Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, most már be foglak árulni Zsaninak, hogy makacskodsz. :D Miért nem töltöd le? Legalább egyszer próbáld ki, mert megcsipkedlek. :D Látatlanban nem lehet semmire azt mondani, hogy az nem jó és nem kell. Ez olyan, mint amikor valaki azt mondja hogy nem kóstolom meg a csigát, mert ronda. :D Következő nap rendel egy rántott húst és azt mondja rá, hogy ez nagyon-nagyon finom, erre mondja a szakács, hogy raktam bele egy kis csigát, csak az íze miatt. :D Tehát tessék kipróbálni és utána mondhatod azt, hogy nem szeretem. Nahhh.

marcsi152, inanna11, Sárika555 és 7 más kedveli ezt.
  2. Bajci2

Bajci2 Járnitanuló

Sziasztok ...

Gondolom sokkan kérdezték már De mikor lesz változás ? mert ez a kliens szerintem nem a legtökéletesebb...
    én jó pár éve játszom De ezt szerintem most nagyon elszúrák .... sok embernek szerintem elmegy a kedve ez miatt :sleepy:
    "De ez csak az én véleményem8)"

mobilos verzióról esetleg lehetne valamit tudni,mert eddig napközben Ott szoktam le pötyögni ....de most sajnos ez a lehetőség is megszűnt :cry:

Sauvage és bogika1956 kedveli ezt.
  3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Az összes magyar hírportál lehozta azt, hogy megszünik a Flash. A legtöbb írt is róla elég hosszú cikkeket, hogy mi lesz a továbbiakban a Flash-os játékokkal, milyen változások lépnek életbe. Ezen felül, az összes böngésző is kiírta, hogy megszünik a Flash. Jóval, a Flash hivatalos megszűnésének az időpontja előtt, már több böngésző is korlátozta a használatát. Már 2018-ban megkezdődötek ezek a műveletek.

Szóval, az, hogy ennek nem volt tájékoztatása, az nem teljesen igaz. Igen, a Bigpoint nem tájékoztatott, de a böngészők és hírportálok jócskán. Nos, 2 év volt arra minimum, de akár 3, hogy utánajárjon bárki is, hogy ha megszűnik a Flash, akkor mi lesz. Vagy talán utána is kérdezhetett volna, bárhol. De leginkább itt a fórumon. Megtette ezt bárki is? Egy ilyen hozzászólással nem találkoztam és egy ilyen megkeresés sem jött felém.

Na, már ha elég jól tájékoztatva vagyunk arról, hogy megszűnik a Flash, és ezt minimum 2 évvel előtte elég rendesen tudatunkra adta az összes böngésző, akkor 2 év alatt miért nem jártunk utána egyszer sem annak, hogy mi lesz a továbbiakban? Na, erről beszélek.
    Bőven fellehetett volna készülni az egészre, ha utánajárunk. Tájékoztatva voltunk arról hogy megszűnik a Flash? Igen. Kijelentem azt, hogy jól az arcunkba nyomta mindig a böngésző, hogy megszünik a Flash. Úgyhogy, volt bőven tájékoztatva erről mindenki.
    Tudom hogy a játék Flash alapú, költöttem rá jó pár ezer Ft-ot, vagy csak imádok játszani vele költekezés nélkül, és megfog szünni a Flash, akkor miért nem járok utána, hogy mi lesz a játékkal? Fogom tudni tovább játszani? Fogok tudni tovább farmeramázni? Vagy bezár a játék? Mi lesz? Ezekre a kérdésekre mindenki megkapta volna a választ itt a fórumon, anélkül hogy akkor még nem tudtuk hogy Unity lesz.

Erre is vonaktozik a fenti írásom.
    Bőven tudott mindenki arról, hogy megszűnik a Flash, csak nem járt utána hogy mi lesz, majd ha megszűnik a Flash.
    Sajnálom, de ez a felhasználó hibája, és nem az enyém.

