Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jóóóó hosszú nyitva tartást kaptunk;) Szaporodhat a rémtermék;)

jutka190226 és nolina1965 kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Szia
    Ez a felhő és még egyebekkel elég 3 virágfestés , vagy inkább a 2 is elég lehetne ?

[​IMG]Kísérteties időutazásGyorsabb termelés
    a trutyiszörnytócsánál,
    a macskatündérlaknál,
    a zombijuh-kifutónál
    20%02:0023:00Kísérteties időutazás event
    2018. július
    Részben tematikus
    És ez az event felhője Éjjeli frászos pizsamaparti

Éjjeli frászos pizsamaparti felhősor
    • Lezárási idő: 48:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • Felgyorsítja a termelést a teliholdas ólaknál (kizárólag a Teliholdas főfarmon és a Gomberdőn elhelyezett ólakra vonatkozik a bónusz). Bónusz: 10%. Időtartam: 08:00 óra.
      • Több TP a teliholdas jutalmazó tárgyakból (kizárólag a Kísértetjárta kúria területén elhelyezett dekorokra vonatkozik a bónusz). Bónusz: 50%. Időtartam: 08:00 óra.
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek fel rá (Csapás a tubusból, Takaró alatt olvasás, Ágy alatti szörnyek).
    És ezek

Egyéb
    Képe
    .................
    NeveHatásBónusz mértékeHatóidőRekeszElérhető/Játékba kerülés
    [​IMG]KristálygömbGyorsabb termelés a teliholdas ólaknál5%05:00AranyAlkimista 4. szint,
    Recept: Jack boltja
    [​IMG]Vérvörös koktélGyorsabb termelés a teliholdas ólaknál10%05:00AranyTermészetgyógyász 5. szint,
    Recept: Receptvásár 2017. október

inanna11, Namiamano és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Érdekes felvetés...:music:
    Csak csendben kérdezem meg mi az ördögnek 0 perceznék horror állatokkal? Max a topba lehet őket korlátlanul behajigálni;)

nolina1965 és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

S
    Szia!

Nehogy már azon agyalj, hogy miképp lehet lebutítani a virágfestéseket csak a teliholdas területre!

5. -Holdfeny-.

xDxDxD De ide nem kell 4-5:p

6. HéricsBáró

Sziasztok
    1 hónapig nyitva a telihold , valamivel el kell ütni az időt . :D

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Pedig nagyon úgy néz ki, hogy Jancsikára megint rájött a nullázhatnék, csak a virágfestésekkel akarna spórolni :), már ha tud. Kíváncsi leszek Toma számolására, hogy sikerül-e neki. Én biztos, hogy nem élek ezzel a lehetőséggel, de Jancsika szerintem biztos kipróbálja..
    Küldök neked légycsapót, talán azt nem spórólták ki a szomsziajiból :D
    PS: esetleg még a spenótpástétom is az eszembe jutott mint csapkodó kellék, ha a légycsapó tárgytalan lenne :)

8. -Holdfeny-.

Igaz;)
    Nem lehet mindig fa terméseket kergetni... ;)
    Nálam a táphozzávalókat is termelni kell... aztán természetesen az állatok is szaporodhatnak... :music:

jutka190226 kedveli ezt.
  9. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Ide egyet sem érdemes elhasználni.
    Ha összejön a kellő mennyiségű virágfestése, akkor használja el és akkor minden területre egyaránt, hiszen van rá 10 órája.
    Ha nem így tesz, csak elpazarol egy alkalmat.
    Még valamikor régen egyszer a teliholdon is nulláztam, mai napig bőven elég:
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/image/Wktc

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Arany rekeszbe:
    Valentin-napi cserép 10%
    Vérvörös koktél 10%
    Felhők:
    Karneválkirálynő 10%
    Húsvét 2012 5%
    Szárnyas ovi 5%
    Éjjeli frászos pizsamaparti 10%
    Összesen 50%. Tehát 3 Virágfestés kell, és 10%-nyi bónusz megspórolható; vagy 1-2 felhő. ha nincs meg, vagy az egyik arany rekeszes termék, hogy oda terménybónusz kerülhessen.
    Csakhogy, mivel a teliholdas állatok pajtaértéke nem valami combos, illetve a tápot teljesen magadnak kell előállítani; itt nullázni nem igazán érdemes - ahogy azt tanult kollégáim már előttem megjegyezték...

Update:
    A teliholdas területen ható bónuszok nem adódnak hozzá a többihez, így azokkal - a fentebb írtakkal ellentétben - nem lehet egy Virágfestést kiváltani! Az ólak érésidejéről és a nullázás lehetőségeiról ITT egy teljes leírás.

Utoljára szerkesztett: 21.2.22
    Kukackukac, jutka190226, Fuhur és 8 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Többieket elolvasva erre jutottam én is , és álmodozok tovább . :D:inlove:

12. -gyöngy-581

Végre hallgatsz az okos szóra, gratulálok, jó döntés volt :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Esetleg, ha nekiállsz, én szívesem várom a számokat. ;)

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Inkább csak szép lassan terelgetem be a mályváimat a pajtámba .
    Innen fogok indulni .
    Aztán ki tudja , hol állok meg egy hónap múlva .

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Az alváson kívül mindig tudsz aratni?

16. HéricsBáró

Van , hogy éjjel is felkelek csak ez miatt . :inlove:
    De az csak a 24 órás teliholdnál szokott lenni . Nem hinném , hogy napi szinten 1 hónapon keresztül bírnám . xD:cry:

17. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Látta valaki a "Kaszásfü" nevú csodát? Nekem bekerült a vethető dolgok közé, igaz 0 db-al, 4:20' érési idővel.

fiam62 kedveli ezt.
  18. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    Nálam is meg jelent,szerintem a következő event növény lesz.

19. -gyöngy-581

Szia :)
    Szerintem pedig erről a növényről szólt többek között Máriusz jóslata a naptárban is szereplő tartalombővítésekor: 13.-án és 27-én is kapunk új elemeket a teliholdas ligetre, (lsd a naptárt) és itt van Máriusz jóslata is, katt a zölddel kiemelt szóra:)
    Sajnos már többször is előfordult, hogy túl korán bekerült hiba folytán valami ténylegesen új majd csak következő játékelem, most is erről lehet szó, nálam nincsen, megnéztem :)

szellorozsa és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Örülök, hogy egész hónapban nyitva lesz a teliholdas terület.Nagyon sok bónuszom van hozzá, de sajnos majdnem mind gyémántba kellene betenni.Most viszont megtaláltam a kellő bónuszt,amelyiket érdemes használni és nem foglal faktot
    Teliholdas betakaritás növelő 2 db minden rémterményből.Ez viszont nagyon jó lehetőség, be is raktam belőle 3 db-ot.Még maradt 30. db.Tudom ajánlani, aki még nem használta.

szellorozsa, inanna11, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.