Bug Unity hibajelentések

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 28.9.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

1: Géped adatait a gép adatgyűjtő kérdőívre vezed fel Kérlek, itt nem igazán tudunk vele mit kezdeni
    2: Az unity alapjaiban nagyobb falat a gépeknek, mint a Flash. Függetlenül attól, hogy mi fut rajta. (Farm, vagy másik játék - az alap motor más.)

HéricsBáró, gomboc58 és melcsi67 kedveli ezt.
  2. |Tamás|

Sziasztok!

Több írást törölnöm kellett már.
    Nagyon szépen köszönjük, hogy ennyire aktívan tesztelitek a játékot, próbáljátok a visszajelzéseteket küldeni.
    Rengeteg hibajegy került már továbbításra, de ami volt, annak a jelzését nem kérjük ismételten.

köszönjük.

Samborg és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. Apaasz1

Apaasz1 Fórum-zöldfülű

Apaasz1ID: 42508932 Ahogy látom a minimális rendszerkövetelményék, hogy az operációs rendszer csakis a Win10 64-bites verzióra van. Ezek szerint a 32-bitesen nem fog működni?

4. |Tamás|

Szia

Windows korábbi verziói is jók, de a központ ajánlása alapján kell a 64 bites verzió.

Windows: 7 SP1+, 8, 10, csakis a 64-bites verziók

Az, hogy működik-e 32 bit alatt, ha ilyened van, ki tudod próbálni. Lépj be a játékba normál módon, és jobb fent ott a kiscsibe a kapcsolóval. Utána természetesen vissza tudsz váltani, nem kell unityn maradni, sőt azért a nagyobb tevékenykedéshez nem is ajánlatos azért.

HéricsBáró és imi010 kedveli ezt.
  5. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Sziasztok!

ID: 20081120
    2020.10.01.19ó 45.p
    Magyarország
    Város- Posta- Barátok
    Belépésnél össze- vissza sorrend jön be. Bármilyen sorrendbe rendezem, 1-2 perc elteltével visszaáll a belépésnél tapasztalt sorrend.
    Ezt tegnap is tapasztaltam.

|Tamás| és vivica65 kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szupergyors lett minden! A kerekkerék is pikk-pakk lepörög. Gondolom a gép processzora is számít.
    Láttam már aratási-vetési problémákat írva, de a gépi vetésnél nem találkoztam a lapozási nehézséggel. Nem tudok átmenni a következő vetőtáblára, mert mire odavinném a kurzort a nyílra eltűnik az egész. Vagy én vagyok lassú, a felgyorsult rendszerhezxD.
    Valdemárnál a lufiknál többször kell kattintani, hogy eldurranjon a lufi. Sajnos nyereményt nem ad.

vivica65, Pemics és Andzsi1971 kedveli ezt.
  7. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok ahogy látom sokan irtok , nekem jelen piillanatban és egész nap nincs gondom a flash player részzel betöltödik rendesen , unity verzióban már kicsit másabb mert ott a szezon részén nem jelenik meg a nyeremény és a csík rész növényeket egyenlöre se manuálisan se géppen nem igazán tudok ültetni , házi kedvenc futtatónál repülnek a kis lények de egy időután megállnak és lefagynak .

8. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Ismételten jelentkező probléma Unity alatt: a Baha Ültetvény-részén: a közepén nem tölti be az Abiufát, a vetésre nem tudok kattintani, olyan gyorsan elkapja a vetőtáblát, nem tudom nyugodtan kiválasztani, hogy mit szeretnék vetni. ("Gépsor" kupon van aktiválva).
    Farm ID: 23477348 Gábormester. Köszönöm!

Bocs, a főfarmon szintén gyorsan elkapja a vetőtáblát. Nem tudom, jelezték-e már ezt a problémát. A sebességgel mindig bajom volt - eddig. Lassúnak találtam mindent. Most meg túl gyors (a vetőtábla). Nem tudtok a kedvemre tenni...;)
    Ja, és nem látszik a földeken, ha beérett a termés. (Ezt biztos jelezték már.)

Utoljára szerkesztett: 1.10.20
  9. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok!
    Sajnos ki sem tudom próbálni,mert még a fő farmot sem tölti be. Nagyon sokszor próbáltam,de lefagy.
    ciklon23 ID:46463423
    unity.png
    (Németország)

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kérünk Bennetek és minden Játékost is, ne játsszatok még hosszasan, ténylegesen az új felületen!
    Most inkább csak ismerkedjetek, nézzétek meg, mik az újdonságok, milyen problémát fedeztek fel.
    Ha szükségesnek ítélitek, akkor egy kisebb aratást, tevékenységet iktassatok be, de ne tartósan ott farmozzatok!

Érdemes átolvasni a jelentett hibák jelzéseit is. Ha van kiegészítésetek, azt az első hozzászólásban kért formában tegyétek meg.
    Csak új gondokra összpontosítsatok, hogy a továbbítást megtehessük a fejlesztők számára.

Nem lenne jó, ha a játékélmény rovására menne a hibákkal való folyamatos szembesülésetek.