Melan. Leírtam már, nem tudom hányszor... nem tudom jobban megértettni veled:

Az, hogy valakinek nem teszi lehetővé jelenleg az anyagi fedezete azt, hogy fejlessze az eszközét, két kérdés merül fel:
    • Ő tehet róla? Mert már találkoztam olyan játékossal, aki 30 ruhát vásárol havonta, de a laptopját meg üti-vágja, mert nem jó neki a játék. Ezerbocsánat, de a 30 ruha helyett lehetne inkább spórolni.
    • Ha nem Ő tehet róla, hanem pl. a mostani pandémiás helyzet, baleset, bármi, ami nem Ő miatta van, akkor valóban nem Ő a hibás.

Hónapról, hónapra élnek. Na, pontosan ilyen felhasználóval volt tegnap dolgom. Sokat nem közlök róla, annyit, hogy ő 40 ezer Ft-ot kap havonta. Annyiból kell megélnie. Nos, az anyagi keret továbbra se szabályoz senkit abban, hogy felkeressen például engem. Mert hogy Én továbbra sem kérek semmennyi pénzt ezért. Nagyon rossz gépe volt. Ő azt kérte, hogy csináljam már meg annyira a gépét, hogy lassan is, de valamennyire tudjon farmozni. Meg lett csinálva, igaz majdnem 3 óra volt. Tud farmozni? Tud. Lassan? Igen. De tud farmozni, azelőtt meg nem igen tudott.

Tudott volna költeni hardwerre? Nem.
    Tudott volna költeni szakemberre? Nem.
    Gátolta őt abban ez, hogy felkeressen? Nem. - Na ez itt a hangsúly!

Továbbra is elvárandó az, hogy a felhasználó legalább annyit véghezvigyen, hogy az eszköze karbantartattását megteremtse. És nem pénz kérdése, hanem akarat kérdése. Élő példa vagyok rá. De egyébként beírva googleba elég sok fórumon vannak szakemberek, akik ingyen segítenek... csak ugye, megint akarat kérdése ez is.

Továbbra is elvárandó az, hogy ha felhasználó anyagi helyzete lehetővé teszi, igen is gondoljon a számítógépére legalább 2,5 évente, és szakember segítségét kérje, hogy érdemes-e fejleszteni, vagy maradhat-e így, és megfelelő-e így.

Elolvastad a hozzászólásomat? Vagy csak nem érted, de lehet Én fogalmaztam rosszul. De vesézzük ki azt a hozzászólásomat:

---------------------------
    "Pontosan jól tudta mindenki, hogy 2017-ben bejelentették, a Flasht megszüntetik. " - tudta? Tudta, mert kiírta mindegyik böngésző. Ezzel kezdem ezt a hozzászólásomat.

"És miért most kell ezen elgondolkozni, hogy rendbe kéne tenni a gépünket?" - ha 2017 (de legyen 2018) óta tudta mindenki, hogy a Flash megszünik, miért nem járt utána? Ha utánajár, tudta volna, hogy rendbe kell tenni a gépet.

"Nem egyszer le lett írva az évek alatt itt a fórumon." Volt róla szó, nem egyszer. Igen, lehetséges hogy sokan ezt nem látták.

"Már ekkor, sokszor leírtuk hogy akármilyen platformra vált is a játék, nem lesz olyan gyors mint volt, főleg nem régebbi gépeken." - itt rá a válasz.

"Nyáron már olyan beszélgetések folytak például közöttem és @-BombadilToma- között, hogy miket kellene véghez vinni, hogy biztosan jó legyen minden. Már ekkor szó volt arról, hogy karban kell tartanunk a gépünket." - igen, igazad van, hogy ezt sokan nem láthatták.

"Igen, a Bigpoint felől nem volt ennek a legjobb kommunikációja és a tájékoztatása. Teljes mértékben egyetértek!" Tájékoztatott a Bigpoint időben? Nem, igazat is adok neked!

