Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nem tudsz belépni, akkor is tudsz írni a supportnak, a farmkeret alatt található support feliratra kattintva.

Sauvage és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. swarek

swarek Törzsjátékos

Szia!
    Ehhez annyit szeretnék mondani, hogy az tök jó, hogy ott is van support elérési lehetőség, csak nálam mondjuk a felugró ablak egy része hiányzik, így elküldeni már nem tudom, ha kitöltöttem. Szóval sokra nem megy vele az ember, hogy ott van. Hozok róla képet is, hátha így érthetőbb, hogy mi a gond vele:
    http://prntscr.com/10u2uc6

Sauvage kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.

4-5 napja ugyanez van nálam de csak a futtatóban. Amint elindul a zöld csík azonnal F5, majd így már végezni tudok és tovább mehetek a területekre és azokon már nem jön elő ez a probléma. A futtatóban elhárították a szárnyas inváziót és ezt hagyták helyette, ez sokkal rosszabb mint a röpködés. De a futtató fontosabb mint bármely terület a bónuszok kézzel törpénő leszedése miatt és ezt is el tudták rontani.
    Nem értem sok játékos panaszát: ha már a zöld csík elindul és látszik, hogy sose fog betöltődni minek vártok perceket?! Kicsit várunk, látszik a talicskázás és a lassúság azonnal frissíteni!

Sauvage, -BombadilToma-, franyo121 és 2 más kedveli ezt.
  4. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    A főoldalon valóban rossz a support ablak, és nincs lehetőség a görgetésére.

Amennyiben nincs lehetőséged belépni a játékba, a supportot megnyithatod az alábbi linken:
    https://www.farmerama.com/?action=iframeSupport
    Itt, sajnos fehér a háttér, és a leírások nem jól olvashatóak, de lehetőséged van ezen a linken keresztül írni a support számára.

Sauvage kedveli ezt.
  5. swarek

swarek Törzsjátékos

Köszönöm.
    Ne haragudj meg, mert egyáltalán nem neked(tek) modi(k)nak szól ez, de ez már a szánalmas kategória. Tudsz ajánlani egy másik olyan lehetőséget, ami szintén hibás. És ezt így nektek ki meri adni a központ, hogy továbbítsátok a játékosoknak?!
    Ejj.....erre inkább már nem írok semmit se, mert elérte azt a szintet, amelyen kulturáltan már jelzőzni sem lehet.
    Azért elmentem a linket, mert van egy olyan érzésem, hogy hamarosan szüksége lesz rá az embernek.
    Szép napot és kitartást neked!

Sauvage kedveli ezt.
  6. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sziasztok. Érdeklődnék, hogy nálatok működik az F5? Mert én nyomogatom de nem reagál. Ki-beléptem hátha valami lesz, de továbbra sem reagál, nem frissíti a játékot.

Sauvage és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Én azért várok, mert bízom benne, hogy egyszer (lehetséges hogy évtizedek múlva) csak megfelelően lehet használni az Unity kliens-es Farmeramát, mert a vásárlásokra jóval kevesebb a panasz.

Sauvage, .dina1. és lukimi kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Csak a ki- be lépés segít, jelenleg áttértem a Klines-re, hogy aztán ott mi lesz, rejtély, mert ott meg a játék frissítgeti önmagát, de mondjuk tárgykeresés közben nem lenne szerencsés.:wuerg:
    Mindegy most termelgetek, aztán majd ha számomra kedvező pálya jön, majd akkor játszom.;)

Sauvage, kukori80, franyo121 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

szia, én már írtam miatta a Hibák, bugok, problémák Topicba, akkor ez nem csak nálam gond

Sauvage kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

De mire vársz, amikor elkezdi a %-ot mutatni és elindúl a zöld csík, várhatsz időtlen időkig, viszont ha bezárod és újraindul, onnan már sinen vagy. Nagyaratásnál a tojástartó és felhő után frissítek, aztán már csak minden terület leszedése után, amikor a mamutokat pátyolgatom.

