Visszajelzés Unity alapú játék csevegője | Archívum 11

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: vízöntő, témanyitás ideje: 25.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

A webhely egy vagy több tanúsítványa érvénytelen, ezért nem garantálhatjuk annak valódiságát. Ez akkor fordul elő, amikor a webhely tulajdonosa nem frissíti a tanúsítványt időben, vagy ez egy olyan hamis webhely, amelyet csalók hoztak létre. Az ilyen webhelyek meglátogatása kiszolgáltatottabbá teszi Önt a támadásokkal szemben. Ezt írta ki, csak a levelezésen keresztül tudtam belépni. Ilyenkor mi a teendő?????

Fatther kedveli ezt.
  2. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Ugyanezt kb 1 hónapja már én is leírtam itt a fórumon, a képernyőre ragadt Kacsakata repülővel együtt. Mindkettő azóta is fennáll, a többiről nem is beszélve. Nem igazán érezni, hogy dübörög a hibajavítás.

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. Csak1

Csak1 Haladó

Sziasztok!

(bocsánatot kérek az adminoktól és modiktól, hogy itt is megosztom, de ide is tartozik s sokan nem nézik az adott feladat csevegőjét)

Majd felrobbanok! (Kliens és az Unity is kissé berágatott)

Reggel (1 óra 20 perce) beléptem a klienssel! Aratás ok, gazok nyomás a malomba event cucc bedarálva! uzsgyi a táblákhoz! Malacka 2 tábla kész (tudtam most szabadul majd fel a polip és a macska) de ami ekkor jött arra nem gondoltam! Ahogy kész a tábla hirtelen lassulás, először egy nagy fekete ablak, majd kisvártatva egy fehér ablak, majd pár pillanat múlva egy átlátszó ablak s innen sehova! Se F5 se semmilyen reakció! Eddig ilyent még nem láttam, de semmi baj irány a Unity

Unity szépen betölt irány a Mini játék, .. Szóval itt már a türelmem kezdett megszakadni! A lassúság ahogy a mini játékot betöltötte minősíthetetlen! A kurzor mozgását le akarja reagálni a polip, a malac és a macska..... percekkel marad le, s nem is csinál addig semmit míg utol nem éri magát. Nagy nehezen bejutok a táblára, éppen rálépek a kérdőjelre s ekkor bejött egy üzenetem! Én buta megnéztem, s mire visszaléptem a farmra már újra is indította a betöltést, a tábla mint olyan elveszett s a következő táblán állt a "polip"

Az hogy a táblák közötti mozgás csak azonos elemeknél normális sebességű már meg sem lep, de hogy minden 2, tábla után visszaadja a kezdő ablakot s válasszak új figurát, amit 1-2 percenként még be is tölt nagy kegyesen....... Hogy a Kliens ahogy ráklikkelek az eventre már ki is akad....

Szóval én is ki vagyok akadva! Rendes türelemjáték lesz már megint ez az ablakban kinyíló- ablakban kinyíló - ablakos megoldás!
    Érdekes módon csak ennél a típusú event-nél jelentkeznek ezek a gondok!

4. Hannahajnalka

Hannahajnalka Fórum-zöldfülű

Én hetek óta semmi nem tudok csinálni lassan betölti és ha rákattintok valamire azonnal lefagy az egész és hiába töltöm újra vagy bárit is próbálok aznapra semmi többet be se tölti eleinte legalább a napi bónuszt be tudtam gyűjteni és elmenni a gazda körbe de most még azt se nagyon csalódott vagyok így semmi értelme az egésznek

5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Elképzelhető, hogy a régi belépőoldalt használtad. Ellenőrizd le, hogy az alábbi URL címen próbáltál-e meg belépni: https://www.farmerama.com/?originalURL=www.farmerama.hu&

Ha így sem sikerül, célszerű egy segítségkérő topikban feltenni a kérdésed.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Köszönöm, így sikerült belépnem, de nem értem, hogy került a gépre a régi, hiszen tegnap is így indítottam.

farmerogirl kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Ajánlom figyelmedbe, kérlek olvasd el az alábbiakat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

Csak1, vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Havasi_Gyopár

Szia!
    Ajánlom figyelmedbe az itt leírtakat. Kérlek olvasd el:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

inanna11, vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Havasi_Gyopár

inanna11, vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Csak1

Csak1 Haladó

Tisztelt Gyopár!
    Maximális Tiszteletem felétek! Ti mindent megtesztek! Nem is azért írtam amit írtam, hogy leterheljelek vele benneteket.

Arról bizonyosan TI nem tehettek, maximum a fejlesztő csapat, mert valamit nem vett észre, hogy amíg 1 felülete érhető el egy beágyazott játéknak addig zökkenőmentesen megy, amint többedik egymás mögött nyíló felülete válik szabaddá attól sorban fagynak meg a gépek. S most nem csak a sajátom, direkt gamer gépen is kipróbáltuk s jött a meglepetés a Kliensnél jobban működött a Unity. Mondjuk ezt most a táblajátékos Event mini játék betöltésére futtatására hegyeztük ki. Valahogy mindig játszható marad csak az ideglelés amíg kis túlzással pixelenként mozog valami... Ez nem a ti hibátok.

Az viszont gond, hogy az előző hasonló Event formátumnál ugyan ezek a hibák voltak s a fejlesztők nem csináltak semmit! mi szintén nem a ti hibátok.