"De november óta adott a lehetőség hogy 1 órát rászánjon pl. az Én segítségemre, de november óta olvasom olyan felhasználónak is a panaszait, akinek 1 óra alatt rendbe lehetne hozni a gépét (mivel írt konkrét specifikációt a gépéről), de még mindig nem keresett fel, annak ellenére hogy már 5x leírtam neki hogy keressen fel.... sajnálom, de ez már nem az Én problémám." itt kezdődik a probléma, amiről szól megint ez a hozzászólásom is, és lassan az összes....
    --------------------

Akkor tisztázzunk most mindent, remélem így érthető lesz mindenki számára, röviden:
    • Aki itt panaszkodik hónapok óta, hetente látom a hozzászólásait, nem egyszer közöltem vele hogy keressen fel, de erre nem hajlandó, csak folyton a panaszkodásait írja, és emellé még hozzájárul az, hogy a stílusa is amilyen, ezerbocsánat de az valóban hibás!
    • Hibás az a felhasználó, akinek az anyagi helyzete lehetővé teszi, de 2017-ben amikor közölték a Flash megszünését, és 2018 óta folyton kiírták a böngészők, nem járt utána, hogy mi lesz a Flash után a játékkal, és ez kiadással jár-e? Mert ha játszok egy játékkal, és szeretnék még bőven játszani vele, azért csak elgondolkozok azon, hogy fogok-e tudni Én játszani ezzel a játékkal? Melan, a Te szavaiddal élek: "Vessen magára!"
    • Nem hibás az a felhasználó, akinek nincs anyagi fedezete, de felkeres bérmentes szakembert.
    • Hibás az a felhasználó, akinek nincs anyagi fedezete, de annyit nem tesz a jövő érdekében, hogy felkeressen egy bérmentes szakembert.
    • Hibás az a felhasználó, akinek nincs anyagi fedezete, de elintézi annyival hogy biztosan nem lesz jó, hagyom az egészet.
    Mik az elvárt dolgok?
    • Akinek lehetővé teszi anyagi helyzete, legalább 3 havonként egyszer keressen fel egy szakembert és tartassa rendbe a gépét. Ha megtudja saját maga csinálni, az még jobb (de tudom ez a közösség nem informatikusokból áll, ezért nem is így közelítem meg).
    • Akinek nem teszi lehetővé az anyagi helyzete, hogy felkeressen szakembert, tájékozódjon, járjon utána mik a lehetőségei. Ott a Google, de itt a fórum is. Jöhet az, hogy de nem olvasnak fórumon sokan.... arról Én tehetek? A számítógép tehet róla? Nem. Megint az akarat....
    • Akinek nem jó a gépe most, és anyagi helyzete lehetővé teszi, igen is fejlessze a gépét szakember segítségével, ha akar játszani tovább ezzel a játékkal.
    • Akinek nem jó a gépe most, és anyagi helyzete nem teszi lehetővé hogy fejlesszen, akkor azért annyit tegyen már meg, hogy felkeres egy szakembert, lehet megtudja oldani.
    Annyira örülök, hogy végre sikerült egy olyan felhasználóval beszélnem a tegnapi nap folyamán, élve a szavaiddal Melan, "napról-napra" él. Örülök, hogy ő vette a fáradtságot hogy felkeressen, és örülök neki hogy segíthettem neki. És tudom, hogy milyen boldog tőle.

A 21. században élünk, nem fogunk a végtelenségig tudni játszani egy 2006-ban vásárolt eszközzel. Evidens, hogy minden elhasználódik egyszer, és az is hogy fejlődik a technika.

Melan, köszönöm neked hogy tudok erről veled beszélgetni, és leírod a Te meglátásodat, és köszönöm hogy lehetőséged adsz arra, hogy Én is leírjam a saját meglátásomat. Különböző emberek vagyunk, és mindenkinek más az értékrendje. De Én azt szeretném végre megértetni veletek, hogy nem kell feladni, időt kell szánni rá, és felkeresni szakembert. Ha nincs rá anyagi fedezet, itt vagyok Én. De ha van anyagi fedezet, akkor is itt vagyok. Nem szabad elengedni. És azt is szeretném megértetni veletek, hogy nem fog a megoldás magától az ölünkbe hullani. El kell fogadni, hogy ez olyan helyzet, hogy magától nem fog magjavulni, csak segítséggel.

