Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

A fa arató a flash alatt is leszedte a belépésnél a fákat... egyszer régen reklamáltam miatta... - Csocso válaszolt, hogy ez így rendben van... - mert ott nyílik meg a farm, mi csak átállítjuk térképre... de magát a megnyitási folyamatot nem befolyásoljuk...:wuerg: Ez gondolom nem változott!
    A terület mentését, már rég használtam.. arról nem tudok nyilatkozni... A kézi kipakolással nem bajlódok, mert van építőmester a munkások között;)
    A piac sorrendje- engem nem zavar.. megtalálom amit keresek...
    Sagi trónvesztését láttam én is... Kár érte... de az Ő játéka;)
    Ha géppel szórok bármit a mamutjaimra... akkor az rajtuk marad...
    Itt a gépesítés a farmmunkás használatának előnyben részesítése jelenti a kulcsot;)

Melan és Mica67 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem szeretnék vitatkozni veled, de ezzel volt gondom nekem is. Sokáig javították amíg altattam a fáimat a flash alatt, de sikerült kijavítani és attól kezdve nem aratta le többet sohasem a főfarmra kihelyezett fákat. Mindenesetre megtanultam azt, hogy a főn tilos az altatás számomra. Oda értékes fákat nem rakok ki, ha nem akarok bukni rajta. Kézzel nem is kell pakolnod, hiszen építőmunkások rakják ki. No de mi a van a raktárházakkal? Ott sajnos nem tudsz építőmunkást használni. Kirakod a raktárakat és belepakolnod kézzel kell, (ha nincsen mentett beállításod a prém funkciók között, ha van és nem törölted ki, mint én meggondolatlanul, mert nem hittem el, hogy hibásan működik, pedig itt olvastam o_O-.-.) Kénytelen vagy kézzel válogatva bepakolni és ez időveszteség amikor ráadásul előfizetésed van erre a funkcióra is.
    Most nulláztam óllal és tudom milyen lenne bepakolni 5 vadasba ólakat és még rátenni a neonfejlesztést is és még beleférni esetleg a bónuszidőbe is.. (szerencsémre nem ezt a mentésemet töröltem ki, így az jól működik)
    PS: Egyébként minden megállapítással egyetértek ami a munkásokra vonatkozik, amit kézzel végzünk el nehezebben jut el a szerverig egy esetleges firssítésnél, és nem marad meg, tehát szerencsésebb géppel végezni

Utoljára szerkesztett: 28.2.21
  3. -Holdfeny-.

na megint tanultam valamit... a a vadaskerttel mentést csinálok a területről... akkor az nem üresen kerül vissza...
    No én a hiba óta nem vacakolok a fákkal a fő farmon.. vagy ha igen.. mindegy mikor szedi le az arató;)

milanzs, lukimi és Melan kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Tedd feltételes módba, majd ha engedi a rendszer a mentést és hajlandó emlékezni is rá xD:cry:pont errő írok már több hozzászólást is, hogy nem tudok új mentést készíteni és a többiek sem sajnos :)
    Én sem a főfarmon altattam hónapokon át, azt a területet meghagytam, hogy tudjak eventeni is valahol :D, de a kicsimen tapasztaltam, hogy milyen az amikor learatja kikapcsolt állapotban is az automata a főt, úgyhogy a tojástartóba léptem be:cry:

5. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Hát úgy tűnik nem kellett volna dicsérnem tegnap a játék működését.Fejébe szállt a dicsőség.Reggel óta kb. 30 alkalommal fagyott le 5-10 másodpercekre.Na nem csak terület váltásokkor.ÁÁ nem.Aratás előtt,ültetésnél.Piacozásnál.Remélem csak átmeneti hiba úgy mint a múltkori postai incidensnél.De hát tévedni emberi dolog.Mondta ezt süni is,miközben lemászott a drótkeféről.

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Lehet hogy Sagi piacon meg ott van, viszont a homeroje pirosba ment, es aztan el is tunt. Tehat lehet hogy a cuccait meg kiarulja, viszont a farmon egy kapavagast sem tesz mar.

Es nem is azt mondom, hogy itt szandekosan epitenek le a jatekot, de sajnos rossz iranyba haladnak.

Ez a forum nem a reprezentativ felmeres, de azert latni, hogy minden olyan hozzaszolasra, hogy nalam minden remekul fut, jut egy olyan hogy nalam viszont nem, csak azota hogy megint elkezdtunk itt beszelni rola.

