Visszajelzés Tengeri kalandtúra - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.9.25, 12:47.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az eventcsevegő nem segítségkérő topik! Akinek segítségre van szüksége, legyen kedves a Segítségkérő topikokba átfáradni és Farm név és Farm ID adatokkal megírni a problémáját.

Ahhoz, hogy a polipot tenyészteni tudjuk, ki kell váltani a Maja majmok szentélyében a 15. kamrában a Polip tenyésztés szobrát.
    A Polip terményes ólját, ami a Tintahal tintát fogja terményként adni, barkácscuccok beadásával tudjuk megépíteni a Városban a Műhelyben.
    Ezekről itt olvashattok, ha valaki még nem tette meg:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/poliptenyésztés.26016/

Sok sikert Mindenkinek az eventhez!

mini76mini, aida2330, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    a Polip tenyésztés szobra és a tenyésztéshez kapcsolódó plusz szobrok a Maja majmok szentélyében váltható ki, a 15. kamrában.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/poliptenyésztés.26016/
    A Bölcs tölgyön a Baharama területhez való hozzáférést tudjuk kiváltani.

Lenczy, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Majdnem elvesztem, hogy honnan is szerezzek tintahal tintát. De olvasgattam amit írtatok és mentem is elkészíteni a Tintamanufaktúrát. 10-et raktam ki, így gyorsan meglesz a kért mennyiség. Kapott szupitápot is. :) Jó eventezés mindenkinek! :)

4. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Szia, én az előbb próbáltam a rózsával, de nem jött be, kaptam ugan 11 százalékkal több tp-t, hogy mire, azt nem tudom, de végül kénytelen voltam meghagyni, elfogytak a rózsák. Mondjuk nagy kiszúrás, mert ugyan megvettem a farmpengős boltban a barkács ládákat, de mondanom se kellene, hogy robotkéz nem volt bennük, pedig csak az hiányzik három db.
    Szóval, elakadás van. A gazdakörikben, hol lehet szerezni, fogalmam sincs, mert rengeteg kész van már, és nem tudom végig böngészni.

5. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

sziasztok Tintahal-tintát,hogy tudok szerezni ?

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, az XXL barkácsban van.
    Szia. A barkácsműhelyben kell megépíteni a Tintamanufaktúra ólat és az adja.

-kaktuszable-, vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A tintahal-tintát a polip terményese, a Tintamanufaktúra adja. A városban a műhelyben tudod megépíteni.
    A részleteket itt találod: >> Poliptenyésztés <<

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    aktiválva van az a rúnád a rózsához az Üvegházban, ami elősegíti a Robotkéz érkezését a rózsák aratásakor?

vihence, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. Dolphin

vihence, Swartsch, Luca_511 és 2 más kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem termel, nemesít. Megpróbálta a robotkezes bónuszt kinemesíteni, de csak az első, TP-s bónusz jött össze. Nem tudja folytatni, mert elfogyott a rózsája. Ezért keres más lehetőséget a robotkéz megszerzésére.

-kaktuszable-, Fätum, rencsike982 és 5 más kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Utána se töröld ki a terményes ólakat a területről, mert az állandó gazdakörbe is kell majd 465 db. illetve a következő szezon is kérheti majd.

12. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Érdemes a szerencsekereket nem kitekerni naponta, most 70 pörgetés ennyit segít a terményben, ami nem mindegy. Ezen rész itt kész, de még 1 napig lessz még belőle több is.

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    De jó hogy vagy és leírtad a mennyiséget :D
    Pont most gyűrtem fel a ruhám ujját és kötöttem szorosabbra a gatyamadzagot, hogy kiszámoljam menni tintára lesz még szükségünk a gazdakörihez.
    Szóval köszönöm szépen, megmentettél egy számolástól :D:inlove::D

mini76mini, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Nekem is rengeteg van. Ritkán nyitogatok, mert 100at lehet nyitni egyszerre. Kár, hogy nem lehet nyitni egyszerre mind.
    Néha nekibuzdulok, akkor pár100 kimegy, de aztán elmegy tőle a kedvem. A simából pl 30ezernél is több van, a többiből is több ezer. 100asával kész agyrém.
    Ha kellene biztos elszórakoznék vele :D

Tavirózsa kedveli ezt.
  15. moric67

moric67 Törzsjátékos

Sziasztok!robotkéz hiányában ennyi volt a tenyésztés!

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :(
    Ennyi volt az event, köszönöm a játékot és a tenyésztést :D:inlove::D

mini76mini, genka53, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  17. Sylja

Sylja Fórumgróf

Sziasztok!
    Ebben a topikban megtaláljátok táblázatos formában a gazdaköri feladatokat: Küldetések a gazdakörben
    Érdemes lehet végigfutni rajta, hátha találtok még olyan feladatokat, amiket teljesíteni tudtok, és barkácscuccokat is adnak.

Utoljára szerkesztett: 19.2.25
  18. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

A terményes ólat mivel lehet gyorsítani?

-róka01- kedveli ezt.
  19. -róka01-

-róka01- Junior szaki

Szia. Szupertápot adj neki jelenleg

20. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Azt adtam de valamivel biztos lehet még gyorsítani az elkészítést. Az állat ólas dolgok tudnak ezen javítani?
    (Valentin-napi cserép és Sajtgolyó Tojáspuncs ?)
    A Pünkösdi csokor jó lenne de a terményes+ Meg ólas+ elfoglalta a helyét.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.