addig. :)

kariatida and macimami1958 like this.
  4. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Igen Androidon játszom közel 5.éve,tudom-nem telós maga a játék,de eddig jól mükődöt(napi szinten).Appot nem használtam(majd ha lesz hivatalos).itthon wifin keresztül(ONE),de mobilhálozaton(Yettel)külföldön(eu) is mindig jól mükődött. Igen Chrome-t használok,de tudtok/ismertek jobb böngészőt amivel jobb lehet?

jólóbarát and Mogyi like this.
  5. Othep

Akkor nem viszem el ellenőrzésre, mert a telefonnal kapcsolatos dolgokat nem tudjuk és nem is szoktuk vizsgálni.
    Nyugodtan használhatod az applikációt, még ha nem is hivatalos, sőt, hoztam számodra egy hozzászólást, ahol pont az vált be: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-38#post-1472947
    Legtöbben Edge-t használnak mobilon.
    Illetve kedvelt böngészők a Safari, Opera.
    Szeretik még a játékosok a Brave-t és a Vivaldit is, bár őszintén szólva nem tudom, ezekkel mik a tapasztalatok telefonon.

-ágianyu33- and macimami1958 like this.
  6. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Köszönöm az ötletet! Nálam is működik az app,de sokkal macerásabb(ez van) és a fórumba onnan NEM lehet belépni( böngészön keresztül megy csak)

Mogyi and Othep like this.
  7. kariatida

kariatida Törzsjátékos

Ilyen nincs! Szivat engem ez a játék!
    Most arattam le a növényeket, 10 érmét kaptam, amit átváltottam erős kávéra. Megyek a smaragd barlangba, kávé nincs sehol!
    Mi történhetett?
    Az az érdekes, hogy ugyanezen böngészőben másik három farmomon rendesen működik a játék.
    ID: 14681158
    kariarida

Last edited: Nov 8, 2025
  8. Othep

Szia.

Szükség lenne a farmnevedre és az ID-re, hogy ránézhessünk.

9. chris.redfield28

chris.redfield28 Fórum-zöldfülű

sziasztok lenne egy kérdésem van még egy farmom itt de van egy kis gondom nem emlékszem a jelszó ra visszont ahová menne a jelszó vissza állító e mail nem emlékszem a e mail cim re ahová menne a jelszó emlékeztettő hogyan tudnám ki deríteni hogy mi a e mail cimem mert nem emlékszem rá ?

10. bativa

bativa Járnitanuló

Üdv Mindenkinek! Miiért nem tudok belépni az eventbe???

11. Othep

Szia.

Mit tapasztalsz pontosan?
    Hoznál farmnevet és ID-t, hogyha esetleg ellenőrizni kellene?

macimami1958 likes this.
  12. bativa

bativa Járnitanuló

Learattam, megvettem az erős kávét, de, tovább nem enged.
    bativa, ID:2143506

Több óra után bejutottam. Köszi!

Last edited by moderator: Nov 8, 2025
  13. Othep

Szia.

A farmos jelszavad nem mentetted el esetleg a böngésződbe?
    A 3 pontnál, vagy 3 vonalnál a böngészők jobb felső sarkában van egy Jelszavak és automatikus kitöltés menüpont. Ott nézd meg, hátha...
    Hová kapod a farmos leveleidet, nem lehet ott? Vagy ugyanide?
    Noteszban vagy valahová nem írtad fel?

Ha semmi nem jut eszedbe, a Supporthoz tudsz fordulni, ők fognak tudni segíteni ebben az esetben.
    (Ha rányomsz az Elfelejtett jelszóra, akkor megnyíló lapon az oldal alján ott a Support. Vagy a játék főoldalán legalul.)

A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által kitöltött címet tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Support-tal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" vagy ''Ember vagyok'' igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).

Számíts arra, hogy hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

macimami1958 and Sylja like this.
  14. Othep

Szuper.
    Köszönöm, hogy jelezted. :)

macimami1958 and -ágianyu33- like this.
  15. kozsu4242

kozsu4242 Utánpótlás-írogató

16. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Szia!
    Kérlek segíts, nem találom a Szezondísz alapdekoromat, már 6 fejlesztése van, de nincs hová tennem!
    ID: 13455264
    Előre is köszi a munkádat! :)
    Üdv. cirmi54

17. Mogyi

Mogyi Haladó

Köszönöm szépen a segítséged! :inlove: Nem is tudtam,hogy van mobil app, letöltöttem és nálam is működik!:D
    nem sírok már!:D

Othep and macimami1958 like this.
  18. Othep

Szia.

Köszönöm az adatok pótlását.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést:
    A játék naplójában azt látta, hogy utoljára 2025-11-08-án, ma 10:51:29-kor használtál Masszív lapátot, ekkor a Hátizsákodba bekerült 8.000 CSP, előtte pedig egy Nyereménycsempéről Farm szint x 1.000 TP-t kaptál.
    Ezek bent is vannak a Hátizsákban.
    A Kolléga nem látott semmi problémát a farmodon.

kariatida and macimami1958 like this.
  19. Othep

Szia.

Igazán szívesen. :)

Kollégám ellenőrzése alapján: Mivel egy fejlesztést már ráraktál, így a Szezondísz 1 nevet viseli.
    A Kincses szigeten, a jobb felső sarokban fogod megtalálni, ha tüzetesen körbenézel.

20. kariatida

kariatida Törzsjátékos

Köszönöm, hogy megnéztétek. Megkerült az eltűnt 10 érme, csak most meg nem tudom átváltani kávéra.
    Nem váltanátok át? (szeretném legalább kiüríteni a zsákot)

Thread Status:
Not open for further replies.