Utoljára szerkesztett: 24.3.21
    Sauvage, kukori80 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Gabi, benéztem, hogy nálatok működik-e az F5, mert nálam ma nem működik. Szerintem direkt kivették, hogy ne zavarjon be a tárgykeresésnél. Viszont hiányzik, mert állandóan ki kell lépni. Nekünk már semmi nem jó. :D:D:D

Anulu73, Sauvage és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

Most Kliensbe vagyok, az F5 nem működik, de nincs is rá szükség. Event kezdés után jöttem át ide, mert lomha volt a Unity, előtte puceváltam, (bakker az már az agyamra megy napok óta)
    Viszont azóta csak az előbb léptem ki, nem azért mert gond volt, csak épp azt akartam elkerülni ;)
    Ráadásul a házi kedvenc futtatót most már szépen le lehet szedni itt is és nem repkedik semmi;)
    Játszani még nem játszottam, termelek ezerrel,1 db 100%-os bónuszom van, azt használom ki holnapig, viszont reggel csak kéne játszani, mert holnap 14-kor jön az új pálya , hát nem valami kóser;)

Sauvage és kukori80 kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Elsőre kipörgettem egy 100% TP bónuszt , majd másodjára ez a kép fogadott .
    Azt hittem , fortuna kegyeltje lettem , hogy másodszor is egy 100% TP bónusz , de az az 50x szám gyanús lett

Megnéztem a megszerzett nyereményke listáját , és rögtön lefele gördült a szám széle

Aztán ezt pörgettem

De megint a bájital megjelenési probléma lett

De így egyben a bájital gond . Nem mintha zavarna

Utoljára szerkesztett: 24.3.21
    Sauvage és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Megint megjelent minden terület közepén a felkiáltós háromszög :( .No,de miért is ?
    Már eltünt.

Utoljára szerkesztett: 25.3.21
    Sauvage kedveli ezt.
  15. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Köszönjük a jelzést.
    A hiba már ismert a Központ számára. Reméljük, javítják mielőbb.
    Egy frissítéssel eltüntethető a "felkiáltójeles háromszög".

Sauvage kedveli ezt.
  16. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Jó Estét8)! Az F5-ről is tudnak-.-? Vagy minden órában írjak a supportra ez ügyben:(? Nem leányálom már ez a játék. ***

Anulu73 kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem ők mindenről tudnak, vagy semmiről. ;)
    Holnap megyek délután új gépemért munka után, arra összerakják. Kíváncsi leszek...

Sauvage, -gyöngy-581, gomboc58 és 2 más kedveli ezt.
  18. verda

verda Haladó

Sziasztok, mióta ez az szép, új Unity van, azóta az én farmomon a "fejlesztések" (fák, állatkák) felrakása sokkal rosszabb, nagyjából nem látni, hogy hová rakható, mert mind egyformán haloványabb, a régi állapotban élesen kirajzolódott.

Sauvage, vihence és gomboc58 kedveli ezt.
  19. gomboc58

gomboc58 Haladó

Sziasztok! Beleolvastam, hogy milyen hibákat észleltek ééééés ez mind igaz. Ha egyszer valami "megjavul" akkor egy vagy két dolog is elromlik :( BORZALMAS! Nincs olyan nap, és tényleg nincs, hogy az első belépéssel végig tudjak menni a farmon!!! 1x de lehet hogy 2x is frissíteni kell (mert F5 off), a világítótorony legfelső egyes kockájára kihelyezett dekort kézzel se leszedni se mozgatni nem lehet, nem látom a TP-t egyes területeken, és még sorolhatnám.....de ezt már megtették előttem.
    A mostani tárgykeresésnél a xilofont kész csoda ha le tudom szedni :D :eek: Szóval vannak olyan területek melyek inkább hasonlitanak a Bermuda háromszögre mint egy farmra :D:(

Sauvage, vihence és Belange333 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tegnap óta nem működik az F5 gomb>:(

Sauvage kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.