Visszajelzés Unity alapú játék csevegője | Archívum 11

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: vízöntő, témanyitás ideje: 25.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia sárkány-ka!
    Nem olvastam arról, hogy melyik Unity verziót használod? A webest vagy a letölthető klienst?
    Ugyancsak nem olvastam arról sem, hogy megfogadtad-e a rengeteg átállással kapcsolatos közleményben leírtakat?
    Te tettél-e valamit annak érdekében, hogy javuljanak a játszási körülményeid, lehetőségeid?
    Figyelmedbe ajánlom a Team Leaderünk legutóbbi vonatkozó írását: https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Nem mintha zavarna .... de inkább igen . A városban egy nagy fehér folt van , ami eléggé világít .
    Ez akkor lép fel , amikor becsukom az ablakot bal oldalon és az eventóra helyett van .
    Vagy ez egy tér idő kapu lehet egy alternatív valóságba , és be akar szippantani engem ?

3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Természetesen nincs.
    Ez egy megjelenítési hiba, ami az event órából adódik: az a fehér világítás jelenik meg, ha valamilyen új esemény vagy akció érhető el az event óráról. Ebből rendeltetésszerű módon csak egy pulzáló event-órát látunk, de most láthatjuk, hogy hogyan is néz ki háttérben ez a villogó köralakú elem.

Reméljük, mihamarabb javítják.

4. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Én is pont ezt a fényes gömböt látom. De nálam még olyan hiba is van, hogy nem mutatja a gazdaköri feladatokat. Ha belépek mutatja a nagy semmit. Csak úgy tudok a feladatra lépni ha először rákatt a kész feladatokra a pipára, akkor előhozza a kész feladatokat és utána rákatt az irótollas ikonra. Csak ekkor hozza elő a feladatokat. Macos gépen Safarival dolgozom. Próbáltam a firefoxot is MacOs alatt de ott még belépni sem tudtam. Pedig pár nappal ezelőttig még minden rendben volt, be lehetett onnan is lépni.

5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Csak 4x léptem be, mire sikerült valamit alkotni. :(

A völgyben nem látszik némely lötyi, süti, csokor stb, de ha a helyére kattintok beviszi. Ez is csak 4.re sikerült.

6. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Jancsika !
    Vigyázz, nehogy beszippantson téged, mi lenne velünk, nélküled ?? ::))

Othep, marcsi152, -Erbrow- és 3 más kedveli ezt.
  7. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Azért jelzem, hogy nálam is ez a gond... Világít az event óra helye, mint a nap.

heureca3, szöszi50, fcsilla és még 1 ember kedveli ezt.
  8. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Szia! A kliens letöltöttem, azt használom, nagyon sok mindent megfogadtam, de azt gondolom, hogy nem elsősorban a gépemmel van gond. Tegnapelőtt reggelt azt írta, hogy nem biztonságos, nagy nehezen mégis be tudtam lépni, különben nem tudom miért de reggel a legrosszabb, most du 3-tól semmi gondom nem volt. Egyébként a piac nálam tényleg úgy működik általában, hogy egyszer lefagy pörög és kilépés belépés után működik. Lásd be, hogy ez reggel 5 óra körül idegesítő.Bocsi a másik farmomról írtam a választ.

9. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Sziasztok!

Idézet egy korábbi hozzászólásomból:

Hiába, no. Tudott valamit ez a Rejtő a dadogás mibenlétéről, és hogy a tárgynál maradjak, a Unity alatt futkározó farmerama is csodákra képes.
    Egyszer leszedegettem kézzel az aktuálisan leszedni valókat, majd újra indítottam, mert nem engedett be a rémséges kedvenceimhez, és visszalépéskor meglepődve láttam, hogy félmunkát végeztem, mivel ellenőriztem a kedvenceimet egy tegnapi hasonló történés miatt.

Hogy is van ez?
    Most én dadogok, vagy a program?

