Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Igen, említették már paár hete. Az a baj, ott meg is rekedt a dolog. ;)
   
  Samborg, inanna11 és Matyi2004 kedveli ezt.
 2. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Nemtudom hányadszorra írom le a problémát....f5 megnyomásával a kliens 10-ből 9-szer kidob és újra be kell jelentkezni. Ennek javítása lesz, vagy folyamatban van? Ki-mit tud?
   
 3. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Ennyire tökéletes a játék? Már válaszolni se válaszolnak?
   
  zolmány kedveli ezt.
 4. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Aki a már többször leírt kritériumok szerint játszik, és a gépe is megfelel a szintén sokszor leírt feltételeknek, az internete is megfelelő, az tud játszani, szinte ugyanúgy, mint a Flash idején. Főként miután visszakaptuk az Esc és Enter billentyűk működését.
  Mi moderátorok is játszunk rendszeresen, van aki weben, van aki kliensben.
  Az informatikusi szaktanácsra, a magunk által a játékosok felé propagált és adott tanácsok betartásával játszunk, így közvetlenül tapasztaljuk a játék minden rezdülését, és tudunk játszani rendesen. Időnként kell az F5, de az elhanyagolható probléma a kezdetiekhez képest.
  A csevegő pedig csevegő, a játékosok játéktere, nem segítségkérő topik, azért ritka itt a moderátori jelenlét.
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 5. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki


  aha....értem. -.-

  De azért csak leírom. Hátha kitörlik....
  Nem azt mondtam hogy nem lehet játszani. Azt írtam, hogy az f5 megnyomásával nem frissít a játék hanem kijelentkeztet. 10-ből kilencszer.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.7.21
 6. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  A magam tapasztalatát tudom leírni ezzel kapcsolatban.
  Én weben akkor játszom, ha FarmSámán módszerrel "gyors-pörgetek", de mivel a farm művelése kliensben gyorsabb, ezért kliensben játszom, ami nálam ugyanolyan gyors, mint a Flash volt. Megnézettem szakemberrel, aki a háttérben feleslegesen futó programokat bealtatta, és csak akkor aktiválódnak, amikor szükség van rájuk.
  Naponta lefuttatom a CCleanert, ettől függetlenül a reggeli nagy aratások alkalmával általában maximum egyszer, de mégis frissítenem kell F5-tel. Ilyenkor egy pillanatra eltűnik a farm képe, még a tálcáról is lekerül a Szalma Pali, de azonnal visszajön a fekete felület, középen a talicskázó barikkal, és max 5 másodperc alatt teljesen betölt. Utána ugyanúgy megy tovább az aratás, ültetés stb.
  Ha neked nem jön vissza azonnal a farmablak, akkor próbáld meg a CCleaneres tisztítást, ha weben játszol, akkor másik böngészőben, ha pedig kliensben, akkor töröld ki teljesen a klienst a vezérlőpultból, a letöltő mappából és a lomtárból is, utána telepítsd újra.
  Ha még mindig nem működik rendesen, akkor nézesd meg a géped szakemberrel.
  Remélem így megszűnnek a problémáid.
   
 7. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Tökéletesen működik a farmom, DE! Van amikor lefagy vagy valamit nem csinál helyesen akkor szoktam F5-el frissíteni. Namármost... ha megnyomom az F5 gombot a kliens eltűnik ahogy te is írtad majd vissza is jön el is kezd tölteni aztán hirtelen fehér kép majd kijelentkeztet alapértelmezett böngészőmben megnyitja a vissza játékhoz ablakot. Pedig nem is böngészőben játszok hanem kliensben. Úgygondolom nem nálam van a hiba. F5 szimplán nem azt a funkciót csinálja sokszor (nem mindíg) mint amire kitalálták és amire való lenne.
  Teljes törlést kifogom próbálni...kiváncsi leszek.

  Ui.: CCleaner kitörölt egy általam vásárolt (40.000 ft-os licenszű) programot mert neki úgy tetszett. Ezt fizeti a bp? Kérdem én?
   
 8. Gobio55

  Gobio55 Rutinos

  Szia!

  A CCleanerhez a BP-nek semmi köze. Egy független cég tulajdona, amit szabadon bárki használhat (Free változat) vagy a fizetős változatát, a professzionálist, ami sokkal többet tud a free-nél. De kárigénnyel fellépni a BP felé értelmetlen. A CCleaner is csak azt törli ki, amit a felhasználó kijelöl, kér, önmagától semmit nem.

  Amíg írtam, elszállt az áram a környékünkön. De ezért nem okolom a BP-t, csak az áramszolgáltatót. Majd egy óra kiesés volt. Ez van.

  Egy adott program rossz, nem szakszerű használatáért még a program tulajdonosa sem felesős, csak a használója. Én rendszeresen használom a CCleanert (is) , eddig semmi gondot nem okozott nekem.
   
  -W-595-, rencsike982, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
 9. Fätum

  Fätum Fórumőrült

  Sziaszia! Ezt egy kicsit elnézted. A CCleaner nem BigPoint tulajdon, nem a BigPoint fejlesztése és nem is forgalmazza. A CCleaner a Piriform Ltd tulajdona és ők a forgalmazók is. A Piriform tulajdona pld. Avast IS.
  Azért szokták ajánlani a gép tisztítására mert ingyenes és egyszerű a kezelése, és letöltése. Az, hogy törölte a programot amit vásároltál, az a te felelősséged. Ki is vehetted volta a pipát a "kijelöltek törlése" opciónál annál a programnál, amit meg akartál tartani.
   
