Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by Dolphin, Dec 3, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

This poll will close on May 9, 2028 at 9:58 AM.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Tudom teljesíteni, igaz mestert nem csinálom. Nem leszek itthon négy napot, telón nem tudok belépni, csak ez az oka, hogy nullázom. :)
    Viszont festés nem kell hozzá. :D előnye is van ;)

GA-BI-O-Farm and Swartsch like this.
  2. Swartsch

Swartsch Fórumfelvigyázó

Mi az oka, h telón nem tudsz belépni? :)

GA-BI-O-Farm likes this.
  3. zsani_apja

Nem tölt be a játék. Vagy fekete v. fehér a képernyő. Nem idegesít már, paár éve, ha elutazunk, nem játszom.
    Mondjuk most is azért vagyok csak, mert lányom barátjánál van, szabad a laptop. :D

GA-BI-O-Farm, vihence and Swartsch like this.
  4. Swartsch

Swartsch Fórumfelvigyázó

:)
    Van egy 1000 éves és egy új mobilom, mindkettőn gond nélkül bejön a farm és még gyors is Firefoxon.

GA-BI-O-Farm likes this.
  5. zsani_apja

Akkor nem csak gépet, telót is cserélnem kell. Annyira már nem vonz a játék, mint anno, hogy már másnap rohantam volna vásárolni. :) Viszont fórumra mindkettőn betudok lépni.

GA-BI-O-Farm and Swartsch like this.
  6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Megnyugodtam, nem nálam van a hiba / fejemben /.xD Most majd figyelem a szinteket, mert volt, hogy megcsináltam és a 7-en toporogtam.
    Szép hétvégét !

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, fordulj a Supporthoz.
    A Supporttal való kapcsolatfelvételhez itt találsz általános segítséget: https://board-hu.farmerama.com/thre...m-találtál-topicot.27649/page-14#post-1504296

Ez a hibajelenség le van írva ebben a hivatalos hirdetményben is, és a hirdetmény segítséget is ad a hibajelentéshez: https://board-hu.farmerama.com/threads/fontos-információk-a-jövőbeli-eszközkompatibilitásról.27771/#post-1506174

Remélhetőleg hamar megoldódik a helyzet. :)

8. zsani_apja

Szia!
    Most valóban tudom, hogy a hiba az én készülékemben van. Meg egy picit a fejemben is. :D
    Azért köszönöm, hogy hoztad! Olvastam, amikor meghirdettétek.

9. ..zsóka..

..zsóka.. Fórum-zöldfülű

ID 12190456 ..zsoka.. a városi projekt 4 turbótrágyát kér bármely területre, megtörtént mégsincs kész

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Problémádat elvittem megvizsgálásra, a válaszig türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!

-ágianyu33- likes this.
  11. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét!
    Kollégám belépett a farmodra, és az ellenőrzés után megállapította, minden feladatod kész van. A Turbótrágyásat 14:40:30 - kor teljesítetted.
    További sikeres játékot kívánunk!

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok

Kb 1 hete feljött egy feladat a mesterkurzusban.... Teljesitsd a megrendelő összes kérését...
    Mivel nem volt alpesi megjejölés a kérésben természetesen az ott végzet feladatot nem fogadta el a rendszer...
    Szezon meg nem volt... Azért nem bukott a mutatvány mert volt cserelehetőség...

Kb apró hibának is tekinthetjük... de akinek nincs cserére módja-lehetősége ő okkal joggal lehetne kiakadva...
    S jelen helyzetben az orvoslásra is kevés az ember...

Egyébként amennyire macerásnak tűnik... simán dekorozás mellett veszteség nélkül teljesithetőek a feladatok.

13. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Pontosítás végett:

Amikor nincs szezon a megrendelőket a Tanyaházból, vagy a bal oldali panelről elérhetjük.

upload_2026-5-13_12-42-36.png upload_2026-5-13_12-41-50.png

További jó játékot!

14. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

Szia!
    A megrendelőket szezonon kívül is el lehet érni, pl. a tanyaházból, és a bal oldali menüből is (épp ott, hol a városi projekteket).
    Elég sok helyen szerepelt már ez az infó a projektek indulásától kezdve, a fórumnak szinte minden részlegén 8)

15. -Holdfeny-.

Szia

Köszönöm, kb még soha nem használtam ezt a részt... mindig tanul az ember lánya...:music:
    Ehh megtanultam szelektiven olvasni, aztán ez sem jó:p
    Köszönöm, szóval van új a nap alatt:inlove:

Luminary and Sylja like this.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Valójában a megrendelők előbb voltak, mint a szezon. A szezon adott értelmet a megrendelőknek, előtte a kutya sem foglalkozott velük. Most meg már úgy gondolunk rájuk, mint a "szezonos megrendelőkre"...

17. -Holdfeny-.

Szia
    Ez teljesen kimaradt a játékomból... mármint a szezon előtti létük... :wuerg:
    ÓÓÓÓÓÓ köszönöm...

-BombadilToma- likes this.
  18. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

Mesterkurzusbab 14 tápot kért a teliholdas farmon, 2 rémisztő vadaskertbe tettem 16 állatot, megkapták a 16 tápot és nem irta jóvá. Egyenként kellett volna kitennem az ólakat?

19. -Holdfeny-.

Lehet hogy a gombaerdőben nem fogadja el... Ez csak tipp...

20. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

A teliholdas farmra kellett kitenni, ahol a vadaskertet nem fogadta el, mos kiraktam egyenként 14 ólat tápot kaptak és igy ezt már elfogadta.

-Holdfeny-. likes this.