Visszajelzés Turmix túra eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Sziasztok! :)

Számomra szimpatikus ez az event. Malmozhatunk, etethetünk, mint a bolondok. :D

Láttam a topik elején, hogy volt némi vita, hogy ez a csúcstechnológiájú szupermixergép vajon mit ad és mennyit. Nemrégen valaki belinkelt egy kis oktatóvideót erről az eventről. Abban, amikor ismertette a srác a mixergépeket, nekem úgy tűnt, hogy ez a hipercsoda 2-2 levet ad mindkét fajtából egyszerre. (Másképp nem is lenne értelme behozni ezt a csodaelemet a játékba.) Egy táblázat látszik a videóban ezekről a mixerekről, ott tűnt nekem úgy, hogy egyszerre kétféle léből ad 2-2 adagot.

Valaki ha lecsekkolná és megerősítene, vagy megcáfolna, az jó lenne, nem akarok még véletlenül sem senkit félrevezetni. :)

Fätum, Melan, -katalinjani- és 14 más kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Az angol ismertető szerint 2-2 levet ad :)

once opened, you will receive: 2 x Blueberry Juice and 2 x Mango juice

brekkencs., jófarmerlány, Melan és 15 más kedveli ezt.
  3. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Akkor jól láttam, köszi. Eszembe sem jutott elolvasni az angol ismertetőt, számomra egyértelműen kiderült a videóból, de örülök, hogy megerősítettél. :)

brekkencs., jófarmerlány, Melan és 7 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Mint notórius eventező, természetesen nem hagyok ki esőfelhőt , mivel az ellenkezne a farmozási szokásaimmal. A
    szintszorzós kütyük is kellenek, mert ez nem kerül sem Ft-ba, sem FA-ba, csak meg kell csinálni az eventet. ;)
    Így gyékénnyel és jutával várom az event kezdést a szokásos raktárházak mellett.
    Hálás köszönetem a matekozóknak, és akik a taktikai megoldásukat, tanácsaikat észrevételeiket megosztották velünk! :inlove:
    Azt gondolom, hogy az elején megnyomom az eventnövény termelést, szükség szerint pár kört esetleg nullázok is, hogy első nap lefekvés előtt minél több mixergépet ki tudjak rakni a tölgyesre a lé-termeléshez, utána folyt. köv. a leírások szerint.
    Sikeres eventezést kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

brekkencs., jófarmerlány, Melan és 16 más kedveli ezt.
  5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Azt akartam én is kinyögni,hogy gaz és minél hamarabb,minél több mixert kitenni,csak körbe írtam és eltévedtem.:p
    Egy érdekesség!
    Nem tudom emlékeztek-e,de ez a Medve,Róka és Pingvin évről-évre igen éhes és kívánatos jószágok.
    A " Hoppy Holidays" nevű játékban anno Csokis keksz Pingvinnek, Karamellás alma Rókának és Cukorrúd a Medve óhaja volt.
    No és kis Fűszer keveréket is kellett gyártani. ;)

6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Igen, akinek van rá ideje, lehetősége, stb., hogy napközben is cserélgessen és tesztelgessen, valóban érdemes kipróbálni, hogy melyik gépet milyen gyakorisággal adja a rendszer. Az a gyanúm, hogy a sima lesz a leggyakoribb, teljesen véletlenszerű "lémegoszlással"; és ha a csúcsmixer valóban 2-2 levet ad (mint azt fentebb írtátok), akkor az a legritkább.

Tartok tőle, hogy az ezzel való vacakolásra fordított idő nem lesz egyenes arányban az eredménnyel. Viszont ha a csúcsgép bizonyítottan adja a dupla mennyiséget, akkor naponta legalább egyszer (célszerűen este, hiszen úgyis csak reggel lehet aratni), néhány próbát mindenképp megér.

7. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Sziasztok!

A német fórumon ennyi van. Ezért kérdeztem korábban, hogy biztos, hogy csak az egyiket adja. Egyébként semmi értelme nem lenne.
    De majd élesben látni fogjuk.

[​IMG]2 x Blaubeersaft [​IMG]2 x Mangosaft [​IMG]

8. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

Megnéztem Hérics Báró által linkelt német videót, ill. a német és lengyel fórumon lévő leírást. Mindenhol úgy említik a ládát, hogy mindkét léből adja a kettőt. Nagyon nem mindegy. Újra kérem, hogy járj utána és ha szükséges módosítsd az event leírásban.