Kérdésem a moderátorokhoz, hogy ezt a problémát jelezték-e már a központ felé?
    Nincs arra időm, hogy a kézzel leszedett – bónuszt adó – kitehetőket egy ki és belépéssel ellenőrizzem, valóban megtörtént-e az általam indított cselekedet ellentételezése, vagyis elszámolta-e a rendszer az elszámolni-valókat, vagy kezdhetem újra az egészet, vagy annyit, amennyit nem könyvelt el. Sajnos az újraindítás időigényes és valóban nem fér bele az életembe.
    A megszokás, ugye...

10. avonbanya

avonbanya Járnitanuló

Üdvözlet nem olvastam végig a panaszokat ,itt az én kérésem a keresésnél az abc nem jó ,a magas tp szerinti besorolás sem a hozam sem a másik tárgyak fák stb. kihelyezéseknél nem működik .ha elfogy a trágya nem tudom úgy megvenni mint a vizet,és a tavaszi gomba csak aratómunkással aratható le,ha elkezdem kipakolni egyesével a pld a fákat és a 3 lapozásnál tartok minden más típusú mellette levő fához előröl kell odalapozni azaz nem dob vissza oda ahol ép voltam az előző lépésnél ez az állatoknál és a dekorációnál is sajnos így működik..Nos én mindent megértek és kitartóan játszom,de kérem ha egy mód van rá javítsák meg.Köszönöm a figyelmet.

csokasig, kuekev, ^^Ayumi^^ és 4 más kedveli ezt.
  11. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Tele van a hócipőm azzal hogy állandóan lefagy a játék folyamatosan azt írja ki hogy az oldal nem válaszol. Azt hiszem hagyom a fenébe az eventet, napi egyszer benézek aztán csókolom.

tara100, mamszi5107, verda és 3 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szerintem kinyílt a kapu . :D

Andzsi1971, ursa11, Mica67 és 6 más kedveli ezt.
  13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    A mai nap javításai:
    • A bank felülete javításra került: lehet ismételten vásárolni a városi bankot megnyitva is, a csúszkás módszerrel.
    • Javításra került a bevezető rész (amikor új farmot regisztrálunk).
    Meg még pár egyéb kisebb hiba. :)

Utoljára szerkesztett: 3.2.21
    Rebcsok, -kidmama-, ^^Ayumi^^ és 6 más kedveli ezt.
  14. verda

verda Haladó

Tegnap írtak utoljára? Akkor legyen ma is. Nagyon lassú, nagyon akad, lefagy az egész. Azt nem értem, hogy miért van, amikor egészen jó és miért van olyan, amikor minősíthetetlen? A gépem hol jó, hol rossz? (ez költői kérdés volt). Igazából nem is várok választ, mert mit is lehetne. És szegény modikat sem kívánom megszólítani, mert az egészről nem tehetnek. Szóval... ez csak egy segélykiáltás volt, hogy legyen ma is itt valami...

15. anya131268

anya131268 Fórum-zöldfülű

Ubuntu 18.04 alá honnan lehet letölteni az "UNITY" klienst?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.2.21
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Sehonnan. A kliensnek jelenleg csak Windows-os verziója van. A Mac-es verziót már megígérték, a Linuxos verzióról nincs hír. Nem Windows 7/8/10 rendszereken csak böngészőből futtatható a játék.

17. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma a Firefox böngésző nem engedett be a játékba. 100%-on tolták a talicskát a birkák, más semmi tovább. Ilyen még nem volt eddig. A Chrome böngészővel tudtam játszani. Eddig ment mindkettőn. Ti tapasztaltatok ilyet?

Andzsi1971 kedveli ezt.
  18. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, én nem igazán panaszkodtam, azonban a mai este egy katasztrófa, sem a kliensről , sem a web változatnál többszöri indításra nem tudok belépni, csak Rackó barátom tologatja a barátnőjét.
    Nem is kérek választ, mert látványosan baj van van még mindig. Köszönöm.

Anna051955 és Zuhi kedveli ezt.
  20. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok, nálam is ez a helyzet.