Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Időnként valóban csődöt jelentenek az utazási irodák. Dehogy, állandóan!

Cyra65 és Sauvage kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Ez a terület váltásnál 100%-ig fut majd ugyanott maradok amiről indultam ritkán, de nálam is meg van. Ilyenkor azonnal kilépsz és vissza, vagy próbálod még egyszer? Mert nálam kivétel nélkül a második kattra rögtön bevágódik az új oldal ahova igyekeznék. Ha nem, azaz ismét hosszan kezdene betöltődni elérkezett az ideje, hogy valóban ki-be kell lépni frissítő gomb hiánya miatt ami majd lesz. Ilyenkor csakis az X-el zárom be ami rögtön bezár és máris vissza lépek.

De mivel nálam reggeltől nyitva a farm mert ha dógom van otthagyom és nem zárom be minek le teszem a tálcára, azért 2-3 óránként ki és belépek, hogy megelőzzem az anomáliákat. Régebben a Flash-el is csináltam csak 4-6 óra hossz között volt ajánlatos számomra. Ha nem tettem mert elfelejtettem ott is kivágott.:)

3. Mama081952

Mama081952 Utánpótlás-írogató

Az a nagy baj,hogy sok átalakítást megértem 10 év alatt,de ezt most nehezen viselem.Elveszi a játék kedvet, a dühöngés nem játék sajna most tartok ott ,hogy abba kell hagynom. Gondolom más fejében is járnak hasonló gondolatok.

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Én is belefutok. Nálam a tényleges aratás megkezdésekor jut el idáig a játék. A bónuszokat még tudom indítani egyenként azokat amikre figyelnem kell és aratóval a tojástartót, + az automata faaratás bekapcsolását is elvégzem, majd elkezdeném a tényleges aratást, de nem enged be az első aratandó területre. Frissíteni kéne, de sajnos nincs mivel. Nálam sem marad más megoldás mint a ki- és belépés újra, majd zökkenőmentesen learatok mindent.
    Ne dühöngj, hanem emlékezz arra az időre amikor a játék fejlődésnek indult és sok sok minden hasonló cipőben járt mint most. A cipőt ki növi a gyerek, lesz új, lesz jobb remélem. A jót sem pár hét alatt értük el a játék kezdetén és most kicsit újrakezdünk, majd elmúlik. :)
    Mosoly és türelem ezek csodás gyógyszerek, hiszen ez játék. Ha elfogyna kapcsolj ki és süssél valami finomat vagy csinálj bármi mást amihez kedved van és később próbáld újra :)

beregitisza, -kaktuszable-, Vadóc és 7 más kedveli ezt.
  5. pemcc

pemcc Járnitanuló

SEGÍTSÉGET kérek
    A jelszót akartam rögzíteni.
    Nem sikerült-
    Ismét tölteni kellett. Úgy nézett ki, hogy jó.
    Majd amikor ismét beléptem, újból be kellett írni a nevet és jelszót
    ott akadtam el, hogy emlékezzen az adataimra
    most ismét előlről kell kezdenem?

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Bejelölöd, hogy emlékezzen az adataidra. Beírod a nevet és a jelszót, majd amikor megkérdezi, hogy akarsz-e beállítani elsődleges jelszót, kattints a NEM-re. A következő alkalommal, amikor belekattintasz a név mezőbe, bal oldalt látod a nevedet, válaszd ki, és beléphetsz.
    Az elsődleges jelszó akkor kellhet, ha többen használják ugyanazt a gépet, így meg lehet védeni a farmokat az illetéktelenektől.
    Szia!
    Én is tipikusan belépve hagyom a farmot, sokszor egész napon át. A kliens ezt nagyon nem szereti - illetve én nem szeretem, amiket produkál. Hajlamos ugyanis elfeledkezni az idő korrekt visszaszámlálásáról, és nem segít rajta sem az F5, sem a területváltás, ami a Flashban frissítette az adatokat. Az utóbbi napokban így találkoztam már lejárt aratóval, ami még mutatta az időt (de persze nem dolgozott); 2 óra 8 percen rekedt üvegházzal, ami szintén lejárt már; rekeszben ragadt, de valójában már lejárt termékkel; és persze beérett növénnyel, ami ezt nem volt hajlandó tudomásul venni.
    Szóval érdemes lezárni a klienst, majd újra megnyitni, ha dolgunk van. A jelszókezelő (meg az erősen lerövidült betöltési idő) ezt szerencsére megkönnyíti. A fórum egy frissítéssel életben tartható egy ideig a böngészőben a kliens nélkül is.

Utoljára szerkesztett: 20.12.20
  7. csengusz2010

csengusz2010 Utánpótlás-írogató

jan 11 után melyik verzió szünik meg és melyik marad?Hisz a Utility is kéri a flsh engelyélyét ! Csak a Kliens marad?

8. Bajszi.

Bajszi. Utánpótlás-írogató

A Unity verziót már telepíteni sem tudom, letöltés után az alábbi hibaüzenet jelenik meg: Az eljárás belépési pontja (SetDefaultDllDirectories) nem található a DLL-ben (Kernel32.dll). és a telepítés nem megy végbe....
    Valakinek valami ötlet? Windows 7 Professional Szervizcsomag 1.

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az Unity nem kéri a Flash engedélyét!
    A játékba lépéskor, ha a megjelenő képen az X-re nyomsz, akkor Unity-verzióba lépsz, lent jobb oldalon, pedig a Flash-verziót választhatod, vagy játék közben térhetsz vissza Flash-be.
    De csak 2021. január 11-ig! Utána Unity (böngészős), vagy a gépre tölthető Unity alapú kliens marad: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-flash-letiltásának-következő-lépése.20421/
    Ez a kliens legújabb verziója: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/

-kaktuszable-, lukimi, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  10. serenge1

serenge1 Aktív író

Utoljára szerkesztett: 20.12.20
  11. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Szia!

