Visszajelzés Teljes sebességgel előre! - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.4.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia , fontos a hsz.-ed, én is így jártam. Nagy örömmel felszaporítottam a keményfát, hogy a 3 területemet 1 X 1-ben be tudjam ültetni. Úgy elbénáztam , szó szerint, hogy a kristályvirágot ültettem mindenhova. Annyi előnye lett, holnapra kész az eventgaz / kristályvirág / . Ezért pontosan nagyon figyelni kell melyik növényt választjuk , ugyanezt a hibát követtem el. Sebaj, a keményfa is meglesz. Holnapra legalább annyi, 1 épületet biztosan tudok aktiválni. Tanultam a magam hibájából. :music::music:

meszimarsi, Petike1968, bocsika67 és 7 más kedveli ezt.
  2. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Az aranybanán gyáron már füstöl a kémény:D . Mára ennyi sikerült, holnap folyt. köv. Mindenkinek sok röpit, jó játékot és jó éjt!

meszimarsi, emocy91, brekkencs. és 12 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nálam már az egész füstöl, sőt lángol. xD Felgyújtottam ugyanis az egészet. :D

ho-hoboy, Pulyka, meszimarsi és 21 más kedveli ezt.
  4. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Akkor én előnyben vagyok 47 sínnel indultam de,biztos hogy meg leszek!Szaporítottam több mint 3000-ig éjszakára hosszú megy nem szeretek korán kelni,vagyis korán kelő vagyok vagy ébredő?De nem mindég jön össze ha,5 kor arathatnák biztos 6 körül ébredek,na mindegy nem izgulok biztos meg lesz ez a 2 event is!!!

meszimarsi, Gio, emocy91 és 3 más kedveli ezt.
  5. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    PP-s gyár pipa! :)

meszimarsi, taga1, Gio és 11 más kedveli ezt.
  6. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Jó reggelt!
    Hát, ezt el kell mondanom. Fogytán lévén a munkás kuponom, gondoltam pörgetek egy pár partyt. A 35. pörire sikerült egy nyamvadt 12 órásat kipörgetnem. Viszont közben jött AB, néhány tenyészállat, közte egy vörös selyemlepke, egy +1-es, egy 100%-os és egy 200%-os termény bónusz.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.4.18
  7. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Én még egyik házig se jutottam el, de haladok a partis felé, de már a vágányra nem maradt elég növény, hogy bekeverjem, így a kövi aratásnál keverem, és el is érem a partis házat :) A felröpi nemigazán tetszik, eddig 147 jött össze, gyorsan le kell termelni a növényt, aztán hosszúakat ültetni. Az sem kizárt, hogy a végén 0 percezni kell. Még jó, hogy ez a lehetőség adott sokunk számára (ha nincs gesztenyés felhő, akkor is érdemes nemesíteni, mert fél órás rózsa, szegfű - bár ez nem tudom mennyi pontosan felhő nélkül - aratással is lehet röpizni).
    Ja! Vmi karbantartás van most épp a nemesítésnél, eddig észre se vettem. Nálatok is?

Jó eventezést mindenkinek :)

meszimarsi, Maszatka47, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sok sikert az eventhez:)

meszimarsi, Maszatka47, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Lassan megy a gőzösöm, azért ez elég sok az egaz, kétséges hogy meg lesz-e.. ezt a 6h gazokat meg különsn nem szeretem.
    Eddig 3500 egaz és 307 felrepi. Asszem a felhő és a rávalókhoz nem kell mindent végigcsinálni így az meglesz.
    Szeretném kiszedni a retro vonatkitehetőket is

meszimarsi, Maszatka47, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. sbgmate

sbgmate Fórum-zöldfülű

az idézetet magad tapasztaltad ,vagy mástól vetted. mert nagyon bölcs ,.köszönöm

11. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) igen, már 2 hete szünetel ;) infót itt találsz róla
    Kompenzációt is kaptunk már a kiesés miatt :)

12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Itt a hivatalos közlemény róla:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Üvegház-nemesítés-ideiglenes-kikapcsolása.16570/