Gio, alex0824 és szekulagábor kedveli ezt.
  9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Módosítottam, a vagy szócskát ésre a leírásban. Reméljük tényleg így is fog működni.

Gio, HéricsBáró, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  10. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Ez mind szép és jó amit irtál :) Nagyon sokan munka mellett csináljuk,de a munkahely nem ad ilyen lehetőséget :(

Katica120173 és Swordfish kedveli ezt.
  11. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szerintem pedig nagyon jó kis event ez, nem is hosszú. Aki hozzám hasonlóan - és a hozzászólások olvasása közben elég sokat fedeztem fel - a szülinapi eventből kifolyólag "burn out" szindrómában szenved, kifejezetten jó! Ugyanis - én legalább is - nem érzek késztetést, hogy belefogjak az eventbe, kell egy kis pihenés, egy kis töltődés, a pajtának kifejezetten. Vannak gazdakörik, amik befejezetlenek és még értékes holmikat tartogatnak, nincs a "kényszer", hogy időre kell a géphez rohanni, hogy be tudjam fejezni az x-edik kör aratását, különben lemaradok, stb. Aki pedig belevág fiatalos lendülettel, gratulálok, legyetek ügyesek, drukkolok nektek! :)

a1a4, Ribiszke, Gio és 7 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nos, ez egy lehetőség. Viszont a módszer lejön belőle, és mindenki átdolgozhatja a saját időbeosztásának megfelelően. Elárulom Neked, hogy én is csak a legritkább esetben csinálom pont úgy, ahogy azt közzéteszem, mert a leírásban igyekszem inkább egy mindenki számára hasznosítható útmutatót írni. Arra viszont nem vállalkozhatok sem én, sem más, hogy mindenki helyett kidolgozzuk a taktikát.
    Az event napi két belépéssel, egy rövid reggeli, és egy hosszabb estivel is megcsinálható. Lényegében, annyit és olyan gyorsan kell letermelni a növényt és a felröpit, amilyen gyorsan csak lehet, hogy a turmixok minél előbb kikerülhessenek. De egyszerűen termelsz - malmozol - medvét etetsz - kirakod a turmixokat, aratod 7 óránként - malmozol - eteted a másik kettőt. Minden trükközés és taktika nélkül.

13. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Az előző Event elérte a célját az álló víz egy kicsit felkavarodott!!! Én ma már csak olyan eventeket csinálok meg, ami nem ragaszt a székhez, szórakoztat. És főleg nem egyik függvénye a másiknak főleg hosszú távra. Sokan nem ismerik a kapacitásukat, se így se úgy. Még a legnagyszerűbb eventért se vagyok hajlandó éjszaka csörgő órára kelni! Sokan keserű szájízzel zárták az elmúlt eventet. A mostani event nem tudom mennyire lesz szórakoztató, de ha nem akkor az első körnél kiszállok. Úgy gondolom hogy a tanulság megvolt erről az oldalról, és arról az oldalról is. Újult lendülettel kezdjünk bele, majd meglátjuk alapon!! Aki elfáradt (jogosan) egy kis pihi!!!

a1a4, osztrak12, Fatther és 16 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Én mindenképpen belevágok szerintem jó kis event lesz;)bízom a szerencsében,,,,,,

osztrak12, ildiko44, Gio és 9 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt mindenkinek!Megálmodtam, hogy mégis belevágok.Le kellett fogni a kezem,hogy le ne arassak.xDTetszik, hogy csak 2 helyen lehet eventezni és lehet pajtát töltögetni is.Szóval majd lesz valahogy,xD

Ribiszke, ildiko44, Gio és 12 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó lesz ez;) A szigeten telik a pajta... és sok gaz sem kell;)

osztrak12, ildiko44, Gio és 7 más kedveli ezt.
  17. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Szia!
    Majd holnap nézd meg a naptárt. Nekem nagyon gyanús ez a "két telken eventezek" című lazaság. Én nem is nagyon rendeztem vissza a Bahát.

osztrak12, Ribiszke, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Meglepetést vársz? :eek::music: Én ültetős meglepetésre nem számítok:p
    Mást viszont szívesen látnék;)

19. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Nem hinném, hogy békén hagynak, de majd holnap kiderül. Valami lazát a Bahán is el tudnék képzelni.

osztrak12 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Tetszetős ötlet;) majd kiderül;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.