Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Most mi bajod? Szereted a kihívásokat, hát ott van neked... :DxD

Csak1, vihence, Hahacska és 6 más kedveli ezt.
  2. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Köszönöm válaszod. Sajnos így nem sok értelme van. Jó lenne legalább 24 óra időtartamra látni, ha már behozták ezt az új elemet.

3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem tudom mi volt a karbantartás témája de még mindig nagyonlassú a játék.

-forrest-gump- kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Belépni be tudok , de különböző tanácsokat kapok , de eddig ez a legjobb . :D

vihence, brildiko, mamszi5107 és 4 más kedveli ezt.
  5. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

Szerintem a túlgondolás hibájába estek, lehet enélkül pörögne a játék.;);)

-Ilona53-1, Fenyvesi1010 és Bonzó1945 kedveli ezt.
  6. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

hát nem tudom mi értelme volt a karbantartásnak, mert az unity ugyanolyan selejtes mint eddig volt. Nem lett gyorsabb, ugyanúgy nem mutatja ha beérik a vadaskert ugyanúgy rossz az információ mutatás, és elég hosszú lista lenne még a további hibák felsorolása.

mamszi5107 és -ujcivis- kedveli ezt.
  7. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Nem játszottam a unitivel és a klienssel már hetek óta, mert épp elég volt kipróbálni. Most kénytelen vagyok, ha játszani akarok és az a tapasztalatom, hogy amíg én odatettem magam (elvittem a gépemet és költöttem rá nem keveset), addig itt mintha megállt volna az idő. Minta a másik oldalon semmi nem történt volna. Amíg így marad igyekszem nagyon korlátozottan játszani, mert nem szórakoztat így a játék és reménykedem benne, hogy lesz ez még jobb is, legalább olyan jó, mint egyszer volt, hol nem volt a flash idején.

8. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szó szerint csak karban tartás volt semmi egyébxD

9. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi de azt én is tudnám.

10. paloooo

paloooo Fórumelemző

Szép délutánt!
    Nos..., vége a flashnek! Már csak a kinszenvedési unity van: akkor néhány ISMÉTELT észrevétel...
    Az alábbiak Chrome böngészöben tapasztalhatóak:
    - piaci szűrés nem müködik rendesen. Mind a kettő területi (kerek) szimbólum aktivat mutat. Szerintem annak kéne aktívnak lennie amelyiket kiválasztottam (most a bahának).
    - postán az üzenet írás még mindig rossz! A válasz funkció nem müködik! Eltünik a kapott levél tartalma, s kijelőlődik minden.
    - folyamatos fagyások megszüntek..., "már csak" fagyogatások vannak..., területváltásnál, belépésnél, ha otthagyom a farmot s átmegyek egy másik fülre, s visszajövetkor mindig a forgó napraforgók fogadnak.
    -eseményekről még most sem tünnek el a piros jelzőfények.
    - ajándék küldésnél ha véletlenül kettőt pipálok be, inaktív lesz "ajándékozás" gomb , kiszürkül.
    - vannak elemek mikre duplán kell kattintani, hogy változzon: jobb oldali barátlista, térkép, malom, füvészkertek, vadaskert..., stb
    - szélmalomban pörgetésnél nem müködik az animáció nélküli pőrgetés, az ESC gombos megszakítás. Továbbá, vissza ugrik mindig az elejére, folyamatosan kikell kereni..., nagyon idegesítő!
    - felső részben nem lehet aratni, mert a infószalag nem csusszan félre, (balról beúszó) felület.
    - piacon láthat betűméretet csökkentették! Nem mindenkinek van sas látása..., jólenne ezt korrigálni!
    - kibontott fűvészkertnél nem jön elő az információs buborék, ez bosszantó, mert nem tudni hogy milyen fát ábrázol a szimbólum.
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/image/RZ8Z
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/image/Rko3

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/image/Rz0Y
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/image/RS44

Utoljára szerkesztett: 13.1.21
    Matyó11, Marika312, -Ilona53-1 és 2 más kedveli ezt.
  11. Matyó11

Matyó11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok gazdák! Sajnos véget ért az adobe flash player :(
    Az eddigi egy napos tapasztalataim:A Unity verzió egy rakás .... Letöltöttem a KLIENSET az egy fokkal jobb.Dekorok betakarítása kb. 10 perc, a ládák kinyitogatása kb. 15 perc . Ha nincs munkásod akkor a játék szinte élvezhetetlen!!! Ez régebben azért nem volt így.Lassan 10 éve játszok és sajnálnám abbahagyni de ha kb. 1 hónapon belül nem lesz jelentős változás akkor abbahagyom a játékot mert ez így minden csak nem élvezet és kikapcsolódás.... A való életben elég sok az idegeskedni való nem hiányzik ez még a játékban is...
    Bízom a pozitív változásban

Barbara2006, mamszi5107 és Marika312 kedveli ezt.
  12. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Letöltöttem a klienst, még annó. Miért van az, ha megnyitom, és beírom nevem, jelszavam, hirtelen kilép, és kiírja, installing. (telepít), majd azt sikeresen telepítve. Újból beírom név, jelszó, és kis idő múlva belép a farmra. Ezt minden alkalommal eljátssza. Tehát 2-szerre tudok csak belépni. Van teendőm, ami ezt kiküszöbölné?

