Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bimbambo

bimbambo Fórum-zöldfülű

Szia!
    A Nepáli hírlrvrlet olvasva döbbentem rá, hogy a megadott freemailes levélfiókom nem akttív. Már hónapok óta nem léptem be. Megpróbáltam megváltoztatni a játékban megadott email-címemet a most használt címemre,de hiába lépek be a régi fiókomba, és hiába frissítem a beérkezett leveleket ezerszer, nem kapom meg azt az emailt amiben a biztonsági linkre kattintva befejezhetném a változtatást! Mit tegyek? Szeretném megkapni az ajándékot, és nem utolsó sorban aktualizálni az email-címemet!

2. varkonyigyongyi

varkonyigyongyi Utánpótlás-írogató

Szép jó reggelt:) Sajnos az event állataim nem kerülnek be a pajtába. Utána tudnátok nézni? 15277073

3. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    A bahás állatok között keresd.

4. varkonyigyongyi

varkonyigyongyi Utánpótlás-írogató

Tudod, volt 52 db tegnap este. Ma már 3-szor (3x34 db) etettem, és van 86 db. Szóval mit és hol nézzek?
    Bocsi, én kérek elnézést.

Dupla hozzászólás összevonása

_tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.6.15
  5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az eventhez szükséges állatból a korallból összesen 86 db van jelenleg a pajtádban. Amikor megnyitod a pajtádat, a legördülő menüből válaszd ki a bahamarama állatokat, úgy tudod ellenőrizni a mennyiséget anélkül, hogy az event ablakban kellene megtenned.
    Ugyanakkor használhatod a pajtában a jobb sarokban lévő kereső funkciót is.

6. dobsa73

dobsa73 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Szeretném megváltoztatni az e-mail címemet, de a régi már nem aktív, így az odaküldött linket nem tudom megnyitni. (ID 14986343)

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ebben a problémában a supporton történik az ügyintézés. Kérlek, hogy használd a kapcsolatfelvételi lapot és részletesen írd meg, miben van szükséged segítségre. A levelednek minimum 140 karaktert kell tartalmaznia (ellenkező esetben annak küldése sikertelen lesz)

8. pillarinandorne

pillarinandorne Járnitanuló

Szia Mért nem tudok 100-ával kitenni a piacra semmit?a bahamám a 240 valahányas szinten van és csak a 24-est mutatja a malomba 10-nél több tápot nem tudok elindítani

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Ellenőrizd, hogy az eladásra kínált árudból pontosan mennyi van a pajtádban, és hogy mennyit kínáltál abból eladásra korábban.
    A bahamarama szinted jelenleg 243. Ha Te nem ezt látod a játékodban, időszerű a karbantartási műveletek elvégzése:
    Ellenőrizd a pajtádban, illetve a malomban, hogy az előállításra kívánt táphoz van-e minden alapanyagból elegendő készleten.

10. Edit-anyó

Edit-anyó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Bahamán a malom csak a koralltápot mutatja.
    Köszi,Edit-anyó

11. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Fönt nem az események fül aktív nálad?
    Nekem mutatja az összes tápot (fölül minden fül)

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A malomban előállított korallt nem tudod leadni, azzal más a feladatod, nevezetesen a korallmedence etetése. A korallmedence a bahamarama szigeten kihelyezhető, felépítése után tehát ott kell keresned az állatos menüdben. Az így kapott korall lesz leadható az eventben. Kérlek, tájékozódj az event leírásában:
    Ellenőrizd, hogy nem csak a kedvencek rész van-e megnyitva a malmodban ha betetted a koralltápot kedvencek közé. Nyisd meg a minden táp mutatása fület.

13. Edit-anyó

Edit-anyó Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ,megnyitottam az összes fület,de csak ezt mutatta.A másik farmon minden jól működött.Lehet még korán van.
    Köszönöm még egyszer,szép napot.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Köszönöm a visszajelzésedet.
    Kérlek, ebben az esetben végezd el a karbantartási műveleteket annak érdekében, hogy minden játékod jól működjön:
    Ennek a műveletsornak az elvégzése különösen javasolt akkor, ha több játékod is van. A végrehajtás gyakorisága lehet naponta többszöri is.

15. 660526

660526 Fórum ismerője

Szia! A segítségedet szeretném kérni! Figyelmetlen voltam és nem figyeltem meg hova ültettem a titok fáimat és reggel is figyelmetlenül learattam. Kérlek áruld el nekem mik lettek a titokfáim! Gazda nevem: 660526 ID:17566994 Válaszod előre is köszönöm!

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

1x Kamkvatfa XL fejlődött ki ma 07:47:27-kor;
    1x Narancsfa XL pedig ma 07:43:16-kor. :)

17. 660526

660526 Fórum ismerője

Köszönöm szépen!

_tHUNder_ kedveli ezt.
  18. Feketéné-Brigi

Feketéné-Brigi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Észrevételeim szerint, az égig érő paszuly szintje nem működik jól.Nem engedi aktiválni a bónuszokat s akadozik, illetve lefagy a játék.Köszönöm ha utána néztek.Jó munkát és szép napot nektek!
    Üdv: Brigi

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kérlek, végezd el a karbantartási műveleteket annak érdekében, hogy minden játékod jól működjön:
    Abban az esetben, ha már nagyon sok felhősor van egy játékos birtokában, néha egyik oldalról átlépve picit belassul, de ez nem számottevő időkiesés. A szerver számára idő szükséges ahhoz, hogy feldolgozza a hozzá beérkezett adatokat. Ha az ember gyorsan lapoz a felhősorok között, azzal ezt a kommunikációt megszakíthatja.

20. Vakundekli

Vakundekli Járnitanuló

Sziasztok!
    Ma reggel meglepetéssel tapasztaltam, hogy a "Nyári nyereményözön" TEGNAPI kókuszdiója nincs feltörve, pedig határozottan emlékszem, hogy feltörtem, és 25 Szupertrágyát kaptam. Nálam az a gyakorlat, hogy napközben minden belépéskor ellenőrzöm, pontosan azért, hogy el ne maradjon, márpedig ez esetemben minimum 5 alkalom. Tegnap este még rendben volt!
    Kérlek nézzetek utána.
    Más!
    Az utóbbi időben a kerek kerék hajlamos megbolondulni. Rákattintok, elindul, pár másodperc múlva begyorsul, aztán nem lehet leállítani, de kilépni sem, mert lefagy. Csak a böngésző becsukásával jön helyre.
    Előre is kösz a fáradozásotokat.
    Üdv.

Cicicó kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.