Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Ezek szerint jól van, mert csak csináltad, nem te vagy egyedül ilyen problémával, ígéret az van hogy jobb lesz.:oops::eek:;)

Farm_Tadity_, vihence és Kuzdern kedveli ezt.
  2. Csak1

Csak1 Haladó

Szia!

Jelen esetben nem a DIGI volt a hibás! De gyakran igen!

Viszont alig pár hete váltottam szolgáltatót. A szolgálatos hölgyet valóban lecserélték, mert az egy srác volt. Az istennek nem akarta megérteni, hogy indoklás nélkül azonnalosan felmondom a szerződésüket. Csak azt hajtogatta először mint egy papagáj, hogy "Hűségidő!!! Hűségidő!!!" Na meguntam s közöltem vele, hogy nem érdekel kifizetem azt a 2600 Ft-ot amit vissza kell fizetnem a hátramaradt pár hónapra. Na ekkor bent ragadt a szó benne. Látszott rajta a döbbenet, hogy az ügyfél honnan tudhatja mennyi kell fizetnie..... Erősködött még egy kicsit, hogy az eszközöket hiánytalanul vissza kell adni erre elővettem mindent ami az övéké s oda tettem elé az asztalra..... Arc ismét alapba, majd közöltem vele, hogy itt van pár jegyzőkönyv amiben azonnali cserét ígérnek a TV eszközhöz ami alig 50%-os hatékonysággal működik, illetve itt a rúterük ami napi szintű lefagyással küzd és gyakran egy órát is eltart mire hajlandó újra indulni! ((jut eszembe nálunk optikaira cserélték a bejövő kábelt magyarul kevéssé tudó erdélyi tájszólású roppant primitív szerelők, akik pl még lajtorját sem hoztak magukkal!! A kulturált munkájuk előszoba részleges festését hozta :( s még fel is voltak háborodva mikor szóvá tettem, mondjuk nem csak magyar hanem román nyelven is! Na meg lementem a szintjükre, hogy meg is értsék !! :D ))
    Szóval a DIGI csak szolgáltatgató!

Működött csak magyar nyelven nem volt látható

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.1.21
    Havasi_Gyopár, ulmo12 és csutak007 kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én az egeres beillesztésről írtam, vagyis ha egérrel jobb gombbal belekattintunk a mezőbe, majd a helyi menüből a Beillesztést választjuk. Ez most nem működik. Arra gondolsz, hogy Flash-ben angol nyelvű volt a helyi menü, és a Paste-et kellett választani? Az is lehet...

4. cyberfly

cyberfly Járnitanuló

Sziasztok 1 órája olvasom vissza a dolgokat, mivel a napokban nem tudtam nagyon aktív lenni. Mindenkinek kitartást kívánok lesz ez jobb is!
    Aki képben van leírná volt e valami infó a pörgetések gyorsítására illetve a billentyűzetfunkciók "visszatéréséről" per pillanat ez a két dolog érdekelne a legjobban! :)
    Amúgy több mint 10éves gépem van és tök jól megy rajta a játék unity alapon ;)

5. Csak1

Csak1 Haladó

Igen a flash beillesztéskor angol nyelvű volt a menü! de engem special nem zavar! :D

Farm_Tadity_ és -BombadilToma- kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Egy Kerekkerekes gyorsítási mód van jelenleg, de ezt csakis saját felelősségre és óriási nagy odafigyeléssel alkalmazd!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ki-is-az-a-backoffice.14672/page-403#post-1163999

7. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Kedves Othep!
    Hát én erről a szalmakalaposról, egyszer úgy leverem azt a szalmakalapot, és jól fejben verem, akkor majd nem vigyorog itt a képünkben.
    A tetű ***** (ezt szabad csinálni)???

Csak a Rackót kattintom le, naponta, de ma ez is feladta a leckét.
    Hát már úgy néz ki, ezt is feladom.:cry:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.1.21
    Kuzdern, Matold és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !

Wolfi az én gépemen állított, te azt nem tudod megnézni.
    Sőt, az asztali gépen is állított, azon az Unity is bejön a Chromon, de kényelmi szempont alapján a laptopon játszom Kliensben.

Kuzdern, farmerogirl és kovacstne kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nálam akadozott a kliens /fagyott! Firefoxal játszom.Reggel újratelepítettem és megy mint a golyó!
    xD

10. T_edit

T_edit Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon szomorú vagyok, hogy már semmi örömöm nincs a játékban. Inkább az idegeskedés. Remélem lesz még változás.
    üdv T_edit ID 37696794 :(

vízöntő és Hajnalifény kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Sajnálom, hogy "nehéz napok" járnak Rád a kliensben, de régi motoros vagy, tudod már mennyi minden okozhat lassulást... :(

Kuzdern és vízöntő kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.