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ami a piacot illeti: mindkét gomb ki- illetve bekapcsolja az adott területet. Ha a Baha gomb megnyomására csak a Baha, a farm gomb megnyomására pedig csak a farmos termények látszódnának, nem tudnád bekapcsolni mindkettőt. Ezért működik így. Ha váltogatni akarsz, akkor a zöld gombra kattints. Ekkor az elszürkül, de mivel olyan nincs, hogy nem látsz semmit, ezért a másik bezöldül. Van logika benne, csak meg kell szokni.

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, fordulj ebben az esetben a játék supportjához.
    Itt magyar kollégák dolgoznak, mindent le tudsz nekik írni amit szeretnél.

A kapcsolatfelvételi űrlapon az Általános kérdések tárgyat válaszd.

Olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.

Részletezd konkrétan a problémát, legalább 140 karakterrel.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem értem. Eddig a klienssel játszottam, mármint ma. De most kb 2 órája nem enged be, betölt, aztán sehol semmi. Mintha kiléptem volna. Eltűnik....

TaraWels50, Tavirózsa és Marika312 kedveli ezt.
  16. -ujcivis-

-ujcivis- Járnitanuló

A flash kikapcsolása után, még éjjel kipróbáltam az unytit: kifogástalanul működött a google chrom, a fox és az edge is.
    Ma délelőtt sem volt vele semmi különösebb probléma.
    Karbantartás után: mindhárom böngészőn lassan tölt be, egyes ólak helyén napraforgó forog, kézi aratással, csak dupla kattintással működik a trágyázás, etetés, itatás. Területváltásnál 100%-nál áll akár 10 percig is, majd az F5 frissítésre ugyanúgy megáll a 100%-on, 3x-ra sikrült betöltenie.
    Úgy tűnik számomra, hogy nem nagyon sikerül a flashhez közelítőre javítani a játékot.
    El lett rontva, nem felhasználó barát a piac, az ajándék küldés, az elhasználódó lapfül alatti megszokott sorrend sem a régi, ráadásul állandóan visszaugrik az elejére.
    A pörgetés sem használható zökkenőmentesen.
    Üzenet írása kész agyrém! Inkább a messengeren értekezem azokkal, akiket el lehet ott érni.
    Összességében az a véleményem, hogy nem maradt igazi kikapcsolódást okozó játék.
    Részemről augusztusig kitartok, abban reménykedve, hogy csak sikerül gatyába rázni a játékot. Addig viszont egy fillért nem áldozok többet a játékra, pedig eddig lehetőségemhez mérten nem keveset fordítottam rá.

Utoljára szerkesztett: 12.1.21
  17. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, valaki esetleg megtalálta hogyan lehet aratni a paszulyt, mármint eddig flash időben az enter lenyomásával végig lehetett szaladni, de most, ha a sorra kattintok, akkor csak úgy aratja le, ha a felugró ablakban a zöld pipára klikkelek. Igy a 324 sor végig kattogása .....kerestem erre a választ, hátha már megvan a megoldás, mert ez már volt kérdés, de eddig nem találtam meg. Köszi a válaszokat előre is. Jó játékot, majdcsak ezt is elérkezik ismét mindenkihez, akiknek még az új verzió akadozva megy.

18. iTz_Al3x

iTz_Al3x Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Sajnos nekem egyenlore csak negativ tapasztalataim vannak ezzel az uj pltaformmal kapcsolatban. Nagyon lassan mukodik, a tegnapi napig a flasht hasznaltam, azzal rendesen mukodott. Jelenleg lehetetlenseg kivarni a betoltest pl, ha venni szeretnek vmit a magtarbol, vagy az allatokat szeretnem elrendezni. Ez nagyon elszomorito szamomra, mert mar jo ideje jatszom mar vele.

-ujcivis- kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Borzalom az egész. :D Cégnél kipróbáltam edget, működik, ahogy. Aztán jött a karbantartás. Eszembe is jutott, hogy itt olvastam. Végre Chromet levettem a tálcáról reggel, mivel Foxon játszok most már, végre. Megvettem ma a prémiumot, de lehet várnom kellett volna. Nem szeretem ezt a játékot már. Ezt csak neked írom!! :D
    Nem is akadékoskodok tovább! ;)

vihence, -ujcivis- és Gwendolin83 kedveli ezt.
  20. kpetra

kpetra Aktív író

Hát ez siralmas! :oops:

ügyi-fogyi57, potyi120 és Gwendolin83 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.