Imi*, gabianyus, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt az értékelés, bár ez nem hivatalos:
    Event neveDátumÉrtékeMegjegyzés
    TOP20172017.11.15-10dacból befejezve
    Csak tejshake!2017.11.23-4jobb híján elvégezve
    Kockázatos2017.11.300kockáztatva befejezve
    Csúcskérdés2017.12.06-2tériszonytól kihagyva
    Zoknitöltés2017.12.141Unaloműző robot
    Karácsonyeste2017.12.213Csakis az FA miatt
    Újévi buli2017.12.292Annyira nem buli
    Hiúz rejteke2018.01.045Végre valami!
    Vadvilág csodái2018.01.111Éppen elmegy
    Nublonok2018.01.152Az újítások miatt
    A Nagy Sajtos Rejtély2018.01.170Rejtély, hogy miért nem -5
    Szüli-Pinyáta+ gazdaköri2018.01.241Csak a kitehető miatt plusszos
    Csak tejshake! II.2018.01.29-8Most már nem csövezek.
    Teliholdas kereskedés2018.02.01-2Max egy terület rászánva.
    Nyuszirománc2018.02.084Ez már majdnem hiúz.
    Karnevál2018.02.081És ez már soha nem is lesz jobb.
    Valentin 20182018.02.140Sok dühös kisgazda.
    A három egérmuskétás2018.02.22-3Sem egér, sem muskétás, csak a három.
    Új próba: Időutazás2018.02.22-2Nagyon gyenge próbálkozás.
    A nagy örvény2018.03.01-3Amilyen kövér a beadási oldal, olyan sovány a másik.
    Hátborzongató vacsoracsata2018.03.02-9Hátborzongatóan sokat kér. (+1 nap hosszabbítás!)
    Profik a magasban2018.03.07-7Túl sokszor eladták már és egyre rosszabb.
    Vadászat a Vörös gyémántra2018.03.14-5Mindössze két nem nyerő izgalmat hozott: egy rémhírt más eventhez és a Baha átrendezését.
    A vadon állatai 6. - 2018. március2018.03.14-5Mélyre repíti a luxus, az ugrás, és a kokárdák duplázódásmentessége.
    Új küldetés - Kiéhezett szobrok2018.03.16-10Azon kívül, hogy időkorlátos, erősen korlátos a teljesíthetősége, a jutalom oldala, és a szórakoztató képessége is. Nem mellékes, hogy már két event fut. Maximális pontlevonást kap. Ettől lennebb már nincs pontozásban, de a BP szerintem tud.
    Tavaszi kertészkedés (2018 )2018.03.21-1Összeegyezhetetlen a hópehellyel. Ez meg is látszik a felröppenők mennyiségén.
    Húsvéti fesztivál2018.03.280A tündérmeséhez és a segítőkhöz képest nagy visszalépés a csupa-kapa és más semmi felé.
    Kármentési akció2018.04.016Ötletes, annak ellenére, hogy szinte csak régi és gyűlölt elemeket tartalmaz. De rendesen feldobták a csavarokkal a hangulatát.
    Viking saga V.2018.04.052A felröpi gyalázatos, még 5 területről is, és pannikkal is.
    Pillangótenyésztés2018.04.12-9Játék nulla. Beadandó végtelen, kiszedendő minimális. A boom jó lesz, az event már akkor rossz volt mikor kitalálták. Az új tenyészállat hozatala is jó, de sajna semmi köze az eventhez, így a pontozáson nem javít. Hiába az úszó edzője olimpikon, attól még az úszó nem lesz bajnok.
    Rock 'n' Robot2018.04.18-9Ha egy robot tud táncolni, akkor én alpinista vagyok.
    Alkimistakert2018.04.24-9Ez nem lett bingó!
    Teljes sebességgel előre!2018.04.25-5Rengeteg gaz, eventorlódással, folytonos robot játék helyett, minimális jutalommal. Elmegy, mint a vonat.
    Összes-75

Ilyen event már számtalan volt. A vonatok igazából nem jók semmire. A felhősor light-os. Elmegy, mint vonat. De sajnos visszajön majd, mint a vonat. Az előző háromhoz képest jobb, egyértelműen.

maszilva, meszimarsi, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  14. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Én meg csak gondolkozom...miért is csináljuk egyáltalán?:eek::eek::D

Domos52, meszimarsi, milanzs és 2 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha rájössz, nyertél!

