Visszajelzés Tojásos-nyuszis nap - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 13.4.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Összegyűltek a kajáim.... 350 kaját hogy lehet kibírni eletetgetni? Költői kérdés, sehogy. Valaki megcsinálhatná helyettem vagy bent marad :D

jutka190226, stb_farmer, Gio és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még van néhány nap;) A pocok elég gyorsan elfogadja...

jutka190226, Gio, fakír1020 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia Zsu!:inlove:

Esetleg... Barátom....Babám....vagy már nem jól emléxem?!!:D;)
    Haladok vagyis cammogok a maratoni eventen, a végére már nagyon uncsi....na ezért nem szeretem az eventes területet:eek:

jutka190226, PZoli64, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

xDxDxD Babám... Barátom... hogy ezek nekem nem jutottak eszembe:wuerg::oops:
    Szép lassan termelgetem a 8 órás növényt a felreppenők miatt:music: közben az utolsó feladatba beadogatom az 5 óránként megjelenő bónusz magokat... így a végére meglesz a rákkincs is;)

jutka190226, PZoli64, zotya280303 és 2 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Az utolsó másfél órában vagyok a rákkincsig, már nagyon unom és valahogy a csokidarák sem akarnak röpülni, pedig sarkig tártam a kalitka ajtaját, had röpüljenek ki... :D
    Erre mondják az okosok, hogy már féllábon is kibírod, és ez igaz is. Remélem nem egyhamar fog az eszükbe jutni, hogy ide eventet tegyenek be :D
    Ha így marad a dara mélyrepülése becsukom az eventes ajtaját és nem csinálom tovább az eventet, nem ültetek többet.
    No ez viszont majd kiderül az aratáskor.
    Kitartást azoknak akik még ültetnek és sok jó ajándékot hozzon a nyuszi :)

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Meg lehet oldani. Nem olyan sok idő, ha pl. több lépcsőre tervezed.
    Ahogy időd engedi, és kihívásnak veszed a sikeres megoldás kivitelezését. (Akár 50 db-onként már elviselhető lehet az idő, és a napok még engedhetik az elhasználását a szójatejeknek.)

Nálam is volt sok gyűjtött szójatej a nyuszinak.
    Megnéztem alaposan egyenként az animációjukat, és a "nyitott" Átadás alakban akkor kattintottam, amikor már éppen a "felugrás" következhetett volna.

Csak példa:
    A bal oldali felső nyuszi, azon a szűk helyen a leghosszabb totojázást mutatja, sőt ott áll be a leggyakrabban!
    Nála: a csille játéktérből kivonulása után kattintom az átadást, így csak párat ingadozik, billeg, és már "ködbe tűnik", jön az ajándéka.

A felső középső nyuszi a második elgurult tojást követően, a hátrálás elkezdésekor kapja a szójatejet.

A jobb szélső, autóra pakoló figura a kocsitól visszaindulás alkalmával kapja "nyakon öntve" a kaját.

A bal alsó locsolós nyúl a locsolókanna öntési fázisában jut a szójatejhez.

Volt olyan sorozatom, amikor rekordot döntöttem. Villámkodtam ezzel a módszerrel. :)

Lehet így is, ekkor nem kényszernek látom a várakozást, hanem koncentrálok a magam által kitalált megoldások kivitelezésére.

Bármi is történik, az ajándék ne maradjon a rendszernek, így aztán megkapom, megkaptam azokat.

Nem rábeszélni akarlak, másokat sem, de sokféle ötlet, kivitelezés is lehet, amit mindenki maga találhat meg.

Enike**, jutka190226, PZoli64 és 18 más kedveli ezt.
  7. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Befejeztem az eventet.
    Nem írom azt hogy na végre.Szegény... én sajnáltam hogy sok játékosnak nem tetszett.11 éve játszom már de én minden eventet szeretek a maga módján:)
    A pockot meg nagyon becsülöm, csak úgy szórta a farmaranyat és a bónuszládátxD

jutka190226, stb_farmer, maszilva és 19 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Az eventet a lassúsága miatt nem kedvelem... de ha ilyen etetős kiegészítéssel jön... akkor jöhet máskor is;)

jutka190226, zotya280303, Mica67 és 3 más kedveli ezt.
  9. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Nekem tetszik ez az event. Lassú, ez igaz, cserében viszont a pocoknyúl sok farmaranyat, talányosat, bónuszt adott. Csurrant-cseppent zöldcsepp egyéb, minden elfér a farmomon. A felhő már nincs olyan messze! utána tovább ültetek, ne maradjon csokidara nélkül a dagi pocok.....