Nem játszható a szezonos event a unity felületen. (Listában is jelzett az infó róla)
    Az ajándékküldés kerülendő arról a játékoldalról!
    Az újonnan játékba került elemek megjelenítés hiányos (pl. abiufa, új ólak, stb.)
    Adódnak lefagyások is sajnos.
    Mindenki asztali gépe, laptopja más-más felépítésű. Emiatt kellene a technikai űrlapot is kitölteni, ami a közleményben szerepel. Tudniuk kell a központban dolgozó fejlesztőknek, milyen összetételű a gépparkja a játékosoknak, akik a Farmerama játék stabil gárdáját jelentik évek óta.

Köszönjük, hogy belevágtok, megnézitek, kipróbáljátok ezt az új felületet! Köszönjük a tapasztalatokat, a véleményeket, amiket egy másik topicban le is írhattok. (A csevegő topicok egyike az, ahol az unitys témáról megoszthatjátok a benyomásaitokat.)

HéricsBáró és Bohémélet kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, hogy a technikai űrlapot töltsd ki a géped információinak megadásával.

A hivatalos közleményben megtalálod azt, mellette a minimális rendszerkövetelmények is szerepelnek. Nyílt béta teszt

Köszönöm!

ciklon23 kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az aratógép nem aratja le a mítikus sárkányokat a Kincses szigeten. A tojásaratóval nem próbálkoztam, mert van amit nem szeretném, hogy lekapjon. Kézzel arathatóak. A hasonló, ládát adó dekorokat (mókusdoboz, tavaszi gombakunyhó) learatta a gép a kergén.
    ID: 18451170 / Hungary
    2020-10-02 9:25

HéricsBáró, imi010 és |Tamás| kedveli ezt.
  13. kiranagyika

kiranagyika Fórum-zöldfülű

Sziasztok! kiranagyika vagyok, ID 42252289, Magyarország Betölti az Unity verziót 100 %-ra, de hiába várok nem indul el. Köszönöm a segitséget.

14. Goldros

Goldros Fórumlakó

Sziasztok. . nekem sajnos 32 bites win7 van betölt.. félig . de utána lefagy
    ID: 16719200 igy sajnos nem tudok játszani .

rjolka kedveli ezt.
  15. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

Ez a topik a Unity hibajelentések célját szolgálja.

Kazimir első hozzászólásában található egy fontos leírás arra vonatkozóan, hogy ezt a felületet hogyan használjuk.

Minden hibajelzéshez kérjük, hogy add meg az alábbi adatokat:

• User ID
    • Dátum és idő
    • Országod
    • A hiba helye a játékban (Mint például: Kerekkerék, Égig érő paszuly, Esőerdő, Napi belépési bónusz, vagy Mesterségek völgye)
    • Részletes hibaleírás, ha lehet, akkor képernyőképekkel, a hiba tapasztalásának gyakoriságával (egyszer, néha, gyakran).
    • Ha tudsz, készíts egy leírást arról, hogy hogyan lehet előidézni a hibát
    Nagyon fontos ennek a kérésnek a betartása, mert a munkánkat segítitek vele.
    Ha átláthatatlan panaszkönyvvé teszitek ezt a topikot, akkor fontos hibajelentések veszhetnek el.

Azért és azon dolgozunk, hogy mire a játék Béta tesztelése véget ér, addigra mindannyian egy zökkenőmentes játékot kapjunk.

Ezért megkérünk mindenkit, aki hibát jelez, hogy a kért formátumban szolgáltassa azt részünkre, hogy közösen a legjobb eredményt érhessük el.

Továbbá arra is szeretnénk megkérni Benneteket, hogy a Unity Béta verzióról megfogalmazott véleményeteket (mely nem hibajelentés) az alábbi "csevegőben" osszátok meg:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/benyomások-a-unity-nyílt-béta-tesztjéről.20016/

Köszönjük a segítségeteket és a megértéseteket!

HéricsBáró és vízöntő kedveli ezt.
  16. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sziasztok, nemtudom ezt beszabad-e ide írni, de ez is ide tartozik sztem.
    A közeljövőben kapunk valamiféle visszajelzést arról, hogy mit javítottak már ki? Azt tudjuk hogy dolgoznak, de azért szeintem többünk tudni szeretné, hogy mi is lett kijavítva már.
    Köszönöm előre is.

17. |Tamás|

Szia!

A hivatalos közleményben van egy ilyen rész
    "Néhány hét múlva mi is adunk visszajelzést számotokra"

Úgy gondolom, biztosan lesz visszajelzés róla, de hogy milyen gyakran fogunk értesülni róla, azt nem tudom megmondnai.
    Annyit megígérhetek, ha kapunk valamit, biztos értesítünk róla titeket a megfelelő helyen.

PalMa, HéricsBáró, imi010 és 3 más kedveli ezt.
  18. Beccaria

Beccaria Járnitanuló

Zökkenőmentes játék nem lesz, mivel nekem egyáltalán be sem tölti a játékot! Félúton megáll és úgy marad! 10 éve játszom ezt a játékot, remélem nem kell lemondanom róla!! laptopon, asztali gépen is megpróbáltam, de semmi!!

19. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok! A szédült szánton és az erdei tisztáson gondolkodik! Kiraktam a most vásárolt titok olakat! Farm aranyért kértem hogy mutasa meg! Na most csak megy körbe a karika és nem mutatja az animáciot!

20. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Szia Tamás!
    Most annyiban javult nálam a helyzet, betölti az oldalakat, csak épp ugyan oda dob vissza, a százalék működik, 100% az megy, csak mégsem adja oda az oldalt. Töröld ha nem idevaló!

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.