Keresd meg a fórumon a Ki kicsoda - a csapat, ezen belül Ki is az a BackOffice? lépjél be és a keresd meg Wolf(Black) 7789. hozzá szólását ott van egy útmutató ha az abban leírtakat végig csinálod, megoldódik ez a probléma. De több órát vesz igénybe, mire végzel vele.

Én végig csináltam, és sikerült.

-kaktuszable- és Sauvage kedveli ezt.
  12. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Ennek a topicnak az első oldalán, a 2. hozzászólásban megtalálható minden.

https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/#post-1154139

beregitisza, -kaktuszable-, Vadóc és 7 más kedveli ezt.
  13. csengusz2010

csengusz2010 Utánpótlás-írogató

tehát jan 11 után két verzió marad a utility és a kliens ? ez jó!!

inanna11 kedveli ezt.
  14. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    Két hete még úgy gondoltam, hogy ez már nem az én idegeimnek való, és abba hagyom a játékot. De ha őszinte akarok lenni, látom az erőfeszítéseket arra, hogy élvezhetőbbé tegyék a játékot, ezért még hagyok nekik egy kis időt. :)

Viszont továbbra is iszonyatosan lassú a piac, a trágya beszerzése nekem külön kínszenvedés. Ha csak a mamutfákra szeretnék kacsakatát és turbótrágyát tenni, azok egérrel való kijelölése megint csak türelemjáték. Sajnálom azokat, akik kézzel aratnak.
    Bízom benne, hogy amikor már tényleg élesben megy a dolog, addigra ezekre is találnak megoldást.
    Makacs vagyok, nem adom olyan könnyen fel több mint 10 év munkáját.xD

Szóval kitartás, lesz ez még jobb is!;)

beregitisza, Vadóc, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  15. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

-kaktuszable-, Wolf[Black] és Sauvage kedveli ezt.
  16. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Biztos előttem már 1000+ an kérdezték, hogy hogy lesz a telefonról a játék a továbbiakban. Az eventek teljesítését annak köszönhetem hogy telorol is tudtam játjani a puffin böngésző segítségével? De ezzel a lassu unity vel nem lehet, pont azért volt jó mert pár perc alatt arattam vetettem napközben és kész , ha kellett akkor este meg lejátazottam, pögetgettem ilyenek.

Ezen részére a dolognak már született megoldás? Bizok benne hogy igen, mert anélkül nekem az eventezés mértéke nagyban le fog csökkenni, ugy kb a nullára :D
    Sajnos gépen nem telepíti a klienst így nem tudom hogy azzal jobb-e az egész játék. Uh felhasználói oldalról is vannak gondok :D

17. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Tisztelt Sörhajó Kapitány Wolf:sleepy:! Én onnan hiányolom azt, hogy miképpen telepítsék a kliens programoto_O. Nem mindenki telepített op. rendszert több százszor, ugyan úgy mint a géphez való programot sem8). A jelen programban benne levő reklám és egyéb cégek, hogy viszonyulnak az adatvédelmemhez?8)! Gondolok itt az ebay, LIDL s.p.a., Sport Media TV stb... ez pár a sokból-.-. Jó dolog a kliens:), ha kitisztítanák belőle a sok fölös anyagot, mert ne én rajtam vagy a többi játékos gépén keresztül jussanak reklám alapú pénzhez a játék Tulajdonosai:(-.-.

18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Így igaz Toma és mivel én azon ritka madarak közé tartozom (amint elnéztem a játékosokat senki nem követte amit jóval visszább leírtam/javasolltam, hogy írják fel jegyzettömb lapra a beérési időket míg jó nem lesz és akkor nem kell sorba nézni mindent és azt látja jelenleg, hogy nincs beérve pedig de és a jegyzettömbe beírhatta volna a jelszavát is és onnan egy kijelölés másolás beillesztéssel hozta volna, állandó beírkálás helyett míg így volt (csakhogy nem olvasnak vissza tisztelet a kivételnek, nem vagyunk egyformák) ) szóval mivel írom az érési időket vagy 9-10 éve, a jelenlegi helyzethez alkalmazkodva ha 1.5 órán túl érik valami akkor le is kapcsolom a gépemet pedig ezt már nem teszem mióta ez a Pc "új" (6év), reggel bekapcs éjjel meg le. csakhogy van egy remek kifejezésünk is: alkalmazkodás /tehát az embör megpróbál minden helyzetben alkalmazkodni főleg ha látszik megoldás.:)

-kaktuszable-, Vadóc, Rebcsok és 4 más kedveli ezt.
  19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    A kliens program telepítése még nem okozott gondot senkinek se itt, mivel végig kell nyomkodni csak a tovább gombot.
    Sajnos nem tudom milyen reklámokról írsz, kérlek csatolj képet, mert semmilyen reklámnak nem kéne lennie a kliensben.

genka53, -kaktuszable-, vihence és 2 más kedveli ezt.
  20. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Képet nem csináltam róla, de a partnerlistát kell megnézni ha reklámhordókat keresel. Én a Huawe és az ADOBE céget engedtem meg belőlük. Tudod a CCleanert is mindenki feltelepíti, a végén rájön, hogy az avast és a gugli böngésző is felment ha nem egyéni telepítést hajt végre.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.