Utoljára szerkesztett: 19.1.21
    sutimami57, marcsi152, vihence és 9 más kedveli ezt.
  4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Ez pontosan így van.
    Az én férjem a példa erre. 11 éve játszik a játékkal, hamarabb regisztrált (tam neki) mint én. Még is, a 11 év alatt egyszer sem lépett be a fórumra, csak ha rászóltam, hogy ne engem faggasson már, mit kell csinálni, hanem menjen olvasni. "Egy nagy francot. Én játszani szeretnék nem regényeket olvasni. Ha nem mondod el mit kell csinálni, akkor játszom ahogy tudok" A mai napig keresgéli a billentyűzeten a a betűket, ha pld egy szomszéd ír neki és válaszolnia kell. "Anya, ezt kell megnyomni, hogy nagybetű legyen?" Ez nem lustaság, és nemtörődömség. Neki pld. a Tv távirányítójával is meggyűlik a baja, vagy a telefonjával. "anya én nem csináltam semmit, de eltűnt minden a telefonomról." Igen...nálunk sokszor itt jár a "Nem én voltam" ember. Lövése sincs róla mi az flash player vagy mi az a unity kliens. Nem is érti. Annyit tud, hogy hová kell kattintani, hogy elinduljon a játék. Szerintem nem ő az egyetlen aki így játszik, vannak rajta kívül még nagyon sokan. És nekik aztán hiába mondja bárki, hogy olvassanak fórumot, tájékozódjanak. Nem fogak. Ha nem megy, akkor vállat vonnak...ha nem, hát nem... és ennyi.

vihence, Farm_Tadity_, Pozsonyi58 és 11 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Persze, hogy nem, mert nem tudja hogy kell belépni, pedig számtalanszor megmutattam már neki. Nekem káromkodik xD

vihence, Sauvage, kukori80 és 7 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    A fórum olvasásról annyit , hogy egyszer volt egy megvehető felhő , amelyben világosan le volt írva , hogy a rá való dekorok a teliholdas Jack boltban lehet kiváltani . És aki megvette a felhőt , az nem tudta használni , és izzott a fórum , hogy miért nem tudják használni a fizetős felhőt .
    Ha egy olyan dolgot nem olvasnak el , amiért fizettek , akkor egy teljesen ingyen dolgot , mint egy gépkarbantartás .....

Amúgy segíteni jó , én is szeretek segíteni , főleg ha tudok . :D:inlove:

vihence, Farm_Tadity_, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Első kérdés: https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/
    Mobilos topik, ahol erről olvashatsz, pl. mások tapasztalatait: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-mobileszközön.20416/

marcsi152, vihence, Farm_Tadity_ és 5 más kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ne haragudj, de ezen most nagyon felnevettem. :D Helyében, Én is káromkodnék! Épp tegnapelőtt vágtam bele a francia nyelv tanulásába, hát, öhm... :oops::D:D>:(>:( Ha tudnék franciául káromkodni, én is káromkodnék. xD

Én csak a közösség miatt vagyok itt. Semmi másért. Ezt sokszor leírtam már... a játék nekem már kevés, többre vágyok egy idő után. Én itt jól érzem veletek magamat. Remélem így is marad még sok-sok évig, hogy együtt tudunk itt beszélgetni egymással! :inlove:

marcsi152, Rozi472, encibaba52 és 14 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Szia Wolf. Szerintem Melan másképp közelítette meg a kérdést, legalábbis én ezt olvastam ki a soraiból. Nem lehetett előre tudni, hogy milyen gépigény kell majd ehhez a játékhoz. Nem tudom pontosan, hogy mikor lett kiírva a fórumra, (meg tudnám nézni, de most nem is ez a lényeg, de ott is csak a minimum gépigényt adták meg).Szerintem mindenki arra várt, hogy betegyék a Unityt és megnézze, hogy fog nála működni, nem akart előre semmit csinálni, mert nem is tudtuk hogy mi lesz. Ezért nem lehet a játékosokat hibáztatni, mert ők csak vártak. Senki nem tudta, hogy fog nála működni. A minimum megvolt nála is, de amikor berakták, onnantól lett a baj, mert nem töltött be. A gép takarítása, a sok felesleges program, stb... csak ekkor került előtérbe, de sokan akik nem olvasnak itt, még most se jutottak el odáig, hogy ezekkel is kellene foglalkozni. Abban igaza volt Bekonak, hogy amíg Flashban is tudunk játszani, addig nem lesz leterhelve a Unity és rossz adatot fognak kapni. Márpedig amíg volt Flash, addig mindenki oda menekült. Most már nincs hova menekülni. Most már szembe kell nézni nekünk is a tényekkel, de a Bp-nek is.

10. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Ez a lehető legrosszabb felhasználói gondolkodás. Elmagyarázom, érthető módon, nem szakmai megközelítésből, azután beleszakmázok is egy kicsit.
    A Flash Playert 1996. novemberében adták ki. Innentől él hivatalosan a Flash Player programozási nyelv. Most 2021 van. Tehát, 1996 óta eltelt 25 év. A játék 2010-ben lett kiadva pont ezekben a napokban. Azóta eltelt 11 év. Ha csak a játékban mért időt nézzük, az borzasztóan sok, ha a Flash Player kiadásának a dátumát, az meg észvesztően sok.

Miért akarunk egy 25 évvel ezelőtt publikált programnyelvtől megszokott teljesítményt elvárni 2021-ben?
    Hiszen, minden fejlődött azóta. Olyan rohamosan fejlődik a technika, hogy ha valaki 2 évvel le van maradva, azt már nagyon nehéz behozni, nem hogy 10 vagy annál több évet. Ahogy fejlődik a technika, úgy fejlődik a minimum krétérium. A minimum krétrium pedig jelen esetben a hardwerek teljesítménye.

Nagyon sok embernek mondom máig: felejtsük el azt, hogy ami 2010-ben jó volt, az 2021-ben is jó a hardweres részt tekintve.
    Én nagyon sok gépet szerelek, és nagyon sok gépet fejlesztek ismerősöknek, ügyfeleknek. És tudom, hogy ők a legújabb játékokkal akarnak játszani, és 400-700 ezreket kell költeniük két évente ahhoz, hogy tudják tartani a lépést az új játékokkal. Ez érvényes most a FARMERAMA-ra is. Új, korabeli platformról van szó, azaz az Unity-ról. Ezért, 2010-ben kiadott hardwerek se lesznek elegendőek hozzá. Ne várjuk el azt, hogy 2010-ben kiadott hardwer zökkenőmentesen megfog vele birkozni. Mert nem fog.

Nincs lehetősége a Bigpointnak arra, hogy teljesen levigye a játék kritériumot, mivel a mostani platformok már ezt nem teszik elérhetővé. Régebbi platformra miért írták volna át a játékot, ha az is megszünik 2 év múlva? Nem lett volna értelme. Olyan platformot kellett választani, ami minimum jó 10 évig.

Annyira fejlődik a játékipar ág, hogy vannak olyan játékok fejlesztve, amiknél nem lehet kihozni a maximum teljesítmény a jelenleg elérhető legprofibb, legdrágább hardwerekkel sem! Tehát előrébb van a játékipar, mint a hardweres ipar. Ennyire fejlődik a játékipar.

Én nagyon szeretném hogy mindenkinek működjön ez a játék, de lássuk be, hogy nekünk is fejlődnünk kell, nem csak a játéknak.

sutimami57, marcsi152, vihence és 2 más kedveli ezt.
  11. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Minek turnézol, nem egy oldalon állunk..