Bizony, türelemre még szükség lesz egy ideig! :)
    Figyelmedbe ajánlom:
    Összefoglaló a magyar moderátor csapattól

T_edit, vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Bakonyigazda

Bakonyigazda Utánpótlás-írogató

Nem vagy egyedül, én is a feladás mellett döntök azt hiszem.

vízöntő és Hajnalifény kedveli ezt.
  14. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Hát igen, én még csak, csak, legfeljebb hagyom a csudában az egészet, de TI aztán a két vagy akárhány tűz között, hát erre inkább no komment. Az biztos, nem egyedüli probléma az enyém, de azt is látom, sokan teljesen reménytelenül kínlódnak, már már a játékot féltem én is. :inlove: Szép napot mindenkinek aki még itt van!!

Kuzdern, vihence és mária4702 kedveli ezt.
  15. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

Ugy lätom nem hiäba nem jätszom,csak benezek,hätha.Na de hät csodät nem värok mär a jätektol.10 ev utän azert fura,de kibirom,hogy csak hetente egyszer beugrom.Valahogy nem tarom reälisnak,hogy en alkalmazkodjam egy jätekhoz,amire meg költöttem is.Tudom nem kötelezö.Mindenesetre ma ahogy a jätek kinez egy proba kör utän nem is maradtam volna itt.

16. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Samborg, Szabi451 és mamszi5107 kedveli ezt.
  17. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Olvasgatom a sok negatív tapasztalatot - nálam (szerencsére) napról napra jobban teljesít a Unity, mind a böngészős verzióban (Firefox), mind a klienssel. Pedig a gépem paraméterei éppen csak súrolják a BP által megadott alapkövetelményt. A reggeli aratást a kliennsel csinálom; általában egy frissítéssel vagy (ki- és belépéssel) megúszom - cirka negyed óra alatt végig tudok menni az összes területen, úgy, hogy a paszulynak kb. felét, illetve a házikedvenc futtató 3/4-ét kézzel aratom, a területeket géppel. Ha napközben belépek, azt már többnyire a böngészős verzióban teszem - ugyan a betöltéssel picit elszórakozik, de utána már nincsen gondom. Tulajdonképpen flash-sal se ment gyorsabban. Sőt, van olyan funkció (pl. a vetőmagvásárlás), ami még gyorsabb is unity-vel.

18. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Nekem egyre lassabb a játék. Sokat akadozik, leáll majd egy kis idő mulva folytatódik. De maga a játék már egyszerűen borzalom lett. Gyakorlatilag mire tudok valamit is csinálni, ahogy mondják megalszik a számban a tej. De őszintén. Volt egy-két nap amikor gyorsabb volt, de most újra kezd lelassulni. A safari böngészővel játszom és az egyik nap be lehet lépni onnan a fórumra a másik nap nem. Próbaidő alatt jobban tudtam vele játszani. Mac-en játszom Safarival időnként firefox-al. Mikor melyiken gyorsabb a játék. De van mikor egyforma lassú mindkettővel. Én a javitásokat csak egy dologban érzékelem: folyamatosan lassul a játék (holott gyorsulnia kellene).

vihence kedveli ezt.
  19. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Lehet, hogy a számítástechnikában jártasaknak ez a link segíthet, de a játékosok zöme idős és nem tud kínaiul :eek:
    Nem véletlen, hogy még mindig sokunknak nehézkes a játék. Amikor az első hírek megjelentek arról, hogy milyen követelmények szükségesek az Unity futtatásához, megnyugodtam, mert a gépem megfelelt . Aztán kiderült, hogy annyira mégse jó. De hogy mi akadályozza meg hogy akadálytalanul fusson a farm, azt nyilván csak szakember tudná megmondani. Mi az, ami felesleges és takarítandó, mi az amit érdemes lenne akár anyagi ráfordítás árán telepíteni. És akkor jöjjön a de...

Mindenkinek megvan a maga problémája és válasza arra, miért nem tett semmit azért, hogy továbbra is akadálytalanul tudjon játszani?
    Jómagam hittem abban, hogy a gépem megfelel. Egy kis településen (tanyán) lakom, mindentől távol. Autóm nincs, nem tudom a gépemet szervizbe vinni. Szakember, aki helybe jönne égen földön nem található. Van két unokám, akik távol élnek, fiam még távolabb, egyiktől sem várhatom el, hogy ide utazzanak hogy segítségemre legyenek. Jómagam pedig a 71-ik évemet taposva meglehetősen csekély számítástechnikai ismeretekkel rendelkezem.

Tegnap már úgy voltam, hogy kiváltom a szabadság módot, és kivárok. Aztán olvastam valakitől, hogy nála az Edge böngészőn jól fut.
    Windows 7-em van, nem is tudtam, hogy arra is lehet telepíteni. Ma telepítettem, és nálam is egészen tűrhetően működik.

Azért üröm az örömben, hogy elég sűrűn jelenik meg a lap nem válaszol ablak.
    Szerencsére csak másodpercekre, aztán minden megy tovább, nem kell frissíteni, újratölteni.

Utoljára szerkesztett: 23.1.21
    Feca29, Szabi451, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem nekem 2 magos a gépem. Múltkor ettem egy üveg meggy kompótot, abba volt 5-6 mag is. Akkor ha tudom, hogy ez számít nem nyeltem volna le őket. :D ;)

Hahacska, mamszi5107, vihence és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.