Ugyan ezek a problémák nem csak a Magyar játékosoknál hanem mindenhol előjönnek. Nem Ti tehettek róla! De sajnos ti vagytok kapcsolatban a fejlesztőkkel, így sajnos nektek mondjuk el 1001. alkalommal is ha valami nem megy akkor is, ha tudjuk Ha MEGFESZÜLTÖK sem tudjátok megjavítani a dolgot, hiszen már mindent megtettetek korábban, s amit csak lehetett segítettetek a beállításban stb.

Sajnos azt kell látnom mind magyar mind külföldi szomszédaim sorban adják fel, fáradnak bele, s köszönnek el. Ez sem a ti hibátok. A Magyar játékosok nagy része tudja, hogy küzdötök értünk, de sajnos azt kell mondanom, hogy a csalódott szomorú ember vigaszt fog keresni! S ha neki az vigaszt nyújt , hogy kiírja magából a tapasztalt problémát, akkor ki s fogja írni! S ebbe tudom ti is kifáradtok.

Így még egyszer elnézést kérek hogy jeleztem ismételten a tapasztalt problémákat, a jövőben nem fogok ilyet tenni, s nehogy még egyszer, akár véletlenül, is megtörténjen megkeresem, hogyan tudom kitörölni magam a fórumból! Ha nem találom meg akkor maradok de nem fogok többet semmihez hozzászólni! Így legalább egy zavaró személlyel kevesebben fognak terhelni benneteket!

További jó egészséget kívánok a csapatnak S minden még türelmét teljesen el nem vesztett játékosnak!

Zuhi, Büfé105, apus54 és 5 más kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Tudom, hogy más mások is jeleztek hasonlót, de én is megteszem az észrevételt: a minijáték felülete egyszeriben lehetetlenné tesz minden más tevékenységet! Ha nyitva van valamelyik, akkor a fórum szaggat, az Excel gyakorlatilag használhatatlan. Ha visszalépek a játék ablakából, minden meggyógyul. És még nem is állítottam magasra a grafikai minőséget...

Zuhi, borichris, ulmo12 és 9 más kedveli ezt.
  12. Szabolcs80

Szabolcs80 Utánpótlás-írogató

No most már kezdem elveszíteni a türelmem.Ma reggel, ha jól számoltam akkor volt 20 frissítésem és 3 ki-be lépésem a játékba.Kemény 3/4 óra alatt el is végeztem majdnem mindent amit szerettem volna.
    Köszönöm szépen, jól indult a napom.

szepesej és Olgi52 kedveli ezt.
  13. mamszi70

mamszi70 Haladó

Nálam sem működött a játék hibátlanul, volt, hogy a fórumon kivül be sem tudtam lépni a játékba.
    Olvastam a javaslatodat, több böngészön is megkiséreltem a letöltést, végül a cromon lassan működik, tudok aratni és ajándékot küldeni. Viszont a lekvárfőzőben az olivás mártást csak akkor tudom keverni, ha olyan kedve van. Van mikor bejön, van mikor semmit nem enged a 3-as szinten.
    Az eventekkel hónapok óta nem kisérletezem megvárom, hátha egyszer hibátlanul és megfelelő gyorsasággal lehet játszani.

14. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!

Nagyon idegesítő hogy az eventnél nagyon lassan megy a minijáték, amikor az előző oldalra kattintok állandóan bejön a farmarany bolt.
    A királynőnél is nagy türelem kell ahhoz hogy egy játékot végig vigyek. Szerintem ezeket a minijátékos eventeket hanyagolni kellett volna addíg amig nem működik hibátlanul a játék. A piac is ******. Nem tudom mi lesz, volt elég idejük felkészülni sokan lassítani fognak vagy egyszerűen abbahagyják a játékot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.2.21
  15. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

nálam is ugrál a játék,pl:az egér.meg nem tudok rendesen aratni sem,

16. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Szia!
    Azért ezen vitatkoznék, mert még az utolsó nap is futott event. Igaz hogy nagyon kevés de végig volt event, az utolsó napit nem is értettem miért ha úgy is megszűnik.:)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Havasi_Gyopár

Szia hzoli041464!
    Vezeték nélküli egeret használsz?
    Én igen, és nálam akkor szokott az egér remegni, meg ide-oda ugrálni, ha kifogyóban van a benne lévő elem.
    Ilyenkor egyszer-kétszer megdörzsölöm a két végét, akkor abbahagyja egy ideig, de ez már komoly jelzés arra, hogy hamarosan elemcserére lesz szükség.
    Ha nem vezetéknélküli az egered, akkor nézd meg a számítógépeden az Eszközbeállításokat, mert lehet, hogy ott kell módosítani a beállításokon.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. bfeco07

bfeco07 Fórum-zöldfülű

nincs mit udv feri

19. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

szia.most vettem egy hónapja az egeret,meg a laptopot.új onnan .köszönöm előre is.

20. szenga6565

szenga6565 Junior szaki

Sziasztok! Élvezhetetlen a játék, mióta nincs flasch. Állandóan frissíteni kell, rettenesen lassú. A mini játékot nem is tudom játszani. A karneválosnál elindítom és egyedül lejátsza. Akadozik, nem repül semmi. Aztán a végén vagy van vmi a kosárban vagy nincs. Régen ezt szerettem és sok jó dolgot lehetett begyűjteni. Most már a játék stresszt jelent és nem kikapcsolódást.

-Ilona53- és tara100 kedveli ezt.