Sauvage és kukori80 kedveli ezt.
  12. Szama

Szama Fórum veteránja

Bocsánat, hogy beleszólok, de azért azt hagyjuk már, hogy azért legyen fullos gépem, mert a flash megszűnik. Ezt azért te sem gondolhatod komolyan... Álljunk már meg egy pillanatra!
    Érdekes módon semmi mást nem befolyásolt a flash megszűnése, csak is ezt a játékot! Szóval, itt leginkább a BP-nek kellene elgondolkodnia, pláne annak tükrében, hogy nem most kezdte a BP az online játékok fejlesztését, hanem még a 2000-es évek elején!
    Na most, azt gondolom, hogy egy közel 2 évtizede online játékokat fejlesztő cégtől azért elvárható lenne, hogy nem követ el ilyen amatőr hibát! És most hagyjuk a Cyberpunkot, mert ott konkrétan mindenkinek visszafizetik a játék árát, ELNÉZÉST, BOCSÁNATOT KÉRT A CÉG, és azonnal leszögezték, hogy minden hibát kijavítanak!
    Nos, ez lenne a minimum ugye, csak hát valahogy eddig mi ezt még nem tapasztaltuk, csak azt, hogy egy ingyenes online játék miatt vegyél új gépet, vagy a meglévőt fejleszd fel, meg hogy te mint játékos tegyél meg mindent is, hogy jól működjön egy olyan játék, ami fejlesztési hibáktól hemzseg....
    Egyébként a BP ugyanúgy tudta 2017-től, sőt, tippre azt mondanám, hogy a flash megszűnésének nyilvánosságra hozatala előtt őket már korábban értesítette a gyártó, így inkább a BP-nek kellett volna megtalálnia a megfelelőbb megoldást, és nem a játékosokra hárítania a dolgot, meg széttárt karokkal annyit mondani, hogy hát gépigényesebb lesz a játék.
    Én meg akkor azt mondom, hogy ha már fizetek a játékért havonta, akkor a BP oldja meg, hogy működjön rendesen a játék nulla hibával, kevesebb gépigénnyel.
    Ha ez egy olyan játék lenne, amiért fizetned kell, hogy játszhasd, akkor azt mondom, hogy rendben van a gépigény kérése a cég felől. Mert vagy megveszed és játszod, vagy sem. Tiéd a döntés, hogy hajlandó vagy e olyan gépet venni hozzá, és fizetni magáért a játékért. De a BP sosem ilyen játékokat fejlesztett, hanem free to play játékokat, így kissé necces a magasabb gépigény kérése.
    Vállalni kellene szerintem a felelősséget ezekért a problémákért elsőnek, aztán lehetne kérni a játékosokat, hogy legyenek megértőbbek, türelmesebbek, mert ők mindent is megtesznek, hogy jó legyen újra. Ennyi, ez lenne az a minimum, ami sokat segítene abban, hogy a játékosok is mérlegelni kezdjék azt, hogy gép fejlesztése stb.

Az nagyon szuper, és tényleg ezer hála neked érte, hogy te szabadidődben segítesz másoknak, hogy legalább elinduljon a játék náluk, meg segítesz a beállításoknál stb. Ezért járna is neked egy fullos dekor a BP részéről, ha már ők erre nem képesek, és egy játékos végzi el helyettük is a dolgokat! És ezt most tényleg komolyan gondolom, mert amennyit te itt mindig segítesz, az bőven átlépte azt a határt, ami fölött már illik valami jutalmat adni érte a részükről. ( ha kell petíciót indítok ez ügyben)

sutimami57, masterandservant, Zuhi és 6 más kedveli ezt.
  13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

És hol írtam Én olyant, hogy fullos gépre van szükséged? A fullos gép kb., felhasználó szinten 700-900 ezer ft között mozog, jelenleg, 2021-ben.

