Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 3.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 9.5.28, 09:58.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

2. arpi11959

arpi11959 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ.

Sylja kedveli ezt.
  3. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Szervusztok!
    Nem láttam erre utaló írást ( lehet, csak elsiklottam felette ) , de szerintem nagy segítség lenne a teljesítéshez, s talán sokkal kevesebb segítségkérés jelentkezne, ha a teljesítendő feladatra kattintva az elnavigálna minket a teljesítés helyszínére...
    Illetve egy teljesítési feladatra vonatkozóan lehetne egységesebb a megfogalmazás. Pl. ma is találkoztam egyik farmomon olyan kiírással, hogy "költs farmpengőt", másikon, hogy "vásárolj a farmárudában"
    Mivel az első egyértelmű volt számomra, elsőre fel sem merült bennem, hogy a második ugyanazt az üzlettípust jelöli. Pedig ha ráhúzom az egeret, írja is. Csakhogy az átlagos játékos alapvetően nem hagyja az egérmutatót egy "random" helyen, míg megjelenik a kiírás, s ha valakinek még a keze is remeg, ez szinte kivitelezhetetlen.

retek.katalin kedveli ezt.