Mevilla, Domos52, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  16. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

A zöld gyárban elkezdtem a party pörgetések gyártását :) A következő aratás után a piros gyár is beindul a szupertápokkal, csak ne felejtsem mindig újraindítani :p
    Ezután már csak aratgatok, amikor időm engedi, és amikor összejön a maradékhoz a 15240 növény (~9 aratás), akkor egyszerre begyűjtöm az összes nyereményt :)

További jó vonatozást, könnyed, vidám, szórakoztató játékot! :)

Egy kis vonatos fejtörő kapáláshoz 8)
    Egy tehervonat közeledik az állomáshoz, de hamarosan utoléri egy gyorsvonat, amelyet előre kell engednie. Az állomáson a fő vágányról elágazik egy mellékvágány, ahová egy időre vagonokat lehet kitolni a fővágányról. A mellékvágány azonban olyan rövid, hogy a tehervonat egy része fér el rajta. Hogyan engedje előre a tehervonat a gyorsvonatot?

Jelöljük a gyorsvonatot A-val, a tehervonatot B-vel. Menjen a B vonat előre a fővágányon, amíg teljes hosszával túlhalad a kitérő vágányra vezető elágazáson. Ezután a B vonat visszatolat a kitérő vágányra, és annyi vagont otthagy, amennyi elfér rajta, majd a B vonat megmaradó része a mozdonnyal együtt újra előremegy a fővágányon. Ezután az A vonat is előremegy a fővágányon, amíg ő is teljes hosszával túlhalad a kitérő vágányra vezető elágazáson. Ezután az A vonat utolsó kocsiját összekapcsolják a B vonatnak a kitérő vágányon maradt részével. Az A vonat előrehúzza ezt a részt a kitérővágányról a fővágányra, majd az A vonat a mögé kötött néhány B vagonnal visszatolat a fővágányon, és lecsatolják róla a B-hez tartozó vagonokat. Ha a B vonat maradék része most már elfér a kitérővágányon, akkor hátratolat és elengedi az A vonatot. Ha még mindig túl hosszú, akkor az előző eljárást megismételve a B vonat végéről újabb vagonokat viszünk át az A segítségével.

17. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

miből gondolod, hogy ez idézet?

18. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Biztos bennem van a hiba, de mélységesen egyetértek ezzel. Amikor kb. hasonló véleménynek adtam hangot, akkor egyrészt a játékosok némelyike akarta letépni a fejem, mondván hogy talán "cafeteriát" kapok a munkások reklámozásáért, másrészt némely ****, hogy nem értékelem a ** önzetlenségét, amellyel időt és fáradságot nem kímélve KÉT lehetőséget is kaptunk a kikapcsolódásra. "*******, mama!" - hogy egy élő klasszikust idézzek. (Közben mindig elismertem, hogy eszméletlenül jó és ötletes, egyedi a grafika egyfelől, másfelől pedig igen komoly gazdaságstratégiát is tanulhat játszva, akinek ehhez van kedve, és hogy EHHEZ IS megkap minden segítséget a modiktól meg a játékostársaktól is.)

Domos52, taga1 és Kókusztej kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Persze ha a jellemzően a tehervonatnál jóval rövidebb gyorsvonat elfér a kitérőn, akkor egyszerűbb, ha az tolat oda be, míg a tehervonat visszatolat a kitérő mögé. (Bár az nem derült ki a feladatból, hogy visszafelé ágazik el...) Ha a kitérő rövidebb, akkor meg minek építették egyáltalán? Matematika-logika feladatokhoz?
    Úgy sejtem, az idézőjelekből...

20. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Új felhősör kerül jétkba honap(pénzes)

• Lezárási idő: 20:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 1x Csengőpengős láda
      • 1x TP-s láda
      • 5%-kal nagyobb esély a különleges tárgyakra (event tárgyak is) a
        szigeten 1:00 óra időtartamban
      • 5%-kal nagyobb esély a különleges tárgyakra (event tárgyak) a farmos területen 1:00 óra időtartamban
    • NEM tematikus felhősor: 3 db tetszőleges 1x1-es, 2 db tetszőleges 1x2-es és 1 db tetszőleges 2x2-es kitehető helyezhető rá.
    Ha ezt egy hosszuérésűre időzíti az ember akkor jó szolgálatot tud tenni ;) Kérdés ki akar ilyenre áldozni.
    5300 egza és 320 felrepi begyűjtve. :)

SzilvaG, meszimarsi, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.