emocy91, jutka190226, stb_farmer és 10 más kedveli ezt.
  10. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok. Végre nálam is betelt a pohár, akarom írni a zöld csík. A 4 órás növényből maradt 5 db ezután már csak a másikat ültetem. Nem azért mert szeretem magam kínozni, de egész jó ajándékokat lehet kapni a pocoktól. Igazából mind a 3 farmon eljutottam a végéig, de a borotvapamacsfa még nem akar az enyém lenni, meg a sárga trombitacserje is landolhatna nálam.

jutka190226, Gio, zotya280303 és 6 más kedveli ezt.
  11. bigman001

bigman001 Utánpótlás-írogató

Utoljára szerkesztett: 22.4.22
    -vadocka70- kedveli ezt.
  12. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Köszönöm szépen! :)

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Még holnap elszöszmötölök a 4 órás növénnyel, a 8 órás már megvan. Utána már csak a 8 órásat ültetem, a pocok ajándékai talán értékesebbek és többet ad a 8 órás növény a pocoknak való étekből. Kifáradtam így a vége felé.

jutka190226, Gio, zotya280303 és 4 más kedveli ezt.
  14. mamarygen

Szia!

Az event kezdése előtt voltak központi változások az eventmennyiségek körében.
    Ezek a módosítások sokkal kedvezőbbek lettek.

A színes tojásfa mennyisége 5100 db, a húsvéti liliom 1080 db, ezek a végleges letermelendő mennyiségek az event teljesítéséhez.

jutka190226, Gio, zotya280303 és 2 más kedveli ezt.
  15. bigman001

bigman001 Utánpótlás-írogató

Én itt tartok van esélyem? Mert tényleg nem értem ezt a 10000 -es mennyiséget.

https://ibb.co/6XWYBJC

Szia előbb tettem ki mielőtt írtál volna. Megnéznéd nekem ahol tartok van esélyem .

https://ibb.co/6XWYBJC

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.4.22
  16. mamarygen

Szia ismét!

Kérlek, Te számolj, Te kalkulálj!

Honnan tudnám, mennyi időd van a növények szaporítására, aratására?

Ahol tartasz, az legyen a kiindulópont.
    Vesd össze a még hiányzó leadásokkal az alábbi táblázat számait alapul véve:

Fő haladási sáv

Tervezd meg a hétvégi elfoglaltságaidat tudva, hányszor tudsz aratni, meddig tudsz eljutni.

Köszönöm a megértésedet!

jutka190226, Gio, zotya280303 és 2 más kedveli ezt.
  17. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    A képen az látszik, hogy 10. sornál állsz és van 309 db színes tojásfa nevű (rövid érésű) eventnövényed.
    A hosszú érésű (fehér színű) húsvéti liliomból nem kell több. Azt ne ültess többet! Mert az, ami megvan, az elég lesz már.

A színes tojásfából 880+1020+880 kell a felhőig. Ebből neked 309 van most. Kell még (a felhőig) 2471 db.

Egy aratás 140 magot ad, ha a visszaültetést is leszámítjuk.

2471/140=17,65, azaz még 18 aratásnak kellene beleférnie a hátralévő 3 és fél napba.

Nem lehetetlen, de igyekezz pontosan aratni.

Vízzel+trágyával, picivel kevesebb, mint 3 óra az érési idő.
    Csak rajtad és a hétvégi elfoglaltságaidon múlik, hogy sikerül-e.

Matematikailag nem lehetetlen elérned a felhőt a hártalévő időben.

Drukkolok, hogy sikerüljön!

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Holnap leszek kész teljesen az eventtel, mert pár aratás kimaradt, de így is kényelmesen meg lehet csinálni az eventet.
    Bocsánat, hogy téged idézlek, de nem csak neked szól: akinek van ideje és türelme napközben a 4 órást ültetni, az inkább azt ültesse a pocok etetése miatt, mert a 4 órást naponta 5x lehet aratni, a 8 órást csak 3x. A többszöri aratás talán több felrepit ad, legalábbis én a 4 órást fogom ültetni. Nem láttam nagy különbséget a 4 órás és a 8 órás között. Sok sikert.

jutka190226, maszilva, Gio és 8 más kedveli ezt.
  19. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Sziasztok!

A hiányzó szezonpontokról és szezonzsetonokról érkezett egy közlemény!

A közlemény IDE KATTINTVA olvasható!

20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    Még 1300 db Színes tojásfa egaz kell a végéig, és meg vagyok;)
    A pocok által adott talányosokból a 4. borotvapamacs fám van már...és még nincs végexD
    Zivatarmentes hétvégét mindenkinek:D

Utoljára szerkesztett: 22.4.22
    emocy91, jutka190226, PZoli64 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.