Ha ez fele-fele arany igaz a fizetos jatekosokra, tehat, 50%-nak megy, 50%-nak nem, akkor ott baj van. Es ezerrel kellene dolgozniuk rajta, hogy ezt helyre tegyek, mert a bevetelek el fognak maradni, es azutan mar lehet hogy az akarat sem lesz meg hogy helyre tegyek. De ami ennel is fontosabb lenne, hogy most ez a "dugjuk a fejunket a homokba" taktika nem mukodik. Ez mukodott Csocsonal, mukodott az elbaltazott cserenapon, meg sok mas esetben. De most valamivel elo kellene allniuk, hogy ezek meg ezek a hibak, ezeken dolgozunk, sok idobe telik, de rajta vagyunk. Hogy a jatekosok, de kulonosen a fizetos reteg lassa, hogy van ertelme meg penzt tenni bele, meg akkor is ha most perpill nem mukodik a jatekuk.
    Ehelyett mit csinalnak, meg a sajat modijaikat is semmibe veszik, nem beszelnek veluk, nem osztanak meg infokat.

Nem ismerem a szamokat, lehet hogy tenyleg csak egy nagyon kis reteget erint a hibahalmaz, es a bevetelek csak mondjuk 5-10%-t estek vissza, ha igy van, akkor megertem hogy nem aggodnak, es akkor neked sem kell. Lemorzsolodik egy kis reteg, a tobbiek jatszhatnak tovabb.

Orulok, hogy neked is jol fut, jo latni, hogy vannak, akiknek nincs semmi problema.

Mar akkor is megmondtam, hogy az eremnek ket oldala van. Vannak dolgok amit a jatekosok is megtehetnek, illetve meg is kell hogy tegyenek, viszont itt egy kicsit tovabb mutatnak a dolgok. Errol irnak itt tobben is, de hogy csak a sajat esetemet vegyem.

HP Elitebook 850 G6, Intel(R) Core(TM) i5-8365U CPU @ 1.60GHz, 8GB memoria

Elvileg meguti a mercet. Nincsenek rajta felesleges dolgok, januarban gyari visszaallitas volt, teljesen simara lett gyalulva. Mai nagy aratasomnal 3x kellett frissiteni mire vegigertem az osszes teruleten, tegnapi nagy aratasnal siman vegig ment. Es ugyanez ismetelve, van amikor mukodik, van amikor nem. Tehat logikusan itt nem lehet azt mondani hogy a gepemben van a hiba, mert akkor egyaltalan nem kellene hogy mukodjon, vagy jobban mondva allandoan ugyanolyan c.arul.

Megoldas? Nem tudom, regebben irtam, ez nekem ceges gep, erre en nem fogok kliensprogramokat letolteni. Vegyek egy gepet, csak egy farmos jatek kedveert, es azert mert a BP nem tudja megoldani, hogy bongeszoben tudjak jatszani? Nalam ez kicsit extrem. Nalam a megoldas az az, hogy jatszok igy amig van kedvem, meg turelmem, aztan elkoszonok. Javulast mar nem varok, amit nem sikerult 2-3 honap alatt helyrehozni, azt mar nem is fogjak. Szemelyes velemeny, de senki ne varjon itt Enter, meg Esc funkciot, az elment a flashel.

Erdekes dolgok ezek Szomszi, nalam tobbszor van, hogy a munkasok aratasanal jon a napraforgo:) , viszont a napraforgo alatt is kezzel tudok aratni:p ha az epitomunkast akarom hasznalni, akkor mar automikusan tudom, hogy nagy esellyel mehet frissiteni.

7. -Holdfeny-.

Bizony- bizony a fórum nem reprezentatív ...
    A játékosok 1 % sem fórumozik... Szerintem;)

apa9154, Wolf[Black], Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  8. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Hali, teljesen egyetértek Veled. / am. lehet ismerjük egymást, saját t.oldalam van, 'Tankcsapda' .../
    Klienst nem használok, közel sem lehet olyan erős gépem, de össz. bet. idő 30mp. alatt van. - https://imgur.com/9tOXMry
    Betöltésnél, aki böngészőből használja, 'kivehető' az unity 'reklám', hogy ne kelljen X-el bezárni : ráklikkelsz az unity kliens reklám bezárására, majd nem hagyod betölteni játékot, bezárod oldalt betöltés közben. Ujra megnyitod, belépsz bármelyik farmodra, és egyből betölt. Ez a módszer bármelyik böngészőbe, telefonon használható.
    Hja. és többen panaszkodnak prémium/mentésre - nincs azzal semmi gond, teszi dolgát, bár tény, amit mentesz nem látszik, de visszaállításnál vissz a is állítja pontosan a mentés. Tehát meg kell jegyezni, nevet adni neki, mert bár üresnek mutatja, de ott van az a mentés...