  Utoljára szerkesztett: 23.7.21
 10. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Te értettél félre...tudom, hogy nem a bp tulajdona a ccleaner. Arról beszéltem hogy letörölt nekem egy programlicenszet amit újra meg kellett vegyek miattuk. És hogy azt fizeti-e a bp?
  Ui.: Elárulom neked azóta se használom a ccleanert. Ha bármi problémám volt mindíg bejelentettem aztán egy idő után megoldódott. Mily meglepő ccleaner nélkül. Kijelöltek törtlése opciónál nem volt pipa, tudom használni a számítógépes programokat. Ettől függetlenül önállóstotta magát.
   
  zsani_apja kedveli ezt.
 11. ChocoBounty

  ChocoBounty Fórum félistene

  Szia!
  Az, hogy Te milyen licencet vásároltál, azt neked kell tudnod és neked kell tudni az adatait. Sok fajta szoftverlicenc típus létezik. Ahogyan neked kell tudni azt is, hogy milyen esetben történhet változás a licenc megléte terén. A szoftvereket üzemeltető cégeknél elérhető ügyfélszolgálatok készséggel állnak rendelkezésre ilyen jellegű probléma, kérdés esetében.

  A CCleaner egy tisztító program, amit nem távolít el licenceket. Amennyiben egyéb beállításokat önként kijelölünk, akkor előtte tájékozódjunk az esetleges hibákról, változásokról, keressünk fel szakembert a biztos válaszért.

  A továbbiakban kérlek mellőzd a témát, ugyan is nem való a játék fórumára.
  Köszönöm!
   
 12. sosoump

  sosoump Fórummogul

  Jó estét kivánok!

  Ma reggel az egyik baha földre fákat akaram tenni. A fákat nehéz volt kikeresni. Beírtam... katt és nem történt semmi.
  tehát kilépni majd újra vissza. Nem vagyok türelmetlen, de ez ma kiverte a biztosítékot. 40 percre volt szükségem egy baha
  földet fákkal beültetni.
  Tiszrelt Modetátorok soraimra nem kérek választ, tudom, hogy Ti nem tehettek róla!
   
  farmeres53 kedveli ezt.
 13. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Az eredeti kérdésemre továbbra sem kaptam érdemi választ, ami nagyon is a játékhoz kapcsolódik. F5 probléma kliens esetében. Nem frissít hanem kijelentkeztet.
   
 14. ChocoBounty

  ChocoBounty Fórum félistene

  Megpróbáltad a kliens teljes körű törlését, és azután telepíteni ismét?
   
 15. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Igen 3x már. Vezérlőpultből töröltem majd ismét telepítettem.
   
 16. .hangyóca.

  .hangyóca. Fórumprofi

  Sziasztok!
  Kliensen játszom, minden nap mielőtt bármibe is fognék, takarítok. A problémám a következő: amikor megnyitom a klienst és kezdi betölteni a farmot, egy pillanatra a főfarm jelenik meg, utána vált át a beállított térképre. Ezt követően néhány mp után jön a felugró Hírek ablak, ami nem mindig jön. Ha nem jön, akkor viszont nem enged tovább, semmire se reagál, az F5-re sem, be kell zárni X-el, és újra próbálkozni. Ezt addig kell játszani vele, akár 10-szer is, amíg végre megjelenik a Hírek ablak, és akkor már mehetek tovább.
  A hibák topikban ezt jeleztem is, Tamás válasza az volt, hogy nem ismert ez a probléma. Akkor viszont csak nálam lehet a gond, de mi?
  Most már csak arra tudok gondolni, hogy a Cleeaner nem törli a kliensben lévő sütiket, vagyis valami beállítási gond lehet nálam.
  A tisztítandó programok, alkalmazások között ugyanis nem jelenik meg nálam a kliens, ugyanakkor az eszközök fül alatt látom, de ott csak a törlés lehetőségét ajánlja fel, amit természetesen nem akarok. Tanácstalan vagyok.
  Tudna valaki segíteni akár itt, akár privát?
   
 17. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Lehet, hogy segítene a probléma megoldásában a kliens újra telepítése.
  A sikeres törléshez mindenhonnan törölni kell: a letöltőmappából, a vezérlőpultból és a lomtárból is törölni kell.
  Utána javasolt egy CCleaner futtattás, majd telepítsd újra a klienst.
  Reméljük, ez megoldja a problémádat.
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 18. .hangyóca.

  .hangyóca. Fórumprofi

  Sajnos nem oldódott meg. A játékba továbbra is csak akkor tudok belépni, ha a rendszer is úgy akarja. Kétszer töröltem és telepítettem újra, pontosan a megadottak szerint. Feladom.
   
 19. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Ez esetben kérlek nézesd meg a gépedet szakemberrel, mert én pl. most is gondmentesen tudok játszani kliensen.
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 20. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum veteránja

  Csak "gratulálni" lehet a Bp-nek negativ értelemben. Mac-es gépen nem lehet játszani a játékkal. Az ültetéssel és aratással nincs semmi gond, de ahogy belépek a játékfelületre, az egér egyszerűen csigává válik. Legalábbis úgy mozog mint egy csiga, lassan, de legalább összevissza. Már az is egy kinszenvedés volt, hogy sikerült kilépnem. Mit ne mondjak, egyre nagyobb "élvezet" játszani a játékkal.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.