A Cyberpunk esete nem is erről szól. A Cyberpunk elsősorban azért adja vissza az árát a játéknak, mivel konzolokon nem működik a legjobban. De ezt el is mondták a vezérigazgatók, hogy ők PC-re fejlesztették a játékot és nem konzolokra elsősorban. Konzolokon nagyon rosszul működik a játék, főleg X-Box terén. A FARMERAMA pont nem az a játék, amely konzolokra lett fejlesztve.

Igen, necessebb a gépigény kérése, de a Bigpoint nem az a cég, akinek lehetősége van 2 évenként váltogatni a platformokat. Nem véletlenül választották ezt a platformot, és nem is véletlenül áll így a játék. Ennek nagyon sok oka van, amiről Én személy szerint nem beszélhetek: de, arról biztosíthatlak hogy tudják a központban hogy mi a helyzet, és rajta vannak azon, hogy javítsák ahogy csak tudják.

Köszönöm, kedves vagy, peticiót nem kérek, de egy gofrisütő gépet elfogadok. :D:inlove:

marcsi152, encibaba52, vihence és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

De Te mindig csak szakmai szempontból nézed a dolgot. :D Milyen gép kell, meg haladni kell. Melan nem erről beszélt és én sem. ;) Persze hogy haladni kell. Az 5 éves telefonom se ér már semmit. Arról beszéltünk, hogy előre nem fogok semmit csinálni a gépen, amíg nem látom, hogy mit fogok érte cserébe kapni. Ezért nem léptek a játékosok sem, mert nem tudták, hogy egyáltalán működni fog-e a játék. Nem náluk, hanem a BP-nél.
    Először is szia. Nem kell egy oldalon állnunk, Te menjél az út bal oldalán, én meg megyek a jobb oldalon. :)

15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

De ha felkeres egy szakembert a játékos, pontosan megtudja neki mondani, szakmai szempontból hogy mire kell számítania!
    Ha Te most felkeresnél privát üzenetben, hogy ez és az a problémád, és elmondod a szituációt hogy mi lesz, tudok pontos dolgot mondani, ami lefedi a minimum követelményt. Igen, úgy is, ha nem tudnám hogy Unity lesz a platform. Ez is a feladata a szakembernek, hogy minden ilyen információval rendelkezzen és tudjon egy ilyen problémára, kérésre helytállóan választ adni.

Azért szakember a szakember, mert ért a szakmájához.

Én veled tartok, ha nem baj... :inlove:

marcsi152, encibaba52, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Igen, értem. Most. De nem a mostról beszélünk, hanem arról az időpontról, amikor berakták a Unityt. Azt várta mindenki, hogy akkor mi fog történni, egyáltalán lesz-e játék . Ezért nem léptek. Ezért nem csináltak semmit a gépen, mert nem tudták, hogy mi lesz. Lehet hogy vége lesz a játéknak és akkor minek fejlessze a gépét.

17. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Pedig nem lehet velünk egyszerű!:wuerg::wuerg:

vihence, Sauvage, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Értem, remélem, kérlek erősítsd meg a gondolkodási módomat.
    Szóval, arról van szó, hogy a játékosok azért nem mertek fejleszteni vagy belevágni új gép vásárlásába, mert nem tudták a játék folytatódik-e és ha igen, nem tudják az alapkövetelményeit, és még is hogyan fog futni az új verzió?

marcsi152, vihence, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sőt , ha azt nézzük , akkor a Wright testvérek 1903-ban repültek fel , és 1969-ben már megvolt az emberi holdraszállás .
    Eltelt 66 év . Jó nagy fejlődés lett . Főleg annak , aki gyerekként élőben látta az elsőt , aztán a másodikat tv-ben .

Az más kérdés , hogy a következő 50 évben mi a fittyfenét csinálhattunk , hogy megrekedtünk ennél .

20. kukori80

Inkább attól féltek, hogy egyáltalán lesz-e játék. Most már látják, hogy valamennyire játszható és most már hajlandóak rákölteni is, és segítséget kérni is , mert szeretik ezt a játékot, sokaknak nyújt kikapcsolódást már évek óta.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.