Good luck !

Utoljára szerkesztett: 28.2.21
    juliannakoczkas, Wolf[Black] és genka53 kedveli ezt.
  9. mnjudit

mnjudit Junior szaki

Sziasztok!

Nem tudom, hol kell jelezni, de megorulok, hogy folyamatosan gondom van az Alapcsatni elkészítésével. Nem adja fel a receptet, így nincs lehetoségem kiválsztani az elkészítendo darabszámot sem! :( Pedig nagyn kellene a répás-almás csatni elkészítéséhez.
    Ja! A kliens-t egyáltalán nem tudom már megnyitni. Igaz eddig sem igazán mukodott :eek:

Koszi, ha tudtok segíteni.

10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia...
    ?????? Beko kiszáll????:cry::cry::cry::cry: Én erről lemaradtam és most, hogy keresni kezdtem az infót, nem is találtam semmit. Miért? Miért? Miért? Ez mikor derült ki? Amúgy nálam kisebb hibákkal működik a játék, bár nagyon kevés időm van játszani. De gyorsan tölt be firefoxon, megy minden, amit akarok, event letudva, pörgetni tudok, melósokkal aratok-vetek-etetek-rendezkedek, piacon vásárolok...
    A boszorkányüst helye még mindig üres a kúrián, néha van gömbvillámom, néha kell frissíteni, de ezek kicsiségek. Cserébe nem hosszabbítottam prémet, nem veszek melóst, se... meg semmit, felhőt se, aranyat se, bónuszos kitehetőt se. Semmit. Majd ha lesz miért, akkor költök. Vagy nem.
    De Beko???????? Mi történt? És mikor történt?:cry:

mamszi5107, jófarmerlány és apa9154 kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

És Wellwisher is elmegy... :( De játékosként itt lesznek velünk, azt írták.

mamszi5107, HéricsBáró és ricsi908 kedveli ezt.
  12. jopofa

jopofa Utánpótlás-írogató

Szia ! Próbáld meg a répás-almás csatnira kattintani (4.szint), utána menj vissza az alapcsatnihoz, akkor megjelenik az oldal! Nálam így lehet csinálni a csatnit .

ulmo12, mamszi5107 és mnjudit kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Beko topikja átkerült a Törzsasztalra. Itt a búcsúja: https://board-hu.farmerama.com/threads/beko-topikja-volt.14672/page-416#post-1180256

soresne, Kuzdern, nyuszika215 és 2 más kedveli ezt.
  14. mnjudit

mnjudit Junior szaki

Szia jopofa!

Zseniál!! Mukodik!! Nagyon koszi a segítséget! ;)

ulmo12 kedveli ezt.
  15. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Én napok óta a firefoxon nem tudok játszani,mert nem adja be a térképet.Előtte a kuponokat és a ládákat nem aktiválta,most csak az Edgére lépek be, rokkót és a szalamandrát aratom .Eventre nem is gongolok,pedig a totemet szerettem.Már belefáradtam a kudarcokba.

16. -gyöngy-581

Sziasztok! ​
    Találatam az eszköztárban 31 titokzatostojást, kiraktam az ültetvényre, de nem tudom aratni munkásokkal, mert sem a normál, sem a tojásaratója nem szedi le, a beérést sem mutatja a rendszer kliensben.[​IMG]

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Biztos azért titoktojás , mert örökre rejtély marad a kiléte .

potyi120, Enikő65, vihence és 4 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Ezeket mindig kézzel kell aratni;)

19. -gyöngy-581

Tévedés én ezeket mindig géppel arattam idáig..:oops::mad:
    Nem titok itt van részletesen :D csak úgy gondoltam, hogy ez nem ennek a topiknak a témájába vág bele a felsorolásuk:
    tp: 12
    KK 5
    CSp: 2
    szupertáp: 2
    bájital 8
    szupertrágya 2

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Hm... akkor nálam régebb óta fenn áll a hiba:( 30 körülit szoktam én is kitenni... mindig kézzel arattam...

